İzlerken nasıl keyifli oluyor dimi gece uykusu nasıl bizimki bir defa kalkıyorMasallah benimki de öyle aynı şekil
Beneğinizin durumu nasıl doğdu muKızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bende iyi olmaya çalışıyorum , çarşamba fetal eko çekildi ve kalbinde bir rahatsızlık gözüktü . Fallot tetrolojisi teşhisi konuldu. Doğumdan sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş ,gerek görülürse eğer bir dizi ameliyat daha olacağını söyledi doktor. Artık Allah'a emanetiz. Çok ağladım yiprandim ama olacağın önüne geçilmiyor.
bnm kısıde ıkı gundur ne yapıcagımı sasırttı valla emzırıyorum devmlı herseyını verıyorum altını devmlı degıstırıyorum ama bugun ozellıkle sabah bı kalkdı ne ypsam ytmadı oynucam dıo aksam ustu uyudu ensonnda gece kalkar oturr abısını bı kac gundur gormuyordu onu gorunce ıyıce costuKızlar bizimki 6 ay 1 haftalık son 2-3gündür inanılmaz değişti. Altta 2 dişimiz çıkalı 1 ay oldu görünürde başka diş de yok ama böyle uykuları düzensizleşti sabah saat 5 gibi uyanıp ağlıyo uyumak istemiyo. Gün içinde de mutsuz mızırdanıyo kucak da gezip kucakta uyumak istiyozorlanıyorum oldukça acaba bu büyüme ataklarından mı böyle diye düşünüyorum
Benimle uyuyor gece yani ben ne zaman uyursam o da o zaman uyuyor, bazen 4 saat sonrası bazende 6 saat sonrası uyanıyor. Uyanınca da saat başı emerek uyuyorİzlerken nasıl keyifli oluyor dimi gece uykusu nasıl bizimki bir defa kalkıyor
Canm senin dogum sonrası kilon kalmıştı sanırım verebildin miKızlar bizimki 6 ay 1 haftalık son 2-3gündür inanılmaz değişti. Altta 2 dişimiz çıkalı 1 ay oldu görünürde başka diş de yok ama böyle uykuları düzensizleşti sabah saat 5 gibi uyanıp ağlıyo uyumak istemiyo. Gün içinde de mutsuz mızırdanıyo kucak da gezip kucakta uyumak istiyozorlanıyorum oldukça acaba bu büyüme ataklarından mı böyle diye düşünüyorum
Canm senin dogum sonrası kilon kalmıştı sanırım verebildin miKızlar bizimki 6 ay 1 haftalık son 2-3gündür inanılmaz değişti. Altta 2 dişimiz çıkalı 1 ay oldu görünürde başka diş de yok ama böyle uykuları düzensizleşti sabah saat 5 gibi uyanıp ağlıyo uyumak istemiyo. Gün içinde de mutsuz mızırdanıyo kucak da gezip kucakta uyumak istiyozorlanıyorum oldukça acaba bu büyüme ataklarından mı böyle diye düşünüyorum
Evet tam başlıyorum sağlıklı beslenmeye sonra hoop yine tatlılar kazanıyo. Benim süt de bitti kendi keyfime yiyorum. İnşallah spora başlamayı düşünüyorum belki o zaman istikrarlı olabilirim. Doğumdan 2 hafta sonra 95tim şuan 97yim çok pis boğazım midem olmuş hangar gibiCanm senin dogum sonrası kilon kalmıştı sanırım verebildin mi
Benim de kilo problemim var. Artık sağlıklı beslenip vermek istiyorum yaklaşık 15kilom var
Ya bende öyleyim doğum sonrası 72 idim şu an 75 im ne olacak bu halimizEvet tam başlıyorum sağlıklı beslenmeye sonra hoop yine tatlılar kazanıyo. Benim süt de bitti kendi keyfime yiyorum. İnşallah spora başlamayı düşünüyorum belki o zaman istikrarlı olabilirim. Doğumdan 2 hafta sonra 95tim şuan 97yim çok pis boğazım midem olmuş hangar gibi
Hemen önlem alın kızlar egelenrek zayıflama postu ve oraya gelin ben 63 tüm 60 düştüm doğum yaptığımda 74 falndım bol su içeydibiz keşke o ödemle gidiyor gerçi benimki bildiğiniz sırf ödemdiYa bende öyleyim doğum sonrası 72 idim şu an 75 im ne olacak bu halimiz
bnmde cok odem oluyor tuzlu ve cay cok ıcersem gece uyumayınca bır demlık cay ıcıyomHemen önlem alın kızlar egelenrek zayıflama postu ve oraya gelin ben 63 tüm 60 düştüm doğum yaptığımda 74 falndım bol su içeydibiz keşke o ödemle gidiyor gerçi benimki bildiğiniz sırf ödemdi
Yararından çok zararı var demekki nasıl gideriyorsun okadar ödemibnmde cok odem oluyor tuzlu ve cay cok ıcersem gece uyumayınca bır demlık cay ıcıyom
Ben aşıyı buldum sen bulabildin mi?Ben 3 eczaneye sordum daha valla 7 aylık olucaz biz az kaldı kontrolde sorucam doktora. Neden yokmuş anlamadım gitti :/ rotarix yaptırıcakmısın peki bulamazsan?
Aynı şekilde bende... Adet söktürücü kullanmak yasak mı bende kullansam mı diye düşündüm de bir ara. Çok gergin ve stresliyim olamıyorum diye yaKızlar çok sessiz oldu buralar ben hala adet olmadım 7. Aya giriyoruz kanım 15.4 e çıkmış çok rahatsızlık veriyor kemik ağrısı baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hatta hamileyim sandım ama yok hafıza zayıflığı dah birçok şey adet söktürücü de kullanamıyorum acillik ediyor beni
Duphaston var ama dediğim gibi herkese faydalı olanlar ban dokunuyor bir iki ay dah sabredicem olmazsam bal kürü deniycem dah önce bal kürü ile adet olmuştum hamilelikten önce hemde 3.günü ilaçlar bile bukadar etkili değilAynı şekilde bende... Adet söktürücü kullanmak yasak mı bende kullansam mı diye düşündüm de bir ara. Çok gergin ve stresliyim olamıyorum diye ya
Bal kürü nasıl oluyor peki bende denerim belkiDuphaston var ama dediğim gibi herkese faydalı olanlar ban dokunuyor bir iki ay dah sabredicem olmazsam bal kürü deniycem dah önce bal kürü ile adet olmuştum hamilelikten önce hemde 3.günü ilaçlar bile bukadar etkili değil
Bulamadım canım doktorada gidemedim haftay gidicem onunla konuşup bi karar vericem artık senin bulduğuna çok sevindimmBen aşıyı buldum sen bulabildin mi?
Benim ilk bildiğin kırmızı sonra kahve sonra çok az siyah leke geldi kasık ağrımda vardı amaMerhaba bende de aynı şey oldu bu ay geçen hafta kahve ve siyah akıntım geldi sonra durdu ama siyah olunca yerleşme olacağını düşünmedim sizin de mi öyleydi
Bence yeni gelmiş eczanelere istersen bir sor yine de yarın falan bulursun belki sende canımBulamadım canım doktorada gidemedim haftay gidicem onunla konuşup bi karar vericem artık senin bulduğuna çok sevindimm