Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canmKızlar şimdi çıktım bende doktordan kese gözüktü allaha şükür ama bebek oluşmamış daga ayşegülün ki gibi. Haftaya gel hem bebeği hem kalp atışını duyarız dedi birde düşük riskin yok kesen gayet güzel gözüküyo dedi :)
Çok sağol canım :)Çok sevindim canm
Amin canım sende duyarsın inşallah hayırlısıyla :)Kızlar çok sevindim hayırlı olsun darısı kal atışlarının başına
Büyük geçmiş olsun canım tabiki şikayet et kendimi koydum bi an yerine yıkardım heralde o sağlık ocağınıKızlar ben bugün öyle bişey yaşadım ki anlatamam dün sağlık ocağına kan vermiştim gebelik kaydını yaptırmak için bugün sonuçlar çıktı 0.2 hemen hemsireyi aradim gebelik negatif dedi olduğum yere yığılmışım hemen eşimi aradım geliyorum dedi sonra da kendi doktorumu aradım özeldeki doktor en kısa zamanda gelin dedi. Ben tabi ağlıyorum yıkıldım öğle arasıydı gittiğimde doktor sağolsun beni beklemiş kan testi verin sonucu degerlendirelim dedi ben kan testi vermeye gittim geri geldiğimde baktım doktor da geri gelmiş ve gelin muayene edelim dedi karından ultrasonla baktı ve keseyi yine gördü hatta biraz da büyümüş dedi 4 gün içinde ama en kesin sonuç kan tahlili dedi benim için rahatladı tabi biraz zaman zor geçti ama bı bucuk saat sonra sonucu aldım beta 19527 daha yeni kendime geliyorum doktor herşey yolunda testte sıkıntı olmuş özensiz davranmışlar dedi olacak iş mi ya ama oldu daha yeni kendime geliyorum
Biliyorum çok uzun oldu ama çok zor saatler geçirdim sizlerle de paylaşmak istedim
çok şükür canım gözün aydınKızlar şimdi çıktım bende doktordan kese gözüktü allaha şükür ama bebek oluşmamış daga ayşegülün ki gibi. Haftaya gel hem bebeği hem kalp atışını duyarız dedi birde düşük riskin yok kesen gayet güzel gözüküyo dedi :)
ya canım çok geçmiş olsun çok şükür bişey çıkmamış her şey yolundaKızlar ben bugün öyle bişey yaşadım ki anlatamam dün sağlık ocağına kan vermiştim gebelik kaydını yaptırmak için bugün sonuçlar çıktı 0.2 hemen hemsireyi aradim gebelik negatif dedi olduğum yere yığılmışım hemen eşimi aradım geliyorum dedi sonra da kendi doktorumu aradım özeldeki doktor en kısa zamanda gelin dedi. Ben tabi ağlıyorum yıkıldım öğle arasıydı gittiğimde doktor sağolsun beni beklemiş kan testi verin sonucu degerlendirelim dedi ben kan testi vermeye gittim geri geldiğimde baktım doktor da geri gelmiş ve gelin muayene edelim dedi karından ultrasonla baktı ve keseyi yine gördü hatta biraz da büyümüş dedi 4 gün içinde ama en kesin sonuç kan tahlili dedi benim için rahatladı tabi biraz zaman zor geçti ama bı bucuk saat sonra sonucu aldım beta 19527 daha yeni kendime geliyorum doktor herşey yolunda testte sıkıntı olmuş özensiz davranmışlar dedi olacak iş mi ya ama oldu daha yeni kendime geliyorum
Biliyorum çok uzun oldu ama çok zor saatler geçirdim sizlerle de paylaşmak istedim
Benim hepsi dun yapildi zaten 2 gun once ogrendim : )kansizlik sinirda digerlerinde sorun yok.bir kan birde vitamin verdi doktorumKızlarrr tahliller yapıldı mı? Glukoz değeriniz kaç çıktı?? Benim ki 98 yani sunırda 100 üstü çok sayılıyor :/
Ay canım ya kıyamam sana. Bende geçen hafta devlet hastanesinde sorun yaşayıp 1 saat boyunca ağlamıştım. Bizi zorla özele yönlendiriyorlar. İnanırmısın 150 lira muane ücreti verdik az önce 10 dk anca durmuşuzdur ama pişman oldukmu asla o kadar ilgili ve güler yüzlü ki doktor her soruma cevap verdi haftaya beslenme planı yapıcaz dedi ama devlet öylemi anca tersliyorlar. Sakın üzülme bak yanlış anlaşılma olmuş değerinde çok çok iyi çıkmış maşallahKızlar ben bugün öyle bişey yaşadım ki anlatamam dün sağlık ocağına kan vermiştim gebelik kaydını yaptırmak için bugün sonuçlar çıktı 0.2 hemen hemsireyi aradim gebelik negatif dedi olduğum yere yığılmışım hemen eşimi aradım geliyorum dedi sonra da kendi doktorumu aradım özeldeki doktor en kısa zamanda gelin dedi. Ben tabi ağlıyorum yıkıldım öğle arasıydı gittiğimde doktor sağolsun beni beklemiş kan testi verin sonucu degerlendirelim dedi ben kan testi vermeye gittim geri geldiğimde baktım doktor da geri gelmiş ve gelin muayene edelim dedi karından ultrasonla baktı ve keseyi yine gördü hatta biraz da büyümüş dedi 4 gün içinde ama en kesin sonuç kan tahlili dedi benim için rahatladı tabi biraz zaman zor geçti ama bı bucuk saat sonra sonucu aldım beta 19527 daha yeni kendime geliyorum doktor herşey yolunda testte sıkıntı olmuş özensiz davranmışlar dedi olacak iş mi ya ama oldu daha yeni kendime geliyorum
ben gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce kan vermiştim bütün değerlerim çok iyi çıkmıştı.Kızlarrr tahliller yapıldı mı? Glukoz değeriniz kaç çıktı?? Benim ki 98 yani sunırda 100 üstü çok sayılıyor :/
aa öyle mi hangi şehirdesiniz ? benim ilk olduğu için şuan bi tecrübem yok :)Kizlar benim 2.bebegim olacak kismetse kizim 10 yasinda.20 yasindan itibaren jinekologum degismedi.simdi bebegimide yine ona emanet ettim.ayni şehirde yasiyorsaniz doktorunuza guveniyorsaniz değiştirmeyin.
ya canım çok üzüldüm bi de ben demiştim sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyor die.. daha çok üzüldüm o yüzden. ben de hiç bi sorun çıkmadı hatta çok güzel ilgilendiler sağlık ocağındn çıkınca bile arayıp bilgi verdi hemşire o yüzden sze de yaptırın die söylemiştimKızlar sağolun desteğiniz için hala düşündükçe gözlerim doluyor...
Feeling07 aynen öyle ben ilk öğrendiğimde de özele gitmiştim ama sağlık ocağına bildirmek kayıt yaptırmak gerekiyor dediler ya onu yaptırayım dedim yaptırmaz olaydım bin pişman oldum... Çok şükür özeldeki doktorum çok iyi güler yüzlü sakin hiç panik yapmıyor benim o halimi görünce çıkmadı öğle arasına... Dedi ki kanı bozmuşlar sağlık ocağındaki hemşire hiç o ihtimalden bahsetmiyor bile gebe degilsiniz diyor kesin net
Istanbuldayim benben gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce kan vermiştim bütün değerlerim çok iyi çıkmıştı.
aa öyle mi hangi şehirdesiniz ? benim ilk olduğu için şuan bi tecrübem yok :)
Seninle hiç ilgisi yok canım benim böyle düşünme bu tamamen benim şanssızlığım ve sağlık ocağındakilerin ihmalkarlığı... Allah beni böyle sınadı çok şükür sonu güzel oldu ama gerçekten çok üzdüler beni...ya canım çok üzüldüm bi de ben demiştim sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyor die.. daha çok üzüldüm o yüzden. ben de hiç bi sorun çıkmadı hatta çok güzel ilgilendiler sağlık ocağındn çıkınca bile arayıp bilgi verdi hemşire o yüzden sze de yaptırın die söylemiştim
ya çok üzüldüm gerçekten çok şükürki kötü bir şey olmadı. Allah bebeklerimizi korusunSeninle hiç ilgisi yok canım benim böyle düşünme bu tamamen benim şanssızlığım ve sağlık ocağındakilerin ihmalkarlığı... Allah beni böyle sınadı çok şükür sonu güzel oldu ama gerçekten çok üzdüler beni...
Özellikle glukoz kaç yazar mısınız? Bir de hangi şehirdeki doktordan bahsediyoruz?ben gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce kan vermiştim bütün değerlerim çok iyi çıkmıştı.
aa öyle mi hangi şehirdesiniz ? benim ilk olduğu için şuan bi tecrübem yok :)
Glukoz kaç acaba? Bakıp yazabilir msiiniz?Benim hepsi dun yapildi zaten 2 gun once ogrendim : )kansizlik sinirda digerlerinde sorun yok.bir kan birde vitamin verdi doktorum