Allah bagislasin. Geçen ay bende ayni korkuyu yasadim acaba hamile miyim diye. Pespese olmasi guzel ama sağlam psikoloji gerektiriyor.Merhaba kızlar. Okul ev bebe derken resmen girmeye hiç vaktim olmuyor. 2 ay önce gebe mi kaldım diye düşünürkeeennn... prezervatifle koruduğumuz halde şok bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
4 haftalık
Bizde 8 bucuk aylik olduk hala yok. 4. Aydan beri ha cikacak ha cikacak diye perisan olduk. Cok kasiniyor cok huzursuz ediyir ama cikamadi bir türlüBir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
Benimki yeni çıktı ama sanırım ikinci geliyor çok huysuzdu ikigündürBir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
Bende bu ay adet oldum dah 8 aydır tık yoktu :) adet olurkende olmazkende dikkatli olmakta fayda var demekki prezervatif y8rtılması olmuş rabbim nasib edecekse her türlü eder onun için üzüpmeyin hayırlısı buymuş ilk kız mı erkek mi4. Aydan itibaren adet oldum. 4 kere adet görmüş oldum toplamda.
Ayniyiz. 5.ayda gelir eli kulağında dediler. Yok. Ama gece uykularımız perişanBizde 8 bucuk aylik olduk hala yok. 4. Aydan beri ha cikacak ha cikacak diye perisan olduk. Cok kasiniyor cok huzursuz ediyir ama cikamadi bir türlü
Valla gelemeyen dışın huzursuzluğu var bizde de.. meme ucumun şekli değişti resmenBenimki yeni çıktı ama sanırım ikinci geliyor çok huysuzdu ikigündür
Öyle kuzum. Hiç tahmin etmiyorduk. İlki kız. Bakalım ALLAH bunu ne nasip etcekBende bu ay adet oldum dah 8 aydır tık yoktu :) adet olurkende olmazkende dikkatli olmakta fayda var demekki prezervatif y8rtılması olmuş rabbim nasib edecekse her türlü eder onun için üzüpmeyin hayırlısı buymuş ilk kız mı erkek mi
Canım dış fırçası var bebekler için ondan al çok seviyorlar kaşımayı parmağa geçirilen lerdenValla gelemeyen dışın huzursuzluğu var bizde de.. meme ucumun şekli değişti resmen
İnşallah birde oğlun olur bu defter kapanır uzunca bir süre bende 8 ay şüphe ettim varmı yokmu diye sürekli test kan derken yoktuda işte şüpheÖyle kuzum. Hiç tahmin etmiyorduk. İlki kız. Bakalım ALLAH bunu ne nasip etcek
Vitaminlerini veriyormusun bak ne farkettim ben sürekli düzenli versemde hep aynıydı da güneş görmeye başladı fazla sürmedi pencereyi açıp yanına yürüteçle koydum baya etkiledi benceAyniyiz. 5.ayda gelir eli kulağında dediler. Yok. Ama gece uykularımız perişan
Valla onu kullanmak aklıma gelmedi. Sağolasın. Bi da onu alayım.Canım dış fırçası var bebekler için ondan al çok seviyorlar kaşımayı parmağa geçirilen lerden
Düzenli veriyorum. Ev güney cephe.. perdeyi sonuna kadar açıp yürüteçle ben de koyuyorum önüne. Hatta öğlen gibi hava iyi olursa yürütüyorum hep. Ama dişlerden daha ses yokVitaminlerini veriyormusun bak ne farkettim ben sürekli düzenli versemde hep aynıydı da güneş görmeye başladı fazla sürmedi pencereyi açıp yanına yürüteçle koydum baya etkiledi bence
Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinHatta öğrenme şeklim daha da tuhaf.. akut tonsillit şikayetiyle doktora gittim. Antibiyotik için yine de tahlil yapıldı ve hcg 415 çıktı...
Bizde 8 aylık ta 2 diş birden çıktı ve çok kötü ateşi çıktı hastalandı anlatamam serumla günde 3,4 defa ılık banyolar mu desem ıslah havluyla vücünunun ateşini düşürüp sabahlara kadar yatmadıpımı mı anlatsam çok zordu bizim için şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu arada hiç bişey ye iyordu dilden dolayı ve zayıfladıBir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
Bizde de altta 2 diş birlikte geldi ve çok zorlu bir süreçtir sağlıklı dişler olsun inşallahHayırlı olsun canım bende ilk hamile haberimiz kimden gelicek diye bekliyodum Allahım tamamına erdirsin insallah ne güzel aradaki yaş farkı az olucak :) bizim dişimizde 7 aylıkken pes peşe 2 tane alttan geldi sizinki de eli kulağındadır
canim geçmiş olsun . Bebisin2 biran önce kilosunu alır güzel güzel yemeklerini yer inşallah. Rabbim şifa versinSelam kızlar biz daha ek gıdalara başlayamadık ameliyatın 4. Ayındayız ama çok sıkıntılar yaşadık hala NG ile besleniyor biberonu unutmuştu zorla alıştırdım ama tam olarak alması gereken mamayı emmiyor o yüzden kalanını ngden yani burundan mideye inen sonda ile veriyorum ara ara meyve pürelerine başladık ama çok zor sadece yalatarak veriyorum yoksa yutamıyor kilo alımı çok zordu özel mamalar la daha yeni 6 kiloya geldik biraz daha kilo alırsa ngyide çıkarırız inşaAllah Dr yavaş yavaş hiç bişeye birden zorlayamayız dedi inşaAllah çabucak alışır
ben aldım ama 1 kere bile yatamadı. Ilk zamanlar kolikti çok ağlıyordu. Koynumda yatınca uyuyabiliyordu. Şimdi de bizle yatıyor:))Merhaba tecrübeli anneler
Park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
beklemek zordur bilirim. Allah şifa versin . Tez zaman da gelir inşallah bir prensesGuzel anneler nasilsiniz?
YesimV ben nickimi degistirdim.
Kizlar 13 ay oldu dogum yaptigim ve ben hala gebe kalamadim. 1 yil dolunca ocakta dr. Gittim hormonlara baktilar erken menopoz baslangici dediler tup bebek yaptir dediler.
Bu ay klomen verdiler guzel 2 yumurta var ama simdi de rahim 4.1 cok ince dollensede tutunamaz dediler.
Kizlar pozitif enerjim tukeniyor
Dualarinizda banada yer verin ve yegenlerimi benim icin opum lutfen
benim kız gündüz de uyumuyor ya kucağımda ya ayağımda hiç bırakamıyorum malesef. Gece de 2 3 saatte bir kalkıyor. Diyorum uyusunda 2 3 saatte kalksın ben ona bile razıyım şuan :)Kızlar bebeklerinizin gece uyku düzeni nasıl bizde gündüz sıkıntı yok ama desteksiz uyuyo oğlum ama geceleri 1saat40 dk ara ile uyanıyo emmek istiyo bunu resmen huy haline getirdi gün boyu güzel besliyorum uyumadan önce de yediriyorum ama vazgecmiyo bu huyundan sabrım tükeniyo napmaliyim bilmiyorum artık sanki çocuğu kesiyolar sanırsınız emzir beni diye öğle bi ağlama
Merhaba kızlar. Okul ev bebe derken resmen girmeye hiç vaktim olmuyor. 2 ay önce gebe mi kaldım diye düşünürkeeennn... prezervatifle koruduğumuz halde şok bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
4 haftalık
Valla benim eşimde biraz dikkatsiz. Ha hamile kaldim kalıcam diye geceleri kabus görüyordum sürekli:) ama Allah dağına göre kar verirmiş. Aslında bende 2. 'yi hemen istiyorum çocukları sokağa falan bırakamıyorsun çevrede park yok bişey yok yanında arkadaşı olur diye düşünüyorum. Ama ilk 6 ayı düşününce çok korkuyorum . Bu arada hayırlısı olsun . Sağlıkla doğum yaparsin inşallah cinsiyeti öğrenince de haber verirmisin:)Bir de benim kız 8 aylık oldu ama hâlâ diş yok. Sizler ne durumdasınız?
İnşaAllah en kısa zamanda olur canım nolur stres yapma ben tam 8 sene bekledim tüp bebek yaptır rahim kalınlığını onlar ayarlıyorlar ilaçlarla hem pgtde yaptırırdım genetik bozukluk olmaz inşGuzel anneler nasilsiniz?
YesimV ben nickimi degistirdim.
Kizlar 13 ay oldu dogum yaptigim ve ben hala gebe kalamadim. 1 yil dolunca ocakta dr. Gittim hormonlara baktilar erken menopoz baslangici dediler tup bebek yaptir dediler.
Bu ay klomen verdiler guzel 2 yumurta var ama simdi de rahim 4.1 cok ince dollensede tutunamaz dediler.
Kizlar pozitif enerjim tukeniyor
Dualarinizda banada yer verin ve yegenlerimi benim icin opum lutfen