Karnını iyice doyue ve banyo yaptr canm yatrmadn önceBenim bebek de sürekli kucakta dursa sesi çıkmaz. Yemek yapmak falan çok zor oluyo beni görmek istiyor hep. 5 ay 3 günlük şuan ve bu zamana kadar gece uykuları hep bölük bölük iki saate bir mutlaka uyanıyor. Ne yapmam lazım uzun soluklu uyuması için?
Kanguru var canım ama tek yönlü oda bana dönük durmayı hiç sevmiyor illa dışarıya dönük durucak 2 kez falan dışarıya dönük taktık sevdi ama riskli işte o şekildede tutmak bacakları ayrık duruyor çünkü bayaHaklısın kucak zor benim sağ kol iptal mesela,kanguru kullanmıyor musun?
Valla ya allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyimBizimki de devamlı kucakta ..O kadar yorlypr ki kollarm anlatamam.. Eşime veryorm o ev deyken yoksa halim harap .ESM yokken bazen çocuk kucağmda ev süpruorm bazen yemeği karştryorm falan çok komik oluyorFeeling07
6 aydan once kanguru bebege zararlı dıye bılıyorum dogrumu yurutec de oyle bnmkıde durmuyor devmlı tut bnı kucnda oturmaya calısıyor yatınca kalkıyor 6 gun snr 5 aylık olckHani öyleyse kanguruya mı taksan bebeği en azından bel desteği vs var ya daha rahat edersin
Kalça çıkıkpığı yapıyormuş ikiside bir araştırma atmıştım buraya yürüteç bebek bezleri ile ilgili emzirme hepsi vardı6 aydan once kanguru bebege zararlı dıye bılıyorum dogrumu yurutec de oyle bnmkıde durmuyor devmlı tut bnı kucnda oturmaya calısıyor yatınca kalkıyor 6 gun snr 5 aylık olck
Henüz bizde bişey yok ama tükürdüğünü tutamıyorGünler çok yoğun geçiyor. Okul bebek ev işi derken fırsat kalmıyor pek yazmaya. Kızım 5 ay 8 günlük. 2 aydır dış etlerini kaşıyor sürekli çok huzursuz. Beyazlamış ama çıkmasına daha var gibi.. Diş için sizler neler yapıyorsunuz?
Bizde 5 gün sonra 5 aylık olcaz ben yavaştan ek gıdaya pürelere ve yoğurda başlıycam ve hafiften tadımlık başladımİyi akşamlar kızlar, hiç bildirim gelmeyince muhabbetleri kaçırmışım. 4 buçuk aylık olduk, ebe yemeklerin suyundan bir çay kaşığı ver dedi damak tadı oluşsun dedi. İlk oğlumda 5,5 aylıkken başlamıştım o da kilosu az diyeydi. Sizler başladınız mı?
Ayakları sıcak tutup hırka giymekten başka bişey yok2. Adetimi oluyorum sanırım ama zar zor sökülüyorum oldukça ağrılı başladı. Ağrı kesici de içmek istemiyorum. Gelişini kolaylaştırmak için sizin yaptığınız bişeyler var mı arkadaşlar
Evet ben de onu aldım bugün bi tanıdık önerisiyle. TeşekkürlerHematan sürdüm dün baya hafifledi
Benimkinde 3 aylık Ken oldu antibiyotik ve balgam söktürücü verdi asist diye çok iyi gelmiştiBebeklerinde öksürük olanlar doktora gittiniz mi. Allahım ufak ufak öksürüyo yeminle sanki kalbimi taşla eziyolar
Benim bebegiminde yanaginda çıktı, doktora daha göstermedim. Temre duası okuyorum üstüne bakalım geçer inşallah.Kızlar bebeğim egzama olmuşinek sütü alerjisi olabilir dedi. Ama ben baldan kaynaklandığını düşünüyorum. Kahvaltıda bal yemeye başladıktan sonra oldu çünkü yüzündeki pütürlü. Var mı bebeği egzama olan , kaç günde geçti acaba?
Vegafronda paraben olduğu için kullanmadım ben bestiron damla aldım. İçinde hiçbir katki maddesi yok ve kusma vs hicbir yan etki yaşamadık çok şükür. Tavsiye ederim.Vegafron demir ilacı kullanmayalı kızım daha huzurlu uyuyor bulantı kusması da azaldı yakında doktora götürücem hangisini önerecek sorucam iki çeşit paraben var baktım da sizede atayım dedim
Bakın
1 ml (20 damla) solüsyonda, 50 mg elementer demir’e eşdeğer miktar demir III hidroksit polimaltoz kompleksi
Yardımcı maddeler:
Metil paraben 54 mg, propil paraben 6 mg ve sodyum hidroksit
Maşallah 2 diş çıkardı ha. Benimkide diş çıkaracak galiba çok huzursuz uykuları hep parça parça. Diş çıkarmayı kolaylaştıracak ne yapabilirim?Merhaba kızlar bizde 5 ay 1 haftalik olduk 2 tane dişimiz çıktı süt mama ilerliyoruz fakat oğlum çok huzursuz gündüz yarım saatten fazla uyumuyor aksamlarida 2 saatte bir kalkmaya başladi gazimiz yok çok şükür 3 aylıkken bitti uyku promlemi için ne yapmam lazim