2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar biz daha ek gıdalara başlayamadık ameliyatın 4. Ayındayız ama çok sıkıntılar yaşadık hala NG ile besleniyor biberonu unutmuştu zorla alıştırdım ama tam olarak alması gereken mamayı emmiyor o yüzden kalanını ngden yani burundan mideye inen sonda ile veriyorum ara ara meyve pürelerine başladık ama çok zor sadece yalatarak veriyorum yoksa yutamıyor kilo alımı çok zordu özel mamalar la daha yeni 6 kiloya geldik biraz daha kilo alırsa ngyide çıkarırız inşaAllah Dr yavaş yavaş hiç bişeye birden zorlayamayız dedi inşaAllah çabucak alışır
En kısa zamanda herşeyin yoluna girmesini umuyorum🙏 kızın iyileşip, toparlanıp çok güçlü bir insan olacak inşallah🙏🌸 kalbimiz nasıl peki, başka işlem gerekmeyecek umarım?

En kısa zamanda herşeyin yoluna girmesini umuyorum🙏 kızın iyileşip, toparlanıp çok güçlü bir insan olacak inşallah🙏🌸 kalbimiz nasıl peki, başka işlem gerekmeyecek umarım?
İnşallah sağlıkla atlatalım bu dönemlerinde... Amin amin inşaAllah ❤️ kalbimizde minik bi delik var hala artı kapaklardan küçük kaçaklar var ilaç kullanıyoruz Dr biraz daha kilo alınca artık ilaca gerek kalmaz diye umuyorum dedi inşaAllah tamamen iyileşir artık kuzum

İnşallah sağlıkla atlatalım bu dönemlerinde... Amin amin inşaAllah ❤ kalbimizde minik bi delik var hala artı kapaklardan küçük kaçaklar var ilaç kullanıyoruz Dr biraz daha kilo alınca artık ilaca gerek kalmaz diye umuyorum dedi inşaAllah tamamen iyileşir artık kuzum
İnşallah canım, dualarımız sizinle... ❤️

Guzel anneler nasilsiniz?
YesimV ben nickimi degistirdim.
Kizlar 13 ay oldu dogum yaptigim ve ben hala gebe kalamadim. 1 yil dolunca ocakta dr. Gittim hormonlara baktilar erken menopoz baslangici dediler tup bebek yaptir dediler.
Bu ay klomen verdiler guzel 2 yumurta var ama simdi de rahim 4.1 cok ince dollensede tutunamaz dediler.
Kizlar pozitif enerjim tukeniyor :KK43:
Dualarinizda banada yer verin ve yegenlerimi benim icin opum lutfen:KK200:

Kizlar 13 ay oldu dogum yaptigim ve ben hala gebe kalamadim. 1 yil dolunca ocakta dr. Gittim hormonlara baktilar erken menopoz baslangici dediler tup bebek yaptir dediler.
Bu ay klomen verdiler guzel 2 yumurta var ama simdi de rahim 4.1 cok ince dollensede tutunamaz dediler.
Allah yardimcin olsun canım hiç moralini bozma olucak olan zatenolur olmayan için de hayırlısı yapicak bişey yok . Bende yumurta catlatma tedavisiyle hamile kaldım o zaman bana doktor rahim kalınlaştırmak için ilaç vermişti nerde oturuyorsun bilmiyorumeğer istanbuldaysan ulun uluğ a bi git derim ben çok memnun kalmıştım çok bilgili bi doktor.

Merhaba tecrübeli anneler🙋🏻
Park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bebeğim hareketlenmeye başlayınca yatağından düşebilir endişesiyle park yatak aldım, her tarafının file olması başını çarpma riskinden koruyor, yüksekliği ayarlanabildiğini için bebeğin düşme ihtimali de kalkıyor.

Kızlar bebeklerinizin gece uyku düzeni nasıl bizde gündüz sıkıntı yok ama desteksiz uyuyo oğlum ama geceleri 1saat40 dk ara ile uyanıyo emmek istiyo bunu resmen huy haline getirdi gün boyu güzel besliyorum uyumadan önce de yediriyorum ama vazgecmiyo bu huyundan sabrım tükeniyo napmaliyim bilmiyorum artık sanki çocuğu kesiyolar sanırsınız emzir beni diye öğle bi ağlama

İbrahim Saraçoğlunun kürlerine baksana canım benim eski sonuçlarına göre doktor baktı bunlara göre çocuğun olmaz derdim dediği ay hamile kaldım senin neden olmasın olur hormonlarını yüklesene bakayım

Hatta öğrenme şeklim daha da tuhaf.. akut tonsillit şikayetiyle doktora gittim. Antibiyotik için yine de tahlil yapıldı ve hcg 415 çıktı...
Hayırlı olsun canım bende ilk hamile haberimiz kimden gelicek diye bekliyodum Allahım tamamına erdirsin insallah ne güzel aradaki yaş farkı az olucak :) bizim dişimizde 7 aylıkken pes peşe 2 tane alttan geldi sizinki de eli kulağındadır

Hayırlı olsun canım bende ilk hamile haberimiz kimden gelicek diye bekliyodum Allahım tamamına erdirsin insallah ne güzel aradaki yaş farkı az olucak :) bizim dişimizde 7 aylıkken pes peşe 2 tane alttan geldi sizinki de eli kulağındadır
Amin INŞALLAH. Valla şu an nasıl tedirginim anlatamam. Öğrendim ki prezervatif de korumayabilirmiş

X