Nasıl oldunuz aslında pekmez ve tereyağ çok iyi geliyor kızımda ufak öksürük olsun veriyorum hemen kesiyorKızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi varmaalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk havalar baya etkiliyor çocukları
Canım sende dene pekmezle tereyağı mı tarifi yazdımHastalık durumunuz ne oldu canım doktora gittiniz mi ? Bizimde dişimiz cıktı hemde hasta oluyoruz galiba öksürük ve kusma var
Şükür çok daha iyiyiz canım ama bebişin ciğerler biraz sukıntı oldu hava tedavisi başladık evde vücutta döküntü oldu onun için götürmüştüm tekrar dr a ciğerler çok dolu dedi hava tedavisi başladık bizdeHastalık durumunuz ne oldu canım doktora gittiniz mi ? Bizimde dişimiz cıktı hemde hasta oluyoruz galiba öksürük ve kusma var
Demedim kendimde canım aynen biliyorum bu tarifiNasıl oldunuz aslında pekmez ve tereyağ çok iyi geliyor kızımda ufak öksürük olsun veriyorum hemen kesiyor
Azıcık tereyağı nı bı kaseye koy çaydanlık üzerine benmari usulü erit sonrada pekmez ekle ama hemen al fazla ısınmasını bekleme sulansın yeter sonra şurup gibi ver sende kullan çok etkili
Çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen geçerŞükür çok daha iyiyiz canım ama bebişin ciğerler biraz sukıntı oldu hava tedavisi başladık evde vücutta döküntü oldu onun için götürmüştüm tekrar dr a ciğerler çok dolu dedi hava tedavisi başladık bizde
İyi geldimi canımDemedim kendimde canım aynen biliyorum bu tarifiŞükür çok daha iyiyiz
Valla canım ballı süt bu tarif bol bol C vitamini hepsini aynı anda denedim geçti şükürİyi geldimi canım
Çok şükür canım bebisler etkileniyor sonra herşeyden huzursuz oluyorlarValla canım ballı süt bu tarif bol bol C vitamini hepsini aynı anda denedim geçti şükür
Mukus önemli alerjide kakasina dikkat et sümüksüljk varsa muhtemelen alerjidendir ve evet sonradan da olabilirmiş zamanı yokkaramelim bizim inek süt alerjisi var süt ürünleri tuketincr çok sık mukuslu yeşil kaka yapıyor çok kusuyor ve bi kere kan olmuştu
ve o gün çok süt ürünü tuketmistim ondann sonra Dr alerji teşhisi koydu .
süt ürünlerini kes anlarsın maması da alerjik etki yapar özel mama icirmen gerekir
test yapılana kadar mama dışında süt urunu verme sıkıntılar azalırsa anlarsın
Bir de bexserodan sonra banyo yaptırabiliyormuyduk ?
SelamKızlar bebişler nasıl yürütmeye çalışıyormusunuz yürüteç kullananlar kullanmayanlar neler yapıyorsunuz emekleme varmı benimki döne döne emekliyor sürünme ileri gitme yok emeklemeye çalıştırırken ağlıyor istemiyor üşengeç çıktı bu kız ya ama ellerinden tutunca istediği yere yürümek istiyor böyle devamlı edeyim sizce eşimle annem illada yürüteç al diye tutturdu binmiycek biliyorum ama al diyorlar yanında yürüme arkadaşı olan ikinci el ilandan alırım alırsam binmiyceğini bilerek almakta akıl karı değil yerde dönmeyi çok seviyor kucağı hiç sevmiyor yürüteçte sıkılacağını düşünüyorum
Hangi yürüteçi kullanıyrsunuz pekiSelambenim bebeğim sürünüyor, yuvarlanıyor ama emekleyemiyor. Zararlı diye kesinlikle yürüteç istemedim, ablamın vardı bi kez denemek için oturttum, o kadar çok sevdi o kadar mutlu oldu ki, şimdi ara ara bindiriyorum. Özgürleşmiş hissediyor onunla, ordan oraya gülücükler saçarak hareket ediyor. Ben de rahatlamış oluyorum o süreçte, bi nefes alıp dinleniyorum
ChiccoHangi yürüteçi kullanıyrsunuz peki
Kızlar Şubat ayı epilasyon günlerini
1.SEÇENEK
10 Şubat 2020 03.40’tan 11 Şubat 2020 20.20’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
18 Şubat 2020 14.47’den 20 Şubat 2020 16.12’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
Canım vakaa nerdeyse benim kızdan bahsetmiştim malesef emeklemiyor henüz ve dediğin gibi ağlıyor arada kedi poyüzsyonu yapıp emekleme çabalarına giriyorum ama nafile hemen sırt üstü atiyor kendini ve elinden tutup yürütmeye öalişince bir kaç adım atıyor ki bu yüzden artık oturmayıda hiç sevmiyor sürekli ayakta ona destek olmaamonistiyor bende buğün yürüteç aldımKızlar bebişler nasıl yürütmeye çalışıyormusunuz yürüteç kullananlar kullanmayanlar neler yapıyorsunuz emekleme varmı benimki döne döne emekliyor sürünme ileri gitme yok emeklemeye çalıştırırken ağlıyor istemiyor üşengeç çıktı bu kız ya ama ellerinden tutunca istediği yere yürümek istiyor böyle devamlı edeyim sizce eşimle annem illada yürüteç al diye tutturdu binmiycek biliyorum ama al diyorlar yanında yürüme arkadaşı olan ikinci el ilandan alırım alırsam binmiyceğini bilerek almakta akıl karı değil yerde dönmeyi çok seviyor kucağı hiç sevmiyor yürüteçte sıkılacağını düşünüyorum