- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
Ben eczaneden jel ile tetagil toz aldım canım tozu baya kullandım doğal ilaç değilMaşallah 2 diş çıkardı ha. Benimkide diş çıkaracak galiba çok huzursuz uykuları hep parça parça. Diş çıkarmayı kolaylaştıracak ne yapabilirim?
Teşekkür ederim hemen bakacağım✌Ben eczaneden jel ile tetagil toz aldım canım tozu baya kullandım doğal ilaç değil
Patates havuç çorbası yaptım çatalla ezip 2,3 tatlı kaşiği verdim ertesi gün yine verdim bir kaç gün sonra da 1 ymk kşiği prinç ve 1 küçük dilim tavuk gögsü koydum çorbasını yaptım tabi et tadını versin diye koydum sonra çıkardım çok azda tuz koyuyorum, 2,3 kaşik yoğurt verdim sade, böyle başladım yavaştanMerhaba kızlar, biz dün 5 aylık olduk ve alerjik bi bebek olduğu için de ek gıdaya başladık. Ilk defa kabak verdim yüzünde biraz kızarıklık oldu ama çok önemsemedim bugün biraz daha fazla verdim çok şükür Herhangi bir tepkime olmadı.Bundan sonra da havuç denicem. Yavaş yavaş çorba ve meyvelere geçicem. Sizler ek gıdaya geçtiniz mi nasıl ilerliyosunuz
Evet canım benim kızım hem öksüz, nezle ve sürekli hapşiritordu gögsünü ve sırtını karabiberi zeytinyağiyla ılıyıp sürdüm üzerine küçük havlu koydum 1 tatlı kaşi calgon verdim 3 gün boyunca günde bir defa ve sıcak tuttum iyleşti ama bu sabah hafiften yine öksürüyor tekrar sıcak tutup yağ ve havlu koyuyorumBebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
gittim cnm dr ılk saglık ocagı bna sekrol verdı yok cocogu daha sık oksurttu snra uzman dr gıttım dr dedıkı kesınlıkle hıcbır surub kullanma burun fıxyolojık okyonus suyuyla temzlıyorum onla temzle dedı otrıbebebyle cekıyorum zeytın yagı aldım onu ılıtıp gogsune sırtına suruyorum selpakla ıcıne koyup yatırdım terlettım snra terı soguncada ılık dus aldırdım devmlı hergun suruyorum cok ıyı geldı hırıltı oksuruk kalmadıBebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
Merhaba.bende doktora gittim test falan yapmadı sadece baktı ve hayır birşey yok normal bıngıldak dedi ve hemşireye kızdı.ama ben başka bı doktora daha gostercem için rahat etsin diye.benim kızım üç aylık ve eli hep ağzında dis kaşıma olayları erken mi başlıyor acaba sürekli elini ağzına sokuyor emzik bile istemiyor bazenKalsiyumu yüksek çıktı ama hemşire abartmış biraz takib etmek lazım ama korkmamak lazım zaten herşeye endişeleniyoruz annelik başlı başına evham demekmiş onu anladım d vitaminini 3 damladan fazla verme ben kesmiştim kalsiyumu kullanılmasını sağlayan d vitaminidir doktora kestim diyince devam et sakın biz demeden kesmeyin dedi şuan hala açık bıngıldak ama ufak bir sertleşmeye başlamış gibi 5 aylık olduk bugün sizde bir çocuk doktoruna gösterin iyi bir doktor olsun ama bir sürü tahlil yapıldı çok üzüldüm kızıma çok canı yandı am olsun iyi ya şükür bu arada doktor kalsiyumu yüksek olanlarda dış erken çıkar demişti çıkmak üzere bizimki baya elini ağzına alıp ağlıyor parmağımı verince koparacak gibi ısırıyor
Kaç aylık oldu bebişMerhaba.bende doktora gittim test falan yapmadı sadece baktı ve hayır birşey yok normal bıngıldak dedi ve hemşireye kızdı.ama ben başka bı doktora daha gostercem için rahat etsin diye.benim kızım üç aylık ve eli hep ağzında dis kaşıma olayları erken mi başlıyor acaba sürekli elini ağzına sokuyor emzik bile istemiyor bazen
Merhaba kızlar, biz dün 5 aylık olduk ve alerjik bi bebek olduğu için de ek gıdaya başladık. Ilk defa kabak verdim yüzünde biraz kızarıklık oldu ama çok önemsemedim bugün biraz daha fazla verdim çok şükür Herhangi bir tepkime olmadı.Bundan sonra da havuç denicem. Yavaş yavaş çorba ve meyvelere geçicem. Sizler ek gıdaya geçtiniz mi nasıl ilerliyosunuz
Bizde var canım kaç defa dinlettim sırtını şükür ciğerler temiz soğuk algınlığı da olabilir diş belirtileri de var ikisinden de kaynaklı olabilir biz ailece hastayız şu kışı bi atlatsaydık hayırlıca seneye daha güçlü olur kuzucuklar bizde bi de gözünden sarı akıntı geliyor dr sütünle sil dedi ama nafile çay da denedim geçmiyor önerileriniz varsa alırım arkadaşlarBebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
Maşallah canım erken çıkarmışsınız darısı bize dişlerden kaynaklı huzursuzluk sanırım ilk aylar gazı olduğu halde daha uzun süre uyuyan benim bebiş te saat başı uyanıyor nerdeyse geceleriMerhaba kızlar bizde 5 ay 1 haftalik olduk 2 tane dişimiz çıktı süt mama ilerliyoruz fakat oğlum çok huzursuz gündüz yarım saatten fazla uyumuyor aksamlarida 2 saatte bir kalkmaya başladi gazimiz yok çok şükür 3 aylıkken bitti uyku promlemi için ne yapmam lazim
Jel işe yarıyor mu?Ben eczaneden jel ile tetagil toz aldım canım tozu baya kullandım doğal ilaç değil
Aynı dert bende de var ne yapsam bilmiyorum uyku eğitimi vermiştim desteksiz sallamadan kendi yatağına yattı mı kendi kendine uyuyodu ve ilk uykusu 4bucuk saat sürerdi şimdi 5 aylık olduk muhakkak 2 saatte bir uyanıyoruz ve sallayarak uyumaya geri döndük☹Merhaba kızlar bizde 5 ay 1 haftalik olduk 2 tane dişimiz çıktı süt mama ilerliyoruz fakat oğlum çok huzursuz gündüz yarım saatten fazla uyumuyor aksamlarida 2 saatte bir kalkmaya başladi gazimiz yok çok şükür 3 aylıkken bitti uyku promlemi için ne yapmam lazim
Bizde de aynı canım ne gündüz ne gece iyMaşallah canım erken çıkarmışsınız darısı bize dişlerden kaynaklı huzursuzluk sanırım ilk aylar gazı olduğu halde daha uzun süre uyuyan benim bebiş te saat başı uyanıyor nerdeyse geceleri
Tozdan daha etkili bilmiyorum ondan mi uyumadan önce surdum çocuk bu gece uyanmadan uyuduJel işe yarıyor mu?
Acaba karnı tam doymuyor mu diye düşünüyorum ek gıdaya geçince belki düzelirAynı dert bende de var ne yapsam bilmiyorum uyku eğitimi vermiştim desteksiz sallamadan kendi yatağına yattı mı kendi kendine uyuyodu ve ilk uykusu 4bucuk saat sürerdi şimdi 5 aylık olduk muhakkak 2 saatte bir uyanıyoruz ve sallayarak uyumaya geri döndük☹
Evet jel etkili ben nerdeyse onbeşgündür kullanıyorum damaklarını tırnaklıyor yaBizde de aynı canım ne gündüz ne gece iy
Tozdan daha etkili bilmiyorum ondan mi uyumadan önce surdum çocuk bu gece uyanmadan uyudu
Tam 3 aylık :)Kaç aylık oldu bebiş
Maşallah birşey olmadı hala açıkmış bizimki kaç kilo şuan bebişinTam 3 aylık :)
Ben de denicemBizde de aynı canım ne gündüz ne gece iy
Tozdan daha etkili bilmiyorum ondan mi uyumadan önce surdum çocuk bu gece uyanmadan uyudu
petıbor dene rezene ıc bıskuvıde cok yapıyor sut evet dınlenmemek buyuk etkı bnde oyle oluyorumKızlar bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor bizimki 400 gram almış çok az dedim hemşireye 3 ten sonra zaten az alırlar dedi endişe etme kilosu iyi dedi ama napsam bilmiyorum gece hiç uyumadm dış ağrısı baş ağrısı derken sütünde uyumadulığım için az gibi geldi uyku bukadar mı etkiliyor ya süt üretimini