2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
T
tamam canim vok sagol. Baska bir doktora daha gotureyim ben.

Kizlar oglum meme emerken cok hirilti geliyor. Doktora goturdum cigerlerini dinledi bisey yok dedi ama gecmedi de. Sizin boyle bisey basiniza geldi mi
Hırıltı tam olarak nereden geliyor? Benim bebeğimin de burnundan gelirdi, iç kısımda tıkanıklık oluşabiliyor, serum fizyolojiklerle günde birkaç kez yumuşatarak çözülüyor. Ciğerleri iyi olsun da diğerleri kolay çözülüyor. Çook ihtiyaç duymadıkça ilaç kullanmamakta fayda var.

Valla doktor cigerlerino dinledi ve bisey yok dedi. Hiriltinin da tam olarak cigerden mi burnundan mi geldiğini cozemedim

Mastit olmayın aman tıkanıklık varsa Solgar marka lesitin kullanın günde 3 tane hiçbirseyiniz kalmaz devam ederse sütünüz bile kesilebilir an dikkat edin ben yaşadım ne kadar acı verici olduğunu biliyorum
Selam benim sütüm az kullanırsam solgar tableti
Ters etki yapıp kesilmez dimi?

Arkadaşlar gebeliğin başında kanaması olan olmuş muydu arkadaşım 6 haftalık hamile kanaması var doktor progestan ve iğne vermiş ama korkuyor haliyle.
Benim vardı canım hatta baya bir düşük yapmak üzereydim ama çok şükür rabbim kızımı nasib etti bana dinlensin bolbol sıvı alsın meyve yesin birde sadece iğne mı kullanıyor yoksa halta vermiş mı vermişse onu alttan kullansın zira çok yan etkisi var hem alttan dah çabuk etki ediyormuş

Selam benim sütüm az kullanırsam solgar tableti
Ters etki yapıp kesilmez dimi?
Kesmesi mümkün değil ki yağı seyreltip tıkanmasını önlüyor hatta yurt dışında bebeklerin zeka gelisimini artırmak için kullanıyorlarmış anne sütünden bebeğe geçsin diye takviye zaten zararlı birşey değil onu kullanırken kızım çok rahat emmişti yoksa bırakıyordu emmeyi az kalsın

Teşekkür ederim
Sipariş verdim hadi hayırlısı

İnşallah hayırlısı olsun dereotu falan da tüketin bolbol su için belirgin bir artış olacaktır zaten bana tahin helvası çok süt yapıyor da hep yiyemiyorum dokunuyor
Teşekkr ederim bana da boza üç gün etki yaptı
Resmen göğsüm atletime akmış (ped de var) ama sonrasında olmadı.
Alışıyo demek vücut

Teşekkr ederim bana da boza üç gün etki yaptı
Resmen göğsüm atletime akmış (ped de var) ama sonrasında olmadı.
Alışıyo demek vücut
Ve helvayı nezaman yersem yapıyor hatta İbrahim Saraçoğlunun da videosu var tahin çok süt yapıyor diye deneyebilirsin de canım dengeli beslen proteini al meyveni sebzeni al yememen gereken şeyler var sakın yeme sütünü keser Nana yeme maydanoz sakın yeme bazı çaylarda var süt kesen dikkat et

Teşekkürker yaa videoya da bakayım

Kızlar bebeğim ek gıda olarak hiç bir şey istemiyo ne kahvaltı ne çorba ne püre. Sürekli değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. Sadece mama içmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım artık. İlk çocuğundan tecrübeli olan var mı bu konuda 8 aylık olduk günde en fazla 6-7 kaşık ek gıda alıyo o da zar zor karşısında binbir hokkabazlık yaparak

Nasıl yemek yediriyosun canım
Benim oğlum mama sandalyesinde 1 kaşik bile yemez mesela

Sadece yatarak yedirebiliyorum kafasının altina ince bi yastık koyup

Benimkide kahvaltı istemiyor am yumurtalı yoğurtlu çorba yapıyorum çok seviyor birde sebze çorbası yapıyorum yoğurduda çok seviyor

Benimkide kahvaltı istemiyor am yumurtalı yoğurtlu çorba yapıyorum çok seviyor birde sebze çorbası yapıyorum yoğurduda çok seviyor
Kaşıktan nefret ediyo. Yumurta sarısını omlet yapıyorum kendi yer belki diye onu da oynayıp anca çeyreğini yiyor. Ek gıda zormuş ya. Boyuna mama içsin biberondan

sizin yemek saatinizde sizinle beraber yedirmeye çalışsanız, kendiniz çiğnediğinizi göstere göstere yeseniz, birden üstüne gitmeden küçük küçük verseniz işe yarar mı acaba en başından beri yemek saatinde bizimle beraber yediriyorum, çiğnemeyi taklit ederek öğrendi. Bir de kullndığınız mama tatlıysa yemekler şekersiz tatsız geliyor olabilir diye düşündüm, çok zor bir sorun, umarın çözersiniz

Kaşıktan nefret ediyo. Yumurta sarısını omlet yapıyorum kendi yer belki diye onu da oynayıp anca çeyreğini yiyor. Ek gıda zormuş ya. Boyuna mama içsin biberondan
Yoğurtlu çorba yap sevdiği birşey elbette olacak onun içine koy yumurtanın sarısını ben öyle yapıyorum

Selam kızlar biz daha ek gıdalara başlayamadık ameliyatın 4. Ayındayız ama çok sıkıntılar yaşadık hala NG ile besleniyor biberonu unutmuştu zorla alıştırdım ama tam olarak alması gereken mamayı emmiyor o yüzden kalanını ngden yani burundan mideye inen sonda ile veriyorum ara ara meyve pürelerine başladık ama çok zor sadece yalatarak veriyorum yoksa yutamıyor kilo alımı çok zordu özel mamalar la daha yeni 6 kiloya geldik biraz daha kilo alırsa ngyide çıkarırız inşaAllah Dr yavaş yavaş hiç bişeye birden zorlayamayız dedi inşaAllah çabucak alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…