2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyi aksamlar kizlar, umarim hepimiz saglikli bi sekilde bebisleri aliriz kucagimiza, Benimde Cok korkularim var, affedersiniz benim hamilelikden Cok önce kasinti ve yanma baslamisdi alt tarafda daha doktora gitmeden Hamile kaldim acaba bebege bi zarari olmusmudur?
Bir sorun yarattığını düşünmüyorum canım bu tür sorunlr daha çok normal Doğum sırasında bebek için sorun oluyor ama en kısa zamanda dra başvur

Korkma canım ağrıması iyi bişey bence sonuçta hamileyiz belirtiler olabilir benimde sızı oluyor kasıklarımda arada bir. Hayırlısıyla keselerimizi görürüz inşallah bende yarını iple çekiyorum bakalımm.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım yarın ben biraz daha büyüsün öyle gidip baktırayım diyorum görünmez diye daha

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım yarın ben biraz daha büyüsün öyle gidip baktırayım diyorum görünmez diye daha
Gerçekten bu işler çok zor. Bak bekleyip gitmek çok iyi geç gidince görmen daha kolay net olur ama bu sefer sağlıksız gebelikse zararlı. Erken gidiyim desen kesek gözükmez psikolojikmen kafan karışır, erken gidiyim vajinal ultrasonla baktırıyım desen onada tehlikeli diyorlar napıcak bu hamişler? En son ultrason cihazı alıp saat başı bakıcam o olucak:işsiz:

Merhaba arkadaşlar
Allah hepsine sağlık versin fasulyelerimizin
İlk hamilelik gerçekten heyecanlı oluyor.
Ben öğrendiğim günün ertesi günü kanamam olmuştu ilkinde doktor 10 gün yat demişti
O zaman hatırlıyorum çoook endiselenmistim.
Ama sonra ablamın bir arkadaşı var eşi ile anlasamiyormus onun ikizleri olacakmış kadın eşinden çok zulüm gördüğü için o koltuktan oburune ziplamis bebeler düşsün diye. Canı veren güzel Allah, o çocuklar sağlıkla doğmuş. Bunu duyunca çok ferahlamistim. Allahım nasip ederse sağlıkla doğacak inşallah diye.
Sizde kendinizi ve yavrunuzu Allaha emanet edin. Ferah tutun kalbinizi
Bu günlerin tadını çıkarın
Günlük tutmayı unutmayın
Kalın sağlıcakla

Butun gunum doktorda gecti.bebegimi kandada gordukten sonra genel tahlilerim yapildi.multivitaminlere basladim.19 ekimde kese kontrolum var.ben heyecanli kizim abla olacagi icin heyecanli ins sorunsuz devam eder

Butun gunum doktorda gecti.bebegimi kandada gordukten sonra genel tahlilerim yapildi.multivitaminlere basladim.19 ekimde kese kontrolum var.ben heyecanli kizim abla olacagi icin heyecanli ins sorunsuz devam eder
Maşallah Allah bağışlasın.
Kızınız 10 yaşında di mi.
Siz kaç yaşındasıniz

Benim oğlum 4 yaşında ben 37.
Bakalim bunların cinsiyetleri ne olacak
Masallah oglunuza
Saglikla kucaginiza alirsiniz ins.
Gonlum yine kizdan yana ama kizim kiskanir diyede erkek olsa diyorum : ))
Hepimizin ki sorunsuz gecsin bakalim cinsiyet ogrenmeye daha cokk uzun zaman var gibi geliyor

Masallah oglunuza
Saglikla kucaginiza alirsiniz ins.
Gonlum yine kizdan yana ama kizim kiskanir diyede erkek olsa diyorum : ))
Hepimizin ki sorunsuz gecsin bakalim cinsiyet ogrenmeye daha cokk uzun zaman var gibi geliyor
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım
Aynen bu sefer sanki zaman hiç geçmeyecek gibi
Siz doktora gittiniz mi

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım
Aynen bu sefer sanki zaman hiç geçmeyecek gibi
Siz doktora gittiniz mi
Evet dun evde test yaptim sabah bide kanda goreyim diye gittim kanda 805 cikti hemen genel tahlillerimde yapildi ve vitaminlerimi aldim.19 ekimde keseye bakmak icin randevu alip geldim.
Sizin ne kadarlik bebeğiniz

Evet dun evde test yaptim sabah bide kanda goreyim diye gittim kanda 805 cikti hemen genel tahlillerimde yapildi ve vitaminlerimi aldim.19 ekimde keseye bakmak icin randevu alip geldim.
Sizin ne kadarlik bebeğiniz
Ay okudum az önce de kafa gitti kusura bakmayın
13 ekimde randevu aldım
4+5 im bugün 13 ekimde 6+2 olacağım inşallah kalp atışı duyarım
Bu arada banu çiftçi nin uygulamasını kullanıyorum herkese tavsiye ederim

Ay okudum az önce de kafa gitti kusura bakmayın
13 ekimde randevu aldım
4+5 im bugün 13 ekimde 6+2 olacağım inşallah kalp atışı duyarım
Bu arada banu çiftçi nin uygulamasını kullanıyorum herkese tavsiye ederim
Bende 4+6
Sat 29 agustos benim.
Dunden beri bir kac uygulama yüklemiştim hemen bakıyorum tavsiyenizede : )

Göğüslerimde iyice taş gibi oldu bide kızlar o dış gebelikten bende korkuyorum ama ters bir şeyler olsa belirti verir diye düşünüyorum allah korusun ağrı olur kanama falan olur herhalde

Göğüslerimde iyice taş gibi oldu bide kızlar o dış gebelikten bende korkuyorum ama ters bir şeyler olsa belirti verir diye düşünüyorum allah korusun ağrı olur kanama falan olur herhalde
Saydığnz belirtilerin hepsi ben de de var yalnız değilmşm ya kızlar korkmayın Allahn izniyle herkes dış gebelik geçircek dye bişey yok pozitif olun dua edin gerisi Rabbmn takdiri.

Ayrıca bldiğim kadarıyla dış gebelikte beta HCG çok fazla yüksek öıkıyor ve bir takım ağrılar artyormş mesela pelvik ağrı ya FA sırt omuz ağrısı gbi kanama da yoksa Rabbmn izniyle bişey olmaz canm Sağlıcakla kucağna alırsn inşallah bebeğini

X