- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Evet korkuyo insan ama doktor dedi onların sistem bizden daha iyiymiş yani hemen geri çıkartabiliyorlarmış tıkanırlarsa..Daha neler nasıl yutacak onu ben kıl kadar verıyoeum onu bile tereddutle bıgazına takılır Allah muhafaza
Emerken benm bebegın de sesler geliyor karnından guruldama gibi, bazen de kakası mukuslu oluyo ama hep değil. Alerji belirtileri mi bunlar?Daha önce alerjik tepki vermese de daha sonra vücut bir anda böyle tepki verebiliyor, ben şüpheleniyordum zaten mukuslu kaka, emerken bağırsaklarından ses geliyordu, gece sancılanıyordu ama inanmak istememiştim. Şimdi direk yanaklar kızarıyor kabarıyor. Tabi emin değilim belki Başka bişeydendir bilmiyorumÖnlem alıyorum kendimce
Tek başına alerji belirtisi değildir cnm muhtemelen doktoruna danış bence. Üşütünce de kaka mukuslu olabiliyorEmerken benm bebegın de sesler geliyor karnından guruldama gibi, bazen de kakası mukuslu oluyo ama hep değil. Alerji belirtileri mi bunlar?
Valla ilk çocugumda kayısıyı ufatmıştım sadece lifi kaldı elimizde kaldı çocugum morardı zor kurtardık tabi ekmek daha kolay eriyen bişey ama başlar başlamaz nohut tanesi kadar ekmek bana fazla geldiEvet korkuyo insan ama doktor dedi onların sistem bizden daha iyiymiş yani hemen geri çıkartabiliyorlarmış tıkanırlarsa..
Genelde alerji belirtisi canım bizimde öyle başladı sonra kakada kan oldu maalesef.tabiki bu sizde de olucak değil ama sen bebeğini gözlemle süt ve süt ürünü yada dana eti yumurta yedigin zamanlarda bu belirtiler artıyorsa bi doktora görün derim.bide bizde yediğim bişey rahatsız ettigi zaman bebeğim yarim saat geçmeden kaka yapardıEmerken benm bebegın de sesler geliyor karnından guruldama gibi, bazen de kakası mukuslu oluyo ama hep değil. Alerji belirtileri mi bunlar?
Kakada nasıldı ne kadar kan vardı? Her kaka da mı oldu?Genelde alerji belirtisi canım bizimde öyle başladı sonra kakada kan oldu maalesef.tabiki bu sizde de olucak değil ama sen bebeğini gözlemle süt ve süt ürünü yada dana eti yumurta yedigin zamanlarda bu belirtiler artıyorsa bi doktora görün derim.bide bizde yediğim bişey rahatsız ettigi zaman bebeğim yarim saat geçmeden kaka yapardı
Ince çizgi şeklinde bi parçaydı çok dikkatli bakmasam belki anlamazdim bile ama sonraları biraz daha fazla oldu. Genelde dokunan bişey yediğim zaman kan oluyodu bide dediğim dokunuyosa o gün kaka sayisi artiyoduKakada nasıldı ne kadar kan vardı? Her kaka da mı oldu?
doktor ne dedi? İnek sütü alerjisi mi? Dün bizim de kakada az miktarda vardı ondan sordum.Ince çizgi şeklinde bi parçaydı çok dikkatli bakmasam belki anlamazdim bile ama sonraları biraz daha fazla oldu. Genelde dokunan bişey yediğim zaman kan oluyodu bide dediğim dokunuyosa o gün kaka sayisi artiyodu
Aynen inek sütü alerjisi dedi ilk basta inek sütü ve ürünleri, et, tahin, yumurta yi kestim sonrasında baktık kakadan kalprotektin diye bişey bakıyorlar daha da ilerlemiş balık kuru bakliyat ve kuruyemiş ı kestik baktım hâlâ kan devam ediyo bende balık ve kuru bakliyat yemeye başladım çünkü artık sütüm azalıyodu. Bu hafta da insallah ankarada bülent şekerel diye alerji doktoru var ona gidicez katı diyete karşı ve alerjiyi geçiriyomuş bakalım. Size de geçmiş olsun tavsiyem araştırıp katı diyet onermeyen doktorla devam edin öbür türlü hem size hem bebeğe eziyet oluyoÜ
doktor ne dedi? İnek sütü alerjisi mi? Dün bizim de kakada az miktarda vardı ondan sordum.
Geçmiş olsun size de zor bir durum. Ben bal ve süt ürünlerini kestim. Ama peynirli börek yemiştim çok az dün ilk defa kan gördüm bir bezindeAynen inek sütü alerjisi dedi ilk basta inek sütü ve ürünleri, et, tahin, yumurta yi kestim sonrasında baktık kakadan kalprotektin diye bişey bakıyorlar daha da ilerlemiş balık kuru bakliyat ve kuruyemiş ı kestik baktım hâlâ kan devam ediyo bende balık ve kuru bakliyat yemeye başladım çünkü artık sütüm azalıyodu. Bu hafta da insallah ankarada bülent şekerel diye alerji doktoru var ona gidicez katı diyete karşı ve alerjiyi geçiriyomuş bakalım. Size de geçmiş olsun tavsiyem araştırıp katı diyet onermeyen doktorla devam edin öbür türlü hem size hem bebeğe eziyet oluyo
Teşekkür ederiz. Adi süt alerjisi ama bir-çok şeye de tepki gösteriyo bağırsakları. Ben o yüzden ek gıdaya erken geçtim kakadaki kan ve nukus ek gıdayla geciyomusGeçmiş olsun size de zor bir durum. Ben bal ve süt ürünlerini kestim. Ama peynirli börek yemiştim çok az dün ilk defa kan gördüm bir bezinde
Öyle mi duymamıştım böyle bir şey ben de yoğurt vermiştim ilk yanaklar pütürleşti hemen erteledim şimdilik 5 buçuk aylık olsun en azındanTeşekkür ederiz. Adi süt alerjisi ama bir-çok şeye de tepki gösteriyo bağırsakları. Ben o yüzden ek gıdaya erken geçtim kakadaki kan ve nukus ek gıdayla geciyomus
Meraba canım ben eline veriyorum emiyo tadını alsın diye başladım vermeyeBizim doktor nohut kadar ekmek yedirin yutmayı öğrensinler dedi. Başka ekmek veren var mı?
Canım gittikten sonra beni de bilgilendirirmisin memnun kalırsam bende gideyimAynen inek sütü alerjisi dedi ilk basta inek sütü ve ürünleri, et, tahin, yumurta yi kestim sonrasında baktık kakadan kalprotektin diye bişey bakıyorlar daha da ilerlemiş balık kuru bakliyat ve kuruyemiş ı kestik baktım hâlâ kan devam ediyo bende balık ve kuru bakliyat yemeye başladım çünkü artık sütüm azalıyodu. Bu hafta da insallah ankarada bülent şekerel diye alerji doktoru var ona gidicez katı diyete karşı ve alerjiyi geçiriyomuş bakalım. Size de geçmiş olsun tavsiyem araştırıp katı diyet onermeyen doktorla devam edin öbür türlü hem size hem bebeğe eziyet oluyo
Bilgilendiririm canım sizin diyet nasıl gidiyo? Çoğu forumda bülent beyden bahsedilmiş nerdeyse çocukların hepsinin alerjisi geçmiş bakalım bi umut istanbuldan gidicezCanım gittikten sonra beni de bilgilendirirmisin memnun kalırsam bende gideyim
Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim yavrunu kucağina alırsın ama ben erkek bebeğe benzettim tabi hayırlısıSelam 12 haftalığına sizce cinsiyet nedir erken ama ölücem meraktan önce afiyetle gelişmesi tabiiki...
Olabilir canım benim kızımda kafatasının ortasını tırnaklarıyla çizip kanatmiştıKizlar bugun sabah oglum kalktiginda yastikta kan vardi. Kafasinin arkasi kanamis. Ama neden nasil oldu anlamadim. Yattigi yere baktim acaba bisey mi var yatakta diye ama yok. Bakalim takipteyim. Gece her uyandiginda hem yatagina hem kafasina bakicam. Yuzunu falan cok ciziyor normalde ama kafasini yolmasi mumkun degil. Tam arka tarafi cunku. Basina boyle bisey gelen var mi?
Bende veriyorum yavaştan bişeyler falan boğazında kaldığında yada miğde bulandırdığında konuşup am ham diyip tutması için dikkatini değiştiriyor kusmaya alişmasın dieDaha neler nasıl yutacak onu ben kıl kadar verıyoeum onu bile tereddutle bıgazına takılır Allah muhafaza