Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin :)Hoş geldin sellvi hayırlı olsun
Ahh ah bende de hepsi var bı de kış dönemine denk geldik belli ki zor geçecek Allah yardımcımız olsun
Hoş geldin sellvi hayırlı olsun
Ahh ah bende de hepsi var bı de kış dönemine denk geldik belli ki zor geçecek Allah yardımcımız olsun
benim ailemde vorarlberg de yaşıyor am bodensee canımStuttgart a yakınım canım,
boşgeldin gözünüz aydın cnm benimde sat 30 ağustos..
sayfalar çok hızla ilerliyor yetişmek münkün değil gibi.
Ankaradan olan varmı bu arada?
Ben varım ankaradan tam bir ilaç baglisiyimdir bende napcaz hiç bilmiyorum sinüzit migren allah ne verdiyse var umarım hiç çekmem hamileliğim boyunca parolla bunların üstesinden gelmek çok zor olacak yoksa
canım benim ilk hamileliğimde kistim vardı sonra kendiliğinden kaybolmuşdu hamileliğin ilerleyen aylarında zaten doktorum da demişdi zararlı olmayacağınıBirde aranızda miyom ve kisti olan var mı sıkıntı yaşiyormusunuz bende önlü arkalı 2 miyom 2 tane de kistim var ortalama hepsi 5 er cm kadar umarım sıkıntı çıkarmazlar
Seninle aynı gidiyoruz o zaman benim sat da 22 ağustos :)ben de ankaradayım kızlar benim sat 22 ağustos yaşım 27 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Yani yumurtalık kisti gibi değil benimkiler yumurtaligin içinde değil dışından rahim arkasına doğruymuş zaten bunlar için doktora gidip geliyordum hep ama çozemediler tabi doktor bebek için 1 tane kistler vi miyomlar için 4 tane ultrason kağıdı verdi düşün yanicanım benim ilk hamileliğimde kistim vardı sonra kendiliğinden kaybolmuşdu hamileliğin ilerleyen aylarında zaten doktorum da demişdi zararlı olmayacağını
aa evet canım. ben 15 ekimde doktora gideceğim sen doktor fln araştırdın mı nerede oturuyosunSeninle aynı gidiyoruz o zaman benim sat da 22 ağustos :)
ben de ankaradayım kızlar benim sat 22 ağustos yaşım 27 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben dayanamadım 15 ekime kadar 6 ekim icin medicanadan randevu aldım doktoru bilmiyorum açıkcasi ama zaten sırf kese içi dolu mu diye gidiyorum ama memnun kalirsam devam ederim bilemiyorum ben kazan tarafındayım bakalım ne olacak :)aa evet canım. ben 15 ekimde doktora gideceğim sen doktor fln araştırdın mı nerede oturuyosun
benim ailemde vorarlberg de yaşıyor am bodensee canım
tekrar hayırlı olsun sağlıcakla alalım kucağımıza. ilk bebeğinmi?
ne güzel sizin 2. bebek geliyor ben daaha hiç gitmedim yenimahalle lina kadın doğumdan randevu aldım oraya gideceğim ilk başta. bakalm artıkben
benimkide 30 ağustosdu canım
yaşım 37, 20 aylık kızım var
nereye gidiyorsun kontrollere sen ?
anladım canım benm gideceğim doktorda medicana da doğum yaptırıyor galiba. sen doğum paketi mi aldın yoksa fiyatları nasıl ?Ben dayanamadım 15 ekime kadar 6 ekim icin medicanadan randevu aldım doktoru bilmiyorum açıkcasi ama zaten sırf kese içi dolu mu diye gidiyorum ama memnun kalirsam devam ederim bilemiyorum ben kazan tarafındayım bakalım ne olacak :)
Hayirli olsun benimde 29 agustosSelam kızlar, ben de Haziran annesi olcam, sat 30 Ağustos
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Merhaba canım hoşgeldin yenimi öğrendin hamile olduğunu?Selam kızlar
Hayirli olsun benimde 29 agustos