2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende baby hope markasını kullanıyorum
güzel ve rahat ama daha pahalı modelleride var vede çok güzeller hem salıncak gibi sallanıyor hem mama sandalyesi niyetine kullanıyor vede sabit bırakiliyorsun

Sen ne marka aldım müzikli falan mı yoksa normal mi birtane var baktım da yürüme arkadaşıyla beraber satıyorlar 185 TL dediler ikisine yürüme arkadaşı Chicco yürüteç ünlüler bir marka oda oyuncakları baya arttı ama fonksiyonu pek yok önünde olmalı mı yoksa sadece yürümeye ki odaklanmalı bizim yumurcaklar aynı gidiyor galiba biz daha 8. Aya girmedik ama

Bende baby hope markasını kullanıyorum
güzel ve rahat ama daha pahalı modelleride var vede çok güzeller hem salıncak gibi sallanıyor hem mama sandalyesi niyetine kullanıyor vede sabit bırakiliyorsun
Onada bakayım nasıl birşey nasıl duruyor mu içinde neler yapıyor minik

Arkadaşlar kuru kayısı alerji yapar mı? Oğlum kabiz oldu, biraz kuru kayısı yedirdim, rahatladı yapabildi kakasını, ama akşamına yanakları kızardı. Farklı başka bir şey vermemiştim, kayısı dan mi oldu acaba

Azıcık birdaha ver artmazsa alerjiden değildir huusuzluk yapıyor mu durumu nasıl

yurutecı kaldırarak yuruyorz kbloları cekmye calısıyor koydgmda gozum uzernde oluoyr bzm kız yaramaz hıc durmuo
oglum cok uslu ıdı bugun corbaya elını soktu bıde grıbız cok abısnden gecdı

Benim de geçmedi aynısefa kullanıyorum benim midemde birtür bakteri vardı antibiyotik kullanmak geçmişti ama belirtiler yine aynı Kürtlere başladm bugün ikinci gün çok iyi geldi
Ne belirtilerin var canım bide ne kürü yapiyosun? Banada ne yesem midemde yanma oluyo bu ara baya çekiyorum bundan.

Ne belirtilerin var canım bide ne kürü yapiyosun? Banada ne yesem midemde yanma oluyo bu ara baya çekiyorum bundan.
Midemde ağrı şişlik karnında şişlik karın ağrısı birde bulantı falan benim midemde daha önce bakteri vardı ama aynısefa bitkisi mideye çok iyi geliyor ben mikrop için ayrıca brokoli kürü de yapıyorum ikigündû ağrım yok şükür gastritim reflü mü birbirine karıştı

Bende de aynıları var aç kalınca mide bulantısı oluyo yiyince de yanıyorum anlamadım napcağımı şaşırdım . Bende araştıriyim brokoli kuru yapıyım bari nasil olsa sebze bi zararı olmaz

Bende de aynıları var aç kalınca mide bulantısı oluyo yiyince de yanıyorum anlamadım napcağımı şaşırdım . Bende araştıriyim brokoli kuru yapıyım bari nasil olsa sebze bi zararı olmaz
Ama gastrit varsa azdırabilir aynısefa bitkisinde al ne varsa temizliyor aynısefa mideyede iyi geliyor brokoli de mide bağırsak ne varsa temizliyor İbrahim Saraçoğlunun kürü helikobakterplori diye araştırma yap

Baby hope marka hayır müzikli değil ama önünde 4,5 farklı oyunması için şekilli oyuncaklar konulmuş bence önünde bişeyler olması daha iyi yoksa hemen sıkılır ve çıkmak ister en azından oyuncaklarla oynaya oynaya atım atma hevesi ve alilkanlıpı olsun

Yürüme arkadaşı aldım çok sevdi yürüme arabası yolda geliyor bakalım ona ne tepki verecek resmen kendi oturmak istemeyen kızım oturdu yürüme arkadaşıyla oynadı

Kizlar oglum meme emerken cok hirilti geliyor. Doktora goturdum cigerlerini dinledi bisey yok dedi ama gecmedi de. Sizin boyle bisey basiniza geldi mi

Kizlar oglum meme emerken cok hirilti geliyor. Doktora goturdum cigerlerini dinledi bisey yok dedi ama gecmedi de. Sizin boyle bisey basiniza geldi mi
Canım benim kızımda olmuştu bi ara hirilti bizede ciğerleri temiz demişti ama antibiyotik le bi ilaç daha vermişti ama onu hatırlamıyorum onları kullandıktan sonra geçmişti hıriltisı başka bi doktora daha git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…