- 9 Ağustos 2010
- 721
- 694
Biz tüm gün beraberiz yapışık ikiz gibi belki ondandır bana çok düşkün benimkiKızlar bebekleriniz size mi düşkün babaya mi ? Ya bizimki babası odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyo ben dışarı çıkıp geliyorum hiç benimle ilgilenmiyo anlamadım
Benim bebek iki aylıkken üç gün süren kanama olmuştu, ama bir daha olmadı. Beni bu durum da pek rahatsız etmiyor aslında yani gerginlik yorgunluk olmuyor ama yine de neden olmadığını merak ediyorum. Fırsat da bulamıyorum doktora gitmek için.. Instagram'da bir bayan yorum yazmış bir doktora, yedi ay oldu adet olamadım hala diye, doktor normal demiş.Kızlar çok sessiz oldu buralar ben hala adet olmadım 7. Aya giriyoruz kanım 15.4 e çıkmış çok rahatsızlık veriyor kemik ağrısı baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hatta hamileyim sandım ama yok hafıza zayıflığı dah birçok şey adet söktürücü de kullanamıyorum acillik ediyor beni
Haftaya bi gidicem canım.Bı kan ver canım
Bizde öyle aslında gün içinde hep benimle gecede saat başı emmeye kalķiyo öyle uyuyoruz ama babasını görünce al beni diye ağlamaya başlıyoBiz tüm gün beraberiz yapışık ikiz gibi belki ondandır bana çok düşkün benimkibabası akşam gelince, kapı sesini duyunca bir heyecanlanıyor çırpınıyor, beş dakika kucağında duruyor sonra beni istiyor. Azıcık dinleneyim istiyorum ama olmuyor. Babasıyla oynarken gözü bir yandan bana bakıyor ben de bayılıyorum onun bu hallerine
Öyle de benim.kemiklerimde bile ağrı var çok rahatsızlık veriyor bana zaten hep normalin üstünde idi önce ama şimdi sın8rdaBenim bebek iki aylıkken üç gün süren kanama olmuştu, ama bir daha olmadı. Beni bu durum da pek rahatsız etmiyor aslında yani gerginlik yorgunluk olmuyor ama yine de neden olmadığını merak ediyorum. Fırsat da bulamıyorum doktora gitmek için.. Instagram'da bir bayan yorum yazmış bir doktora, yedi ay oldu adet olamadım hala diye, doktor normal demiş.
Kızlar ben de 6aydr adet görmedim doktora gittim ultrasonda baktı yumurtalıklara emzirdğn için yumurtlama olmuyor dolayısıyla adet göremiyorsun dediBenim bebek iki aylıkken üç gün süren kanama olmuştu, ama bir daha olmadı. Beni bu durum da pek rahatsız etmiyor aslında yani gerginlik yorgunluk olmuyor ama yine de neden olmadığını merak ediyorum. Fırsat da bulamıyorum doktora gitmek için.. Instagram'da bir bayan yorum yazmış bir doktora, yedi ay oldu adet olamadım hala diye, doktor normal demiş.
Benim bebegimde saat başı uyanıyor ve anne yani beşikte yatiyor. Şimdi saat başı uyanması bittimi acaba nasıl gidiyor kaç gün oldu. Bende çok yoruldum cook.Saat basi uyanmalar olmasa emerek uyumasini cok sorun etmezdm. Ama saatlerce uyutmaya calis , emzir emzir 1 saat uyusun derken artik cok yorulmaya baslamistm. Uyku egitimine karar verdim. Ben odasini ayirmakla basladim anne yani besikte yatiyordu ve hep bzm yatagimzdaydi. Kokumun etkileyebilecegini dusunuyorm. 6 aylk olmasini bekledm 2 hafta kendimizi kampa aldim.
Once odasina alistirmak icin 2 hafta onceden gunduz uykularini orada yapmaya basladik. Sonra ilk gece emerken uyuklamaya baslaynca hemen kaldiri0 yatagna biraktim , uykuya gecmesi 40 dk fln surdu. Yatir kaldir yöntemi yaptm. Yani agladkca kucagma alip sakinlestirdim. Benim bebegm emerek uyumak disindada uyudugu icin bazen, hazirdi sanirm egitime. Cok zorlanmadik.
bnm kız gunduz uyuyo gece oturuyor grıb oldu ollaı dıslerı kasınıyor ondn hnm efendı abısıyle bır oluyorlar oturuyolr oglum 6 yasnda okul olmadıgı gunler oda eslık edıyor kardesıne bırde yurutecde beraber yaramazlık ypıolar yuzume bakıyo snra gıdıyor laptopu cekıyor besıkde yatırıyorum bn bazen cekyttada ytmk ıstıyor ama duser dıye bırakmıyorumBenim bebegimde saat başı uyanıyor ve anne yani beşikte yatiyor. Şimdi saat başı uyanması bittimi acaba nasıl gidiyor kaç gün oldu. Bende çok yoruldum cook.
Evet bitti. Suan 8 9 gibi uyuyor 11 ve 2 de emziriyorum 7 gibi uyaniyorBenim bebegimde saat başı uyanıyor ve anne yani beşikte yatiyor. Şimdi saat başı uyanması bittimi acaba nasıl gidiyor kaç gün oldu. Bende çok yoruldum cook.
Benm bebiş hiç su icmiyor nefret ediyor.Ben yatmadan mama veryordum emmesinn üzerine yine iki saate uyanıyprdu.Smdı gece 1-2 gbi mama veryorm o zman uyanmyor hemen Benm bebek de saat başı uyanyordu çareyi böyle yapmakta buldum. bir de kızlar bebişler artık büyüdü susuyor olabilirler geceleri kalkınca su verin ben öyle yapyorm 20-30 cc su içiyor demekki susamş diyorm
Ne güzelEvet bitti. Suan 8 9 gibi uyuyor 11 ve 2 de emziriyorum 7 gibi uyaniyor
Maşallah bizde 6,5 aylık olduk ama bizde diş çıkmadı henüzKızlar 3 gün sonra tam 6 aylık oluyoruz bugün ilk dişimiz çıktıçok mutlu oldum görünce
Maşşalh kuzuya bizdede pusetten kendini dediğin gibi popusunu kaldıran kaldıra düşürmeye çıkmaya çalişiyor ve bende artık yanında olmadığım günlerde pusete koymuyorumBaya hareketlendi benim bıcırık son günlerde pusetinden iniyor poposunu kaldıra kaldıra.ayağa kalkıp kendi gezmek istiyor resmen.örümcek kullanan var mı? Bende almayı düşünüyorum ama nasıl olur nr kadar sağlıklı bilmiyorum. Erkek çocuğuna pek önermiyorlar sanırım
Benim bebegim gece o 7 8 kere uyandiginda emmeden uyumuyor o uyanmalarinda yatır kaldır a devam mı ettiniz.. 11 ve 2 de kendisi mi uyanıyor siz mi emziyorsunuz saatle. Teşekkür ederim şimdiden çok stresliyim artık dayanamıyorumEvet bitti. Suan 8 9 gibi uyuyor 11 ve 2 de emziriyorum 7 gibi uyaniyor
Inanin 10 12 kez uyaniyordu. Uyku egitimini arastiri bence. Emzik pispisla uykuya döndürüyorm, meme uyku baglantisini kesmek icin rüya beslemesi yapiyornBenim bebegim gece o 7 8 kere uyandiginda emmeden uyumuyor o uyanmalarinda yatır kaldır a devam mı ettiniz.. 11 ve 2 de kendisi mi uyanıyor siz mi emziyorsunuz saatle. Teşekkür ederim şimdiden çok stresliyim artık dayanamıyorum
Tamam iyice arastıracağım ve uygulamaya çalışacağım çok yorgun oluyorum ve stresim eve yansıyor ister istemezInanin 10 12 kez uyaniyordu. Uyku egitimini arastiri bence. Emzik pispisla uykuya döndürüyorm, meme uyku baglantisini kesmek icin rüya beslemesi yapiyorn
bnm kıde oyleydı gırıb oldu o donemde gece oturmya alıstı smdı uyuyo gece kalkar saat bası uyanrEvet bitti. Suan 8 9 gibi uyuyor 11 ve 2 de emziriyorum 7 gibi uyaniyor
Yok hala destekli oturuyor mahsustan kendini attığı için birde sinirlenince kendini atıyor ama dönmeye başladı yüz üstü dönüyor sonra tersine dönüyor gel gel yapıyor mamma diyor birde başını sağa sola çeviriyor müzik duyunca oynuyor bıdık :)Merhabalar
Bebisleriniz oturmaya basladı mı
Kendi basına oturan var mı
Masallah benimki de öyle aynı şekilYok hala destekli oturuyor mahsustan kendini attığı için birde sinirlenince kendini atıyor ama dönmeye başladı yüz üstü dönüyor sonra tersine dönüyor gel gel yapıyor mamma diyor birde başını sağa sola çeviriyor müzik duyunca oynuyor bıdık :)