Valla diyeti çok katı yaptığım söylenemez süt ve yumurta tuketmiyorum sadece ama çocuk hala huzursuz bana link atarmisin nerede bahsetmisler bende okuyayimBilgilendiririm canım sizin diyet nasıl gidiyo? Çoğu forumda bülent beyden bahsedilmiş nerdeyse çocukların hepsinin alerjisi geçmiş bakalım bi umut istanbuldan gidicez
Geçmiş olsun reflulu bebek çok zor ilaç verirken içim acıyor benimde ne kullanıyorsunuzKızlar kızım reflu olmuş sürekli kusuyor yaa
Facebook varsa ordan süt alerjili bagirsam tepkili bebekler diye bi grup var canım oraya üye ol orda baya memnun kalan olmuş . Ben cok katı diyet de yaptım kan devam etti bende bıraktım artıkValla diyeti çok katı yaptığım söylenemez süt ve yumurta tuketmiyorum sadece ama çocuk hala huzursuz bana link atarmisin nerede bahsetmisler bende okuyayim
Canım biz de newvit kullanacağız. Şişeyi açtığımda bu şekilde Damlalıginda pütür ler vardı. Seninki de böyle mi? normal miDoktor tavsiyesiyle Newvit kullanıyorum ikisinide memnunum ben canım
Normal canim 1 aydır kullanıyorum bi sorunla karsilasmadimCanım biz de newvit kullanacağız. Şişeyi açtığımda bu şekilde Damlalıginda pütür ler vardı. Seninki de böyle mi? normal miEki Görüntüle 2559929
Tamam canım biz internetten aldık, eşim epey araştırdı güvenilir bir satıcıdan aldık ama yine de şüphe ettim böyle görünce. Tamam normalse çok sağolNormal canim 1 aydır kullanıyorum bi sorunla karsilasmadim
Yüksekte yatırmayı dene birde istersen rezene ver midesini rahatlatır hem kendinde içersin benimki bugüne kadar hep kustu ama şimdi iyi kusması durdu inanırmısın en fazla 300 gram alırdı aylık bakalım bir hafta sonra 6 aylık kontrolümüz var aşıda olucaz nekadar almış bakıcam baya göbüşü çıktı:) dinlendire dinlendire doyur zorlama da az az yedir düzelir inşallah ama rezene mutlaka ver iyi geliyorKızlar kızım reflu olmuş sürekli kusuyor yaa
Canım doktora gittik biz bağırsak tepkiliydik ama son zamanlarda ciltte biraz pütür de vardı o yüzden doktor deri testi istedi hemen orda yapıldı çok şükür alerjimiz çıkmadı diyeti sut ve sut ürünleri ve yumurta hariç açtırdı. Süt 2 hafta sonra ben denicem sondadaki hafta da Çocuk da açılcak inşallah bakalım.bem doktordan memnun kaldım canım açıkçası tavsiye ederimValla diyeti çok katı yaptığım söylenemez süt ve yumurta tuketmiyorum sadece ama çocuk hala huzursuz bana link atarmisin nerede bahsetmisler bende okuyayim
Teşekkürler canımGeçmiş olsun reflulu bebek çok zor ilaç verirken içim acıyor benimde ne kullanıyorsunuz
Motilium şurup ve Pronat şrup kullanıyoz canımGeçmiş olsun reflulu bebek çok zor ilaç verirken içim acıyor benimde ne kullanıyorsunuz
Bende yastığını doldurdum biraz yüksek yaptım mormaline göre, bir aydır Hiç rezene vermiyorum ama öncesinde veriyordum aynı değişen bişey yoktu ama yine verim o zaman bizimde 2 haftamız var 6 aylığımıza ve aşimiza bakalım 5.ci ayda köntrol ve aşi yoktu bu süre te nasıl oldu bende çok merak ediyorum. Zemin kuzuyuda öpüyom oo göbüşüde yerim yaaYüksekte yatırmayı dene birde istersen rezene ver midesini rahatlatır hem kendinde içersin benimki bugüne kadar hep kustu ama şimdi iyi kusması durdu inanırmısın en fazla 300 gram alırdı aylık bakalım bir hafta sonra 6 aylık kontrolümüz var aşıda olucaz nekadar almış bakıcam baya göbüşü çıktı:) dinlendire dinlendire doyur zorlama da az az yedir düzelir inşallah ama rezene mutlaka ver iyi geliyor
Bende yiyorum zaten o gibüşü Kürtlere baksana havuç suyu da mideye iyi gelir kimyonda bunları sırayla dene İbrahim Saraçoğlun kimyon inerdigini biliyorum birde havuç suyu mide asidini önliyormuşBende yastığını doldurdum biraz yüksek yaptım mormaline göre, bir aydır Hiç rezene vermiyorum ama öncesinde veriyordum aynı değişen bişey yoktu ama yine verim o zaman bizimde 2 haftamız var 6 aylığımıza ve aşimiza bakalım 5.ci ayda köntrol ve aşi yoktu bu süre te nasıl oldu bende çok merak ediyorum. Zemin kuzuyuda öpüyom oo göbüşüde yerim yaa
İlk bebeğimde kusma vardı ama çok değildi kilo alımı iyi olan bebeklerde olur demişti doktor Allah hepimize kolaylık versinKızlar kızım reflu olmuş sürekli kusuyor yaa
Teşekkürler canım bende bir bakim deneyeyimBende yiyorum zaten o gibüşü Kürtlere baksana havuç suyu da mideye iyi gelir kimyonda bunları sırayla dene İbrahim Saraçoğlun kimyon inerdigini biliyorum birde havuç suyu mide asidini önliyormuş
Amin inşallah canımİlk bebeğimde kusma vardı ama çok değildi kilo alımı iyi olan bebeklerde olur demişti doktor Allah hepimize kolaylık versin
Biz olduk çok şükür ateş yapmadı mızmızlık diz boyuydu ama :)6 ay aşısı olanlar var mı ateş yaptı mı arkadaşlar ilk bebeğimde ateş yapan tek aşıydı 6 ay aşısı
MerhabaCennet hurması çok faydalı cnaım . Mutlaka 1 tane yeme çalış .
Normal hurma şimdilik yemeyın dıyorlar .
Merhaba aramıza hoşgeldinn
Uy kıyamam yaa bizde 10 gün sonra gitcez ayy düşününce bile içim acıyorBiz olduk çok şükür ateş yapmadı mızmızlık diz boyuydu ama :)
Birde bacağına dokununca acıyordu herhalde ayagını cekıyor tekme atıyordu