- 23 Ekim 2018
- 15.094
- 34.333
Ben bal dedim ama sanırım inek sütü bizimki bugün tamamen bıraktım süt ürünleriniEgzama bizide mahvetti neden olduğunuda tam çözemedim offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bal dedim ama sanırım inek sütü bizimki bugün tamamen bıraktım süt ürünleriniEgzama bizide mahvetti neden olduğunuda tam çözemedim offff
E şimdiye kadar bu kadar değildi vucudunda ara ara çıkıyodu 1 haftadır yanagı mahvoşdu triko giydirmiştim geçmedi dun travazol sürdüm mecbur rahatladı çocugum cilsi kupkuru yaaBen bal dedim ama sanırım inek sütü bizimki bugün tamamen bıraktım süt ürünlerini
Daha önce alerjik tepki vermese de daha sonra vücut bir anda böyle tepki verebiliyor, ben şüpheleniyordum zaten mukuslu kaka, emerken bağırsaklarından ses geliyordu, gece sancılanıyordu ama inanmak istememiştim. Şimdi direk yanaklar kızarıyor kabarıyor. Tabi emin değilim belki Başka bişeydendir bilmiyorum Önlem alıyorum kendimceE şimdiye kadar bu kadar değildi vucudunda ara ara çıkıyodu 1 haftadır yanagı mahvoşdu triko giydirmiştim geçmedi dun travazol sürdüm mecbur rahatladı çocugum cilsi kupkuru yaa
Bence oturmaya ya da emeklemeye başlayınca kasları da güçlenecek ve giderek azalacak.Bu durumları ne zaman düzelir acaba ne vakte kadar hareketleri uyandırmaz onları
Bana erkek gibi geldiSelam 12 haftalığına sizce cinsiyet nedir erken ama ölücem meraktan önce afiyetle gelişmesi tabiiki...
Hadi gözünüz aydınn :))Kızlar bizim de dişimiz çıkmış
Hadi bakalım hayırlısı sağolasın belli olunca yazarımBana erkek gibi geldi
Teşekkürler 2-3 gün önce baya şişmiş beyazlaşmıştı, darısı sizeHadi gözünüz aydınn :))
Darısı biz çıkmayanlara :)
Dişetlerinde şişlik falan oldu mu direk mi çıktı?
Kızlar bebeğimin yanağına saf zeytinyağı sürüyorum iki gündür egzama bariz bir şekilde hafifledi, yanaklardaki kuruluk da azaldı. Tavsiye ederim.Daha önce alerjik tepki vermese de daha sonra vücut bir anda böyle tepki verebiliyor, ben şüpheleniyordum zaten mukuslu kaka, emerken bağırsaklarından ses geliyordu, gece sancılanıyordu ama inanmak istememiştim. Şimdi direk yanaklar kızarıyor kabarıyor. Tabi emin değilim belki Başka bişeydendir bilmiyorum Önlem alıyorum kendimce
Ben de sürüyordum bi ara yine süreyim, teşekkürlerKızlar bebeğimin yanağına saf zeytinyağı sürüyorum iki gündür egzama bariz bir şekilde hafifledi, yanaklardaki kuruluk da azaldı. Tavsiye ederim.
Ne kadarlıkken çıktı?Kızlar bizim de dişimiz çıkmış
Tam 5 aylıkkenNe kadarlıkken çıktı?
Maşallah :)Tam 5 aylıkken
Ben bugun verdim eline dişlerini kasidi onunla resmen. Ama yutmuyor bizimki ağzından çıkartıyor.Bizim doktor nohut kadar ekmek yedirin yutmayı öğrensinler dedi. Başka ekmek veren var mı?
Daha neler nasıl yutacak onu ben kıl kadar verıyoeum onu bile tereddutle bıgazına takılır Allah muhafazaBizim doktor nohut kadar ekmek yedirin yutmayı öğrensinler dedi. Başka ekmek veren var mı?
Deneye deneye sonunda yiyorlarBen bugun verdim eline dişlerini kasidi onunla resmen. Ama yutmuyor bizimki ağzından çıkartıyor.