- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
Uyku eğitimini nasil veriyorsunuz yani neler yapiyorsuniz anlatirsaniz sevinirim. Bendr uyku egitimi vermek iatiyorum ama nerden baslayip ne yaoacagimi bilmiyorum
Saat basi uyanmalar olmasa emerek uyumasini cok sorun etmezdm. Ama saatlerce uyutmaya calis , emzir emzir 1 saat uyusun derken artik cok yorulmaya baslamistm. Uyku egitimine karar verdim. Ben odasini ayirmakla basladim anne yani besikte yatiyordu ve hep bzm yatagimzdaydi. Kokumun etkileyebilecegini dusunuyorm. 6 aylk olmasini bekledm 2 hafta kendimizi kampa aldim.Benimki de emerek uyuyor, bıraktırmak istiyorum ama başaramiyorum. nasıl veriyorsun uyku eğitimi neler yapıyorsunuz?
Once odasina alistirmak icin 2 hafta onceden gunduz uykularini orada yapmaya basladik. Sonra ilk gece emerken uyuklamaya baslaynca hemen kaldiri0 yatagna biraktim , uykuya gecmesi 40 dk fln surdu. Yatir kaldir yöntemi yaptm. Yani agladkca kucagma alip sakinlestirdim. Benim bebegm emerek uyumak disindada uyudugu icin bazen, hazirdi sanirm egitime. Cok zorlanmadik.