tamam canim vok sagol. Baska bir doktora daha gotureyim ben.Canım benim kızımda olmuştu bi ara hirilti bizede ciğerleri temiz demişti ama antibiyotik le bi ilaç daha vermişti ama onu hatırlamıyorum onları kullandıktan sonra geçmişti hıriltisı başka bi doktora daha git bence
Hırıltı tam olarak nereden geliyor? Benim bebeğimin de burnundan gelirdi, iç kısımda tıkanıklık oluşabiliyor, serum fizyolojiklerle günde birkaç kez yumuşatarak çözülüyor. Ciğerleri iyi olsun da diğerleri kolay çözülüyor. Çook ihtiyaç duymadıkça ilaç kullanmamakta fayda var.Kizlar oglum meme emerken cok hirilti geliyor. Doktora goturdum cigerlerini dinledi bisey yok dedi ama gecmedi de. Sizin boyle bisey basiniza geldi mi
Valla doktor cigerlerino dinledi ve bisey yok dedi. Hiriltinin da tam olarak cigerden mi burnundan mi geldiğini cozemedimHırıltı tam olarak nereden geliyor? Benim bebeğimin de burnundan gelirdi, iç kısımda tıkanıklık oluşabiliyor, serum fizyolojiklerle günde birkaç kez yumuşatarak çözülüyor. Ciğerleri iyi olsun da diğerleri kolay çözülüyor. Çook ihtiyaç duymadıkça ilaç kullanmamakta fayda var.
Selam benim sütüm az kullanırsam solgar tabletiMastit olmayın aman tıkanıklık varsa Solgar marka lesitin kullanın günde 3 tane hiçbirseyiniz kalmaz devam ederse sütünüz bile kesilebilir an dikkat edin ben yaşadım ne kadar acı verici olduğunu biliyorum
Benim vardı canım hatta baya bir düşük yapmak üzereydim ama çok şükür rabbim kızımı nasib etti bana dinlensin bolbol sıvı alsın meyve yesin birde sadece iğne mı kullanıyor yoksa halta vermiş mı vermişse onu alttan kullansın zira çok yan etkisi var hem alttan dah çabuk etki ediyormuşArkadaşlar gebeliğin başında kanaması olan olmuş muydu arkadaşım 6 haftalık hamile kanaması var doktor progestan ve iğne vermiş ama korkuyor haliyle.
Kesmesi mümkün değil ki yağı seyreltip tıkanmasını önlüyor hatta yurt dışında bebeklerin zeka gelisimini artırmak için kullanıyorlarmış anne sütünden bebeğe geçsin diye takviye zaten zararlı birşey değil onu kullanırken kızım çok rahat emmişti yoksa bırakıyordu emmeyi az kalsınSelam benim sütüm az kullanırsam solgar tableti
Ters etki yapıp kesilmez dimi?
Teşekkür ederimKesmesi mümkün değil ki yağı seyreltip tıkanmasını önlüyor hatta yurt dışında bebeklerin zeka gelisimini artırmak için kullanıyorlarmış anne sütünden bebeğe geçsin diye takviye zaten zararlı birşey değil onu kullanırken kızım çok rahat emmişti yoksa bırakıyordu emmeyi az kalsın
İnşallah hayırlısı olsun dereotu falan da tüketin bolbol su için belirgin bir artış olacaktır zaten bana tahin helvası çok süt yapıyor da hep yiyemiyorum dokunuyorTeşekkür ederim
Sipariş verdim hadi hayırlısı
Teşekkr ederim bana da boza üç gün etki yaptıİnşallah hayırlısı olsun dereotu falan da tüketin bolbol su için belirgin bir artış olacaktır zaten bana tahin helvası çok süt yapıyor da hep yiyemiyorum dokunuyor
Ve helvayı nezaman yersem yapıyor hatta İbrahim Saraçoğlunun da videosu var tahin çok süt yapıyor diye deneyebilirsin de canım dengeli beslen proteini al meyveni sebzeni al yememen gereken şeyler var sakın yeme sütünü keser Nana yeme maydanoz sakın yeme bazı çaylarda var süt kesen dikkat etTeşekkr ederim bana da boza üç gün etki yaptı
Resmen göğsüm atletime akmış (ped de var) ama sonrasında olmadı.
Alışıyo demek vücut
Teşekkürker yaa videoya da bakayımVe helvayı nezaman yersem yapıyor hatta İbrahim Saraçoğlunun da videosu var tahin çok süt yapıyor diye deneyebilirsin de canım dengeli beslen proteini al meyveni sebzeni al yememen gereken şeyler var sakın yeme sütünü keser Nana yeme maydanoz sakın yeme bazı çaylarda var süt kesen dikkat et
Nasıl yemek yediriyosun canımKızlar bebeğim ek gıda olarak hiç bir şey istemiyo ne kahvaltı ne çorba ne püre. Sürekli değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. Sadece mama içmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım artık. İlk çocuğundan tecrübeli olan var mı bu konuda 8 aylık olduk günde en fazla 6-7 kaşık ek gıda alıyo o da zar zor karşısında binbir hokkabazlık yaparak
Benimkide kahvaltı istemiyor am yumurtalı yoğurtlu çorba yapıyorum çok seviyor birde sebze çorbası yapıyorum yoğurduda çok seviyorKızlar bebeğim ek gıda olarak hiç bir şey istemiyo ne kahvaltı ne çorba ne püre. Sürekli değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. Sadece mama içmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım artık. İlk çocuğundan tecrübeli olan var mı bu konuda 8 aylık olduk günde en fazla 6-7 kaşık ek gıda alıyo o da zar zor karşısında binbir hokkabazlık yaparak
Bizimki sıvı mamayı öyle tam yatarak içiyo. Koyu kıvamlı pütürlü şeyi yatarak vermeye cesaret edemem yaNasıl yemek yediriyosun canım
Benim oğlum mama sandalyesinde 1 kaşik bile yemez mesela
Sadece yatarak yedirebiliyorum kafasının altina ince bi yastık koyup
Kaşıktan nefret ediyo. Yumurta sarısını omlet yapıyorum kendi yer belki diye onu da oynayıp anca çeyreğini yiyor. Ek gıda zormuş ya. Boyuna mama içsin biberondanBenimkide kahvaltı istemiyor am yumurtalı yoğurtlu çorba yapıyorum çok seviyor birde sebze çorbası yapıyorum yoğurduda çok seviyor
sizin yemek saatinizde sizinle beraber yedirmeye çalışsanız, kendiniz çiğnediğinizi göstere göstere yeseniz, birden üstüne gitmeden küçük küçük verseniz işe yarar mı acabaKızlar bebeğim ek gıda olarak hiç bir şey istemiyo ne kahvaltı ne çorba ne püre. Sürekli değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. Sadece mama içmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım artık. İlk çocuğundan tecrübeli olan var mı bu konuda 8 aylık olduk günde en fazla 6-7 kaşık ek gıda alıyo o da zar zor karşısında binbir hokkabazlık yaparak
Yoğurtlu çorba yap sevdiği birşey elbette olacak onun içine koy yumurtanın sarısını ben öyle yapıyorumKaşıktan nefret ediyo. Yumurta sarısını omlet yapıyorum kendi yer belki diye onu da oynayıp anca çeyreğini yiyor. Ek gıda zormuş ya. Boyuna mama içsin biberondan