2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar. Okul ev bebe derken resmen girmeye hiç vaktim olmuyor. 2 ay önce gebe mi kaldım diye düşünürkeeennn... prezervatifle koruduğumuz halde şok bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
4 haftalık
Allah bagislasin. Geçen ay bende ayni korkuyu yasadim acaba hamile miyim diye. Pespese olmasi guzel ama sağlam psikoloji gerektiriyor.

4. Aydan itibaren adet oldum. 4 kere adet görmüş oldum toplamda.
Bende bu ay adet oldum dah 8 aydır tık yoktu :) adet olurkende olmazkende dikkatli olmakta fayda var demekki prezervatif y8rtılması olmuş rabbim nasib edecekse her türlü eder onun için üzüpmeyin hayırlısı buymuş ilk kız mı erkek mi

Öyle kuzum. Hiç tahmin etmiyorduk. İlki kız. Bakalım ALLAH bunu ne nasip etcek

Ayniyiz. 5.ayda gelir eli kulağında dediler. Yok. Ama gece uykularımız perişan
Vitaminlerini veriyormusun bak ne farkettim ben sürekli düzenli versemde hep aynıydı da güneş görmeye başladı fazla sürmedi pencereyi açıp yanına yürüteçle koydum baya etkiledi bence

Vitaminlerini veriyormusun bak ne farkettim ben sürekli düzenli versemde hep aynıydı da güneş görmeye başladı fazla sürmedi pencereyi açıp yanına yürüteçle koydum baya etkiledi bence
Düzenli veriyorum. Ev güney cephe.. perdeyi sonuna kadar açıp yürüteçle ben de koyuyorum önüne. Hatta öğlen gibi hava iyi olursa yürütüyorum hep. Ama dişlerden daha ses yok

Bir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
Bizde 8 aylık ta 2 diş birden çıktı ve çok kötü ateşi çıktı hastalandı anlatamam serumla günde 3,4 defa ılık banyolar mu desem ıslah havluyla vücünunun ateşini düşürüp sabahlara kadar yatmadıpımı mı anlatsam çok zordu bizim için şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu arada hiç bişey ye iyordu dilden dolayı ve zayıfladı

Bizde de altta 2 diş birlikte geldi ve çok zorlu bir süreçtir sağlıklı dişler olsun inşallah

Kızlar benim yüzüm çok zayıfladı ve kırışıklar oldu baya çöktü bu şekilde olan veya bildiğiniz güzel bir krem varmı

Hamilelik öncesi kiloma gelmedim ama bir 8 kilo gitti tabi daha 7 kilo kaldı da bu süreçte yüzüm çok çöktü ve zayıfladı eski güzelim suratımı istiyorum yaaa

canim geçmiş olsun . Bebisin2 biran önce kilosunu alır güzel güzel yemeklerini yer inşallah. Rabbim şifa versin
Merhaba tecrübeli anneler
Park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
ben aldım ama 1 kere bile yatamadı. Ilk zamanlar kolikti çok ağlıyordu. Koynumda yatınca uyuyabiliyordu. Şimdi de bizle yatıyor:))
beklemek zordur bilirim. Allah şifa versin . Tez zaman da gelir inşallah bir prenses
benim kız gündüz de uyumuyor ya kucağımda ya ayağımda hiç bırakamıyorum malesef. Gece de 2 3 saatte bir kalkıyor. Diyorum uyusunda 2 3 saatte kalksın ben ona bile razıyım şuan :)
Merhaba kızlar. Okul ev bebe derken resmen girmeye hiç vaktim olmuyor. 2 ay önce gebe mi kaldım diye düşünürkeeennn... prezervatifle koruduğumuz halde şok bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
4 haftalık
Bir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
Valla benim eşimde biraz dikkatsiz. Ha hamile kaldim kalıcam diye geceleri kabus görüyordum sürekli:) ama Allah dağına göre kar verirmiş. Aslında bende 2. 'yi hemen istiyorum çocukları sokağa falan bırakamıyorsun çevrede park yok bişey yok yanında arkadaşı olur diye düşünüyorum. Ama ilk 6 ayı düşününce çok korkuyorum . Bu arada hayırlısı olsun . Sağlıkla doğum yaparsin inşallah cinsiyeti öğrenince de haber verirmisin:)
Benim kızın da ilk dışı 7.5 Ay lik ken cıktı. 2 . Side 8.5 ken geldi

İnşaAllah en kısa zamanda olur canım nolur stres yapma ben tam 8 sene bekledim tüp bebek yaptır rahim kalınlığını onlar ayarlıyorlar ilaçlarla hem pgtde yaptırırdım genetik bozukluk olmaz inş

Kızlar napıyonuz nasılsınız telıfon ve internetle alakalı bir sıkıntı vardı giremiyordum şimdi okudum sayfaları gerçi çok fazla sayfa dolmuştur dedim ama 3 sayfa tek bebişler bütün herşeyi ele geçirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…