2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uyku eğitimini nasil veriyorsunuz yani neler yapiyorsuniz anlatirsaniz sevinirim. Bendr uyku egitimi vermek iatiyorum ama nerden baslayip ne yaoacagimi bilmiyorum
Benimki de emerek uyuyor, bıraktırmak istiyorum ama başaramiyorum. nasıl veriyorsun uyku eğitimi neler yapıyorsunuz?
Saat basi uyanmalar olmasa emerek uyumasini cok sorun etmezdm. Ama saatlerce uyutmaya calis , emzir emzir 1 saat uyusun derken artik cok yorulmaya baslamistm. Uyku egitimine karar verdim. Ben odasini ayirmakla basladim anne yani besikte yatiyordu ve hep bzm yatagimzdaydi. Kokumun etkileyebilecegini dusunuyorm. 6 aylk olmasini bekledm 2 hafta kendimizi kampa aldim.
Once odasina alistirmak icin 2 hafta onceden gunduz uykularini orada yapmaya basladik. Sonra ilk gece emerken uyuklamaya baslaynca hemen kaldiri0 yatagna biraktim , uykuya gecmesi 40 dk fln surdu. Yatir kaldir yöntemi yaptm. Yani agladkca kucagma alip sakinlestirdim. Benim bebegm emerek uyumak disindada uyudugu icin bazen, hazirdi sanirm egitime. Cok zorlanmadik.

Çok iyi yapmışsın canım şuan bende emzirerek uyutuyorum bugüne kadar hep kemik ağrılarından oturamıyorum o nedenle yatıp emzirmek zorunda kaldım ama şimdi elimi yastığın altına koyuyorum hafif mayhoşlqşınca memeyi çekip elimle ritim oluşturuyorum ozaman uyuyo gecede sütü sağdım verdim çabuk uyanmasın diye memede olunca az emiyor nasıl olsa elimin altında diye uyku düzeni düzelsin bende odasını ayırıcam ikigündür gündüzde dah uzun uyumaya başladı şükür

Canim yumurtlama donemine denk gelmemis ise dollenme olmazmis. Bi arastir istersen yumurtlama takviminde bakabilirsin son adet tarihini filan yaziyosun hangi gun ise cikiyor eger o gunlerde iliski yasanmamissa dollenme olmuyor
Hiç adet olmayanlarda var mesela ben hergün şüphe ediyorum acaba diye ne zormuş kadınlık yavv

Gittim kan da verdim. Şükür negatif.

Ya insan ister bebeği olsun ama daha sezeryana yeni çıktık. Ve bizim kız cidden zorluyor

Gittim kan da verdim. Şükür negatif.

Ya insan ister bebeği olsun ama daha sezeryana yeni çıktık. Ve bizim kız cidden zorluyor
Çok şükür canım inşallah istediğin zaman kolayca hamile kalırsın da şuan bizim için bebişlere zor hem onlar daha minik ilgiye onada muhtaçlar ki dimi insan kıyamıyor onlara

Çok şükür canım inşallah istediğin zaman kolayca hamile kalırsın da şuan bizim için bebişlere zor hem onlar daha minik ilgiye onada muhtaçlar ki dimi insan kıyamıyor onlara
Aynen öyle. Gece Zeynep resmen uyumadı. Dedim 2. De şu an olsa ikisi dr ağlayınca hangi memeyi paylaşacaklar. İkisi de kucak ister hangisini tutacan..

Aynen öyle. Gece Zeynep resmen uyumadı. Dedim 2. De şu an olsa ikisi dr ağlayınca hangi memeyi paylaşacaklar. İkisi de kucak ister hangisini tutacan..
Bende kocama öykü dedim.nerdeyse olsun istiyor dedim yazok değilmi ilgi isteyen bir bebiş var zaten bırak birazcık daha büyüsün dedim bend ekran verdim hala adet olmadm inşallah birşey yoktur

Kızlar bebekleriniz size mi düşkün babaya mi ? Ya bizimki babası odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyo ben dışarı çıkıp geliyorum hiç benimle ilgilenmiyo anlamadım
Valla bizimki de sanirim babaya duskun. Surekli babayi izliyor. Seslendigimde bile bakmiyor bana. Babasiyla oynarken kahkahalar atiyor. Bana resmen gicik oluyor. Bas belasi kadin yine gekdi ustumu degistirecek der gibi geliyor:)

Kızlar bebekleriniz size mi düşkün babaya mi ? Ya bizimki babası odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyo ben dışarı çıkıp geliyorum hiç benimle ilgilenmiyo anlamadım
Oğlum bana düşkün canım babayı görünce fazla tepki vermiyor her ihtiyacını ben karşılıyorum butun gun ilgileniyorum çocuk beni daha fazla gördüğünden olabilir

Valla bizimki de sanirim babaya duskun. Surekli babayi izliyor. Seslendigimde bile bakmiyor bana. Babasiyla oynarken kahkahalar atiyor. Bana resmen gicik oluyor. Bas belasi kadin yine gekdi ustumu degistirecek der gibi geliyor:)
Aynı bizimki canım ya ben sesleniyorum hiç bakmıyo babaya deli oluyo bide herşeyini ben yapıyorum ama babası kıymetli:)
Oğlum bana düşkün canım babayı görünce fazla tepki vermiyor her ihtiyacını ben karşılıyorum butun gun ilgileniyorum çocuk beni daha fazla gördüğünden olabilir
Benimkinin de her ihtiyacını ben karşılıyorum gece nerdeyse bitisik yatiyoruz ama yinede babası anlamadım niye böyle

Yerleşme kanaması olabilir canım. Ben adet günümde yerleşme kanaması yaşadım ilk kırmızı geldi sonra 1 gün boyunca kahve olarak siyaha yakın geldi adet oluyorun sandım hatta ama yerleşmeymiş.
Merhaba bende de aynı şey oldu bu ay geçen hafta kahve ve siyah akıntım geldi sonra durdu ama siyah olunca yerleşme olacağını düşünmedim sizin de mi öyleydi

Kızlar çok sessiz oldu buralar ben hala adet olmadım 7. Aya giriyoruz kanım 15.4 e çıkmış çok rahatsızlık veriyor kemik ağrısı baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hatta hamileyim sandım ama yok hafıza zayıflığı dah birçok şey adet söktürücü de kullanamıyorum acillik ediyor beni

sogan kuru denesen sokturucudur soganda

Bende öyle canım adet olmadım nerdeyse hergün başım ağrıyo artık çok rahatsız olmaya başladım acaba adet olamadık diye mi oluyo bende nörolojiye gidicektim şimdi yazdığını okuyunca rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…