2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Birde aranızda miyom ve kisti olan var mı sıkıntı yaşiyormusunuz bende önlü arkalı 2 miyom 2 tane de kistim var ortalama hepsi 5 er cm kadar umarım sıkıntı çıkarmazlar

Hoş geldin sellvi hayırlı olsun

Ahh ah bende de hepsi var bı de kış dönemine denk geldik belli ki zor geçecek Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim canım, senin bebeğinde hayırlı olsun

Benim akşamları kasık agrım oluyor, gögüs hassasiyetim çok az, akıntım hiç yok, iki düşüğüm var bundan önce çok tedirginim oyüzden

boşgeldin gözünüz aydın cnm benimde sat 30 ağustos..
sayfalar çok hızla ilerliyor yetişmek münkün değil gibi.
Ankaradan olan varmı bu arada?

Ben varım ankaradan tam bir ilaç baglisiyimdir bende napcaz hiç bilmiyorum sinüzit migren allah ne verdiyse var umarım hiç çekmem hamileliğim boyunca parolla bunların üstesinden gelmek çok zor olacak yoksa

ben de ankaradayım kızlar benim sat 22 ağustos yaşım 27 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Birde aranızda miyom ve kisti olan var mı sıkıntı yaşiyormusunuz bende önlü arkalı 2 miyom 2 tane de kistim var ortalama hepsi 5 er cm kadar umarım sıkıntı çıkarmazlar
canım benim ilk hamileliğimde kistim vardı sonra kendiliğinden kaybolmuşdu hamileliğin ilerleyen aylarında zaten doktorum da demişdi zararlı olmayacağını

canım benim ilk hamileliğimde kistim vardı sonra kendiliğinden kaybolmuşdu hamileliğin ilerleyen aylarında zaten doktorum da demişdi zararlı olmayacağını
Yani yumurtalık kisti gibi değil benimkiler yumurtaligin içinde değil dışından rahim arkasına doğruymuş zaten bunlar için doktora gidip geliyordum hep ama çozemediler tabi doktor bebek için 1 tane kistler vi miyomlar için 4 tane ultrason kağıdı verdi düşün yani

aa evet canım. ben 15 ekimde doktora gideceğim sen doktor fln araştırdın mı nerede oturuyosun
Ben dayanamadım 15 ekime kadar 6 ekim icin medicanadan randevu aldım doktoru bilmiyorum açıkcasi ama zaten sırf kese içi dolu mu diye gidiyorum ama memnun kalirsam devam ederim bilemiyorum ben kazan tarafındayım bakalım ne olacak :)

ben

benimkide 30 ağustosdu canım
yaşım 37, 20 aylık kızım var
nereye gidiyorsun kontrollere sen ?
ne güzel sizin 2. bebek geliyor ben daaha hiç gitmedim yenimahalle lina kadın doğumdan randevu aldım oraya gideceğim ilk başta. bakalm artık

anladım canım benm gideceğim doktorda medicana da doğum yaptırıyor galiba. sen doğum paketi mi aldın yoksa fiyatları nasıl ?

her yemekten sonra kusuyorum bazen anında bazen 10 dakika sonra. reflü olmam inşallah . çalışıyorum da çok kötü oluyor sonra acıkıyorum ama yedikten sonra yine kusuyorum. yemek yemeği çok seven biriydim şimdi korkuyorum hep böyle mi olcak ilerleyen zamanda nasıl beslicem bebeğimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…