Sen ne marka aldım müzikli falan mı yoksa normal mi birtane var baktım da yürüme arkadaşıyla beraber satıyorlar 185 TL dediler ikisine yürüme arkadaşı Chicco yürüteç ünlüler bir marka oda oyuncakları baya arttı ama fonksiyonu pek yok önünde olmalı mı yoksa sadece yürümeye ki odaklanmalı bizim yumurcaklar aynı gidiyor galiba biz daha 8. Aya girmedik amaCanım vakaa nerdeyse benim kızdan bahsetmiştim malesef emeklemiyor henüz ve dediğin gibi ağlıyor arada kedi poyüzsyonu yapıp emekleme çabalarına giriyorum ama nafile hemen sırt üstü atiyor kendini ve elinden tutup yürütmeye öalişince bir kaç adım atıyor ki bu yüzden artık oturmayıda hiç sevmiyor sürekli ayakta ona destek olmaamonistiyor bende buğün yürüteç aldım
Onada bakayım nasıl birşey nasıl duruyor mu içinde neler yapıyor minikBende baby hope markasını kullanıyorum
güzel ve rahat ama daha pahalı modelleride var vede çok güzeller hem salıncak gibi sallanıyor hem mama sandalyesi niyetine kullanıyor vede sabit bırakiliyorsun
Azıcık birdaha ver artmazsa alerjiden değildir huusuzluk yapıyor mu durumu nasılArkadaşlar kuru kayısı alerji yapar mı? Oğlum kabiz oldu, biraz kuru kayısı yedirdim, rahatladı yapabildi kakasını, ama akşamına yanakları kızardı. Farklı başka bir şey vermemiştim, kayısı dan mi oldu acaba
yurutecı kaldırarak yuruyorz kbloları cekmye calısıyor koydgmda gozum uzernde oluoyr bzm kız yaramaz hıc durmuoSelambenim bebeğim sürünüyor, yuvarlanıyor ama emekleyemiyor. Zararlı diye kesinlikle yürüteç istemedim, ablamın vardı bi kez denemek için oturttum, o kadar çok sevdi o kadar mutlu oldu ki, şimdi ara ara bindiriyorum. Özgürleşmiş hissediyor onunla, ordan oraya gülücükler saçarak hareket ediyor. Ben de rahatlamış oluyorum o süreçte, bi nefes alıp dinleniyorum
Benim de geçmedi aynısefa kullanıyorum benim midemde birtür bakteri vardı antibiyotik kullanmak geçmişti ama belirtiler yine aynı Kürtlere başladm bugün ikinci gün çok iyi geldiKızlar hamilelikten sonra reflüsü devam eden var mı?
Ne belirtilerin var canım bide ne kürü yapiyosun? Banada ne yesem midemde yanma oluyo bu ara baya çekiyorum bundan.Benim de geçmedi aynısefa kullanıyorum benim midemde birtür bakteri vardı antibiyotik kullanmak geçmişti ama belirtiler yine aynı Kürtlere başladm bugün ikinci gün çok iyi geldi
Midemde ağrı şişlik karnında şişlik karın ağrısı birde bulantı falan benim midemde daha önce bakteri vardı ama aynısefa bitkisi mideye çok iyi geliyor ben mikrop için ayrıca brokoli kürü de yapıyorum ikigündû ağrım yok şükür gastritim reflü mü birbirine karıştıNe belirtilerin var canım bide ne kürü yapiyosun? Banada ne yesem midemde yanma oluyo bu ara baya çekiyorum bundan.
Bende de aynıları var aç kalınca mide bulantısı oluyo yiyince de yanıyorum anlamadım napcağımı şaşırdım . Bende araştıriyim brokoli kuru yapıyım bari nasil olsa sebze bi zararı olmazMidemde ağrı şişlik karnında şişlik karın ağrısı birde bulantı falan benim midemde daha önce bakteri vardı ama aynısefa bitkisi mideye çok iyi geliyor ben mikrop için ayrıca brokoli kürü de yapıyorum ikigündû ağrım yok şükür gastritim reflü mü birbirine karıştı
Ama gastrit varsa azdırabilir aynısefa bitkisinde al ne varsa temizliyor aynısefa mideyede iyi geliyor brokoli de mide bağırsak ne varsa temizliyor İbrahim Saraçoğlunun kürü helikobakterplori diye araştırma yapBende de aynıları var aç kalınca mide bulantısı oluyo yiyince de yanıyorum anlamadım napcağımı şaşırdım . Bende araştıriyim brokoli kuru yapıyım bari nasil olsa sebze bi zararı olmaz
Baby hope marka hayır müzikli değil ama önünde 4,5 farklı oyunması için şekilli oyuncaklar konulmuş bence önünde bişeyler olması daha iyi yoksa hemen sıkılır ve çıkmak ister en azından oyuncaklarla oynaya oynaya atım atma hevesi ve alilkanlıpı olsunSen ne marka aldım müzikli falan mı yoksa normal mi birtane var baktım da yürüme arkadaşıyla beraber satıyorlar 185 TL dediler ikisine yürüme arkadaşı Chicco yürüteç ünlüler bir marka oda oyuncakları baya arttı ama fonksiyonu pek yok önünde olmalı mı yoksa sadece yürümeye ki odaklanmalı bizim yumurcaklar aynı gidiyor galiba biz daha 8. Aya girmedik ama
Yürüme arkadaşı aldım çok sevdi yürüme arabası yolda geliyor bakalım ona ne tepki verecek resmen kendi oturmak istemeyen kızım oturdu yürüme arkadaşıyla oynadıBaby hope marka hayır müzikli değil ama önünde 4,5 farklı oyunması için şekilli oyuncaklar konulmuş bence önünde bişeyler olması daha iyi yoksa hemen sıkılır ve çıkmak ister en azından oyuncaklarla oynaya oynaya atım atma hevesi ve alilkanlıpı olsun
Tam 6haftalıkken kanamam başladı bir hafta devam etti .Sonra geçti ilaç iğne ile.Allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun canm arkadaşınaArkadaşlar gebeliğin başında kanaması olan olmuş muydu arkadaşım 6 haftalık hamile kanaması var doktor progestan ve iğne vermiş ama korkuyor haliyle.
Arkadaşımda oldu 1 ay kadar düzenli iğnesini yaptırdı sonra normale döndü.Arkadaşlar gebeliğin başında kanaması olan olmuş muydu arkadaşım 6 haftalık hamile kanaması var doktor progestan ve iğne vermiş ama korkuyor haliyle.
Canım benim kızımda olmuştu bi ara hirilti bizede ciğerleri temiz demişti ama antibiyotik le bi ilaç daha vermişti ama onu hatırlamıyorum onları kullandıktan sonra geçmişti hıriltisı başka bi doktora daha git benceKizlar oglum meme emerken cok hirilti geliyor. Doktora goturdum cigerlerini dinledi bisey yok dedi ama gecmedi de. Sizin boyle bisey basiniza geldi mi