2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Patates havuç çorbası yaptım çatalla ezip 2,3 tatlı kaşiği verdim ertesi gün yine verdim bir kaç gün sonra da 1 ymk kşiği prinç ve 1 küçük dilim tavuk gögsü koydum çorbasını yaptım tabi et tadını versin diye koydum sonra çıkardım çok azda tuz koyuyorum, 2,3 kaşik yoğurt verdim sade, böyle başladım yavaştan

Bebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
Evet canım benim kızım hem öksüz, nezle ve sürekli hapşiritordu gögsünü ve sırtını karabiberi zeytinyağiyla ılıyıp sürdüm üzerine küçük havlu koydum 1 tatlı kaşi calgon verdim 3 gün boyunca günde bir defa ve sıcak tuttum iyleşti ama bu sabah hafiften yine öksürüyor tekrar sıcak tutup yağ ve havlu koyuyorum

Bebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
gittim cnm dr ılk saglık ocagı bna sekrol verdı yok cocogu daha sık oksurttu snra uzman dr gıttım dr dedıkı kesınlıkle hıcbır surub kullanma burun fıxyolojık okyonus suyuyla temzlıyorum onla temzle dedı otrıbebebyle cekıyorum zeytın yagı aldım onu ılıtıp gogsune sırtına suruyorum selpakla ıcıne koyup yatırdım terlettım snra terı soguncada ılık dus aldırdım devmlı hergun suruyorum cok ıyı geldı hırıltı oksuruk kalmadı

Merhaba.bende doktora gittim test falan yapmadı sadece baktı ve hayır birşey yok normal bıngıldak dedi ve hemşireye kızdı.ama ben başka bı doktora daha gostercem için rahat etsin diye.benim kızım üç aylık ve eli hep ağzında dis kaşıma olayları erken mi başlıyor acaba sürekli elini ağzına sokuyor emzik bile istemiyor bazen

Kaç aylık oldu bebiş

Biz 22 haftalık olduk. Sadece anne sütü devam ediyorum şuan. 2-3 hafta daha geçmeyeceğim sanırım ek gıdaya. Emebildği kadar emsin istiyorum ama bakalım kilo alımıda önemli tabii

Bizde var canım kaç defa dinlettim sırtını şükür ciğerler temiz soğuk algınlığı da olabilir diş belirtileri de var ikisinden de kaynaklı olabilir biz ailece hastayız şu kışı bi atlatsaydık hayırlıca seneye daha güçlü olur kuzucuklar bizde bi de gözünden sarı akıntı geliyor dr sütünle sil dedi ama nafile çay da denedim geçmiyor önerileriniz varsa alırım arkadaşlar

Maşallah canım erken çıkarmışsınız darısı bize dişlerden kaynaklı huzursuzluk sanırım ilk aylar gazı olduğu halde daha uzun süre uyuyan benim bebiş te saat başı uyanıyor nerdeyse geceleri

Aynı dert bende de var ne yapsam bilmiyorum uyku eğitimi vermiştim desteksiz sallamadan kendi yatağına yattı mı kendi kendine uyuyodu ve ilk uykusu 4bucuk saat sürerdi şimdi 5 aylık olduk muhakkak 2 saatte bir uyanıyoruz ve sallayarak uyumaya geri döndük☹

Maşallah canım erken çıkarmışsınız darısı bize dişlerden kaynaklı huzursuzluk sanırım ilk aylar gazı olduğu halde daha uzun süre uyuyan benim bebiş te saat başı uyanıyor nerdeyse geceleri
Bizde de aynı canım ne gündüz ne gece iy
Jel işe yarıyor mu?
Tozdan daha etkili bilmiyorum ondan mi uyumadan önce surdum çocuk bu gece uyanmadan uyudu

Acaba karnı tam doymuyor mu diye düşünüyorum ek gıdaya geçince belki düzelir

Kızlar bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor bizimki 400 gram almış çok az dedim hemşireye 3 ten sonra zaten az alırlar dedi endişe etme kilosu iyi dedi ama napsam bilmiyorum gece hiç uyumadm dış ağrısı baş ağrısı derken sütünde uyumadulığım için az gibi geldi uyku bukadar mı etkiliyor ya süt üretimini

petıbor dene rezene ıc bıskuvıde cok yapıyor sut evet dınlenmemek buyuk etkı bnde oyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…