2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bal dedim ama sanırım inek sütü bizimki bugün tamamen bıraktım süt ürünlerini 🙁
E şimdiye kadar bu kadar değildi vucudunda ara ara çıkıyodu 1 haftadır yanagı mahvoşdu triko giydirmiştim geçmedi dun travazol sürdüm mecbur rahatladı çocugum cilsi kupkuru yaa

E şimdiye kadar bu kadar değildi vucudunda ara ara çıkıyodu 1 haftadır yanagı mahvoşdu triko giydirmiştim geçmedi dun travazol sürdüm mecbur rahatladı çocugum cilsi kupkuru yaa
Daha önce alerjik tepki vermese de daha sonra vücut bir anda böyle tepki verebiliyor, ben şüpheleniyordum zaten mukuslu kaka, emerken bağırsaklarından ses geliyordu, gece sancılanıyordu ama inanmak istememiştim. Şimdi direk yanaklar kızarıyor kabarıyor. Tabi emin değilim belki Başka bişeydendir bilmiyorum 🤷‍♀️ Önlem alıyorum kendimce

Ya kızlar benim 5 gündür sağ boynumdan başlayıp kaburga kısmım çok ağrıyor batma hissi derin nefes alırken zorlanma öyleki uyumuyor sağ yada sol tarafa kesinlikle uzanamıyorum sırt üstü yatıncada zonklama var doktor kas spazmı dedi iğne ilaç hamile olduğum in vermedi buarada 12 haftalık hamişim sıcak uygulama yaptım parol içmekten korkuyorum 5 günde 3 tane aldım varmı başına böyle birşey gelen bana yardımcı olucak ben stresten kaynaklı sınır sıkışmasını diyorum acaba zira çok stresli birkaç gün geçirdim

Daha önce alerjik tepki vermese de daha sonra vücut bir anda böyle tepki verebiliyor, ben şüpheleniyordum zaten mukuslu kaka, emerken bağırsaklarından ses geliyordu, gece sancılanıyordu ama inanmak istememiştim. Şimdi direk yanaklar kızarıyor kabarıyor. Tabi emin değilim belki Başka bişeydendir bilmiyorum 🤷‍♀️ Önlem alıyorum kendimce
Kızlar bebeğimin yanağına saf zeytinyağı sürüyorum iki gündür egzama bariz bir şekilde hafifledi, yanaklardaki kuruluk da azaldı. Tavsiye ederim.

Kizlar bugun sabah oglum kalktiginda yastikta kan vardi. Kafasinin arkasi kanamis. Ama neden nasil oldu anlamadim. Yattigi yere baktim acaba bisey mi var yatakta diye ama yok. Bakalim takipteyim. Gece her uyandiginda hem yatagina hem kafasina bakicam. Yuzunu falan cok ciziyor normalde ama kafasini yolmasi mumkun degil. Tam arka tarafi cunku. Basina boyle bisey gelen var mi?

X