2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beneğinizin durumu nasıl doğdu mu

Kızlar bizimki 6 ay 1 haftalık son 2-3gündür inanılmaz değişti. Altta 2 dişimiz çıkalı 1 ay oldu görünürde başka diş de yok ama böyle uykuları düzensizleşti sabah saat 5 gibi uyanıp ağlıyo uyumak istemiyo. Gün içinde de mutsuz mızırdanıyo kucak da gezip kucakta uyumak istiyo zorlanıyorum oldukça acaba bu büyüme ataklarından mı böyle diye düşünüyorum

bnm kısıde ıkı gundur ne yapıcagımı sasırttı valla emzırıyorum devmlı herseyını verıyorum altını devmlı degıstırıyorum ama bugun ozellıkle sabah bı kalkdı ne ypsam ytmadı oynucam dıo aksam ustu uyudu ensonnda gece kalkar oturr abısını bı kac gundur gormuyordu onu gorunce ıyıce costu

Canm senin dogum sonrası kilon kalmıştı sanırım verebildin mi
Benim de kilo problemim var. Artık sağlıklı beslenip vermek istiyorum yaklaşık 15kilom var

Benim de kilo problemim var. Artık sağlıklı beslenip vermek istiyorum yaklaşık 15kilom var

Evet tam başlıyorum sağlıklı beslenmeye sonra hoop yine tatlılar kazanıyo. Benim süt de bitti kendi keyfime yiyorum. İnşallah spora başlamayı düşünüyorum belki o zaman istikrarlı olabilirim. Doğumdan 2 hafta sonra 95tim şuan 97yim çok pis boğazım midem olmuş hangar gibi

Ya bende öyleyim doğum sonrası 72 idim şu an 75 im ne olacak bu halimiz

Ya bende öyleyim doğum sonrası 72 idim şu an 75 im ne olacak bu halimiz
Hemen önlem alın kızlar egelenrek zayıflama postu ve oraya gelin ben 63 tüm 60 düştüm doğum yaptığımda 74 falndım bol su içeydibiz keşke o ödemle gidiyor gerçi benimki bildiğiniz sırf ödemdi

Aynı şekilde bende... Adet söktürücü kullanmak yasak mı bende kullansam mı diye düşündüm de bir ara. Çok gergin ve stresliyim olamıyorum diye ya

Aynı şekilde bende... Adet söktürücü kullanmak yasak mı bende kullansam mı diye düşündüm de bir ara. Çok gergin ve stresliyim olamıyorum diye ya
Duphaston var ama dediğim gibi herkese faydalı olanlar ban dokunuyor bir iki ay dah sabredicem olmazsam bal kürü deniycem dah önce bal kürü ile adet olmuştum hamilelikten önce hemde 3.günü ilaçlar bile bukadar etkili değil

Bal kürü nasıl oluyor peki bende denerim belki

Merhaba bende de aynı şey oldu bu ay geçen hafta kahve ve siyah akıntım geldi sonra durdu ama siyah olunca yerleşme olacağını düşünmedim sizin de mi öyleydi
Benim ilk bildiğin kırmızı sonra kahve sonra çok az siyah leke geldi kasık ağrımda vardı ama

Kızlar ek gıda deneyimleri nasıl gidiyor neler veriyorsunuz kahvaltılıklar falan ne veriyorsunuz ne kadar miktar veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…