2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana da sağlık ocağı dört aylıkken dedi su an hiç bir şeyi yok suku r onun egzersizleri var youtubede gosteriolar hatta bir hastalık ismi di unuttum smdi ama erken tedavi edebiliyorlar diye biliyorum
Ben baktım ama göremedim gönderebilme şansınız var mı özelden

Bizimkinin de yüzüstü ya da kucakta baş boyun hareketleri olması gerektiği nerdeyse 180 derece çeviriyor ama işte sırt üstü yatarken herhangi bişeye uzanmak için vs başını kaldırmıyor. Çocuk nöroloğuna götür deyince de insan çok korkuyor

Başka bir çocuk doktoruna sorabilirsin ya da nöroloğa git için rahat etsin. Bence hareketi keşfedememiş olabilir ya da sadece yapmak istemiyodur. Düşünüyorum sırt üstü yatan bir bebek başını kaldırırken canlanmıyo aklımda ellerinden tutup çekip oturtuyorum o zaman başı sarkmıyo, kaldırıyo ama yatay pozisyonda dururken niye kaldırsın ki

Ben 3 eczaneye sordum daha valla 7 aylık olucaz biz az kaldı kontrolde sorucam doktora. Neden yokmuş anlamadım gitti :/ rotarix yaptırıcakmısın peki bulamazsan?
İthal ilaçlarda bir sorun varmış şuan bana öyle dediler. Bilmiyorum aşı ile ilgili pek bir fikrim olmadığı için rotarix yapılırsa nee olur bilmiyorum ki. Ağır gelir mi acaba yada hafif mi kalır yine de. Yapılmazsa 3. Doz ne olur sen kendi doktoruna sorar mısın bende gittiğimde soracağım diğer ay. Kafam çok karışıkkk rotarix yaptırsaydık keskeee

Ninni dinletiyorum kucakta sallayıp yatağına yatiriyorum

Emerek uyuyordu uyku egitimi veriyorm 10 gundur

Kızlar size ne sorcam.. benim kız her ay düzenli 1 kg alıyordu. Bu ay yarim kilo aldı. Anlayamadım.
Sizinkilerin kilo alımı nasıl?
Seninkileri Beray alıyormuş benimki 4 .ayda durdu resmen gıdım gıdım alıyor tahlil yaptırdım biraz kan eksikliği varmış ama çok ciddi değil demir ilacı kullanamıyorduk kabız yaptı birde kusturdu doktor yapr vegafron falan verme dedi aylardır kullanmıyoruz onedenle kanı düştü muhtemelen kansızlığa sebep oluyormuş ya şimdi birtane b vitamini birde demir eksikliği için verdi sanki almaya başladı bizimki normal her ay alaydı şuan 10 kiloyu bulurdu am boya gitti aniden iki ayda 5 cm uzadı son ay 3 cm birden uzadı hemşirede boyu uzamış önceki kontrole giren dedi kilosunu takma dedi ek gıdayla lmaya başlar dedi iştahı normale dönmeye başladı habire yemek emmek istiyor sabah 6 dan sonra hep yanımda habire emmek isteyince yerine koy al yorumu biraz

Ben baktım ama göremedim gönderebilme şansınız var mı özelden
tortıkollıs egzersızlerı 4 aylıkken dedı bna saglık ocagı bnde arastırıp evde yptım bebegmde hıc bır sey yokdu bnm kız saglık ocagına gıdınce kasıo kendını ınatcı donmuo evde heryerde donuo sagına soluna donup alıo masallah subhnallah ıns ynlıs teshısdır yoktur bısey

ortopedıye yada fızık tedavıyede gosterebılırsın ama bn okdr dr goturdum hıcbırı bısey demedı hemsıre bna da ıcıme kusku dusurmusdu sonra dus yatırdım yere oyunckları ılgısını cekenlerı aldım elıme saga sola yukarı sagı heryere tuttum gayet guzel donuyordu bzen bebekler ksıo ondnda olabılıyor ama ıcın rhtlaması ııcn ortopedıye gostere bılırsın buaylarda egzersızle duzeltılebılıyormus

Canim yumurtlama donemine denk gelmemis ise dollenme olmazmis. Bi arastir istersen yumurtlama takviminde bakabilirsin son adet tarihini filan yaziyosun hangi gun ise cikiyor eger o gunlerde iliski yasanmamissa dollenme olmuyor
Hiç adet olmayanlarda var mesela ben hergün şüphe ediyorum acaba diye ne zormuş kadınlık yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…