2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim bebek de sürekli kucakta dursa sesi çıkmaz. Yemek yapmak falan çok zor oluyo beni görmek istiyor hep. 5 ay 3 günlük şuan ve bu zamana kadar gece uykuları hep bölük bölük iki saate bir mutlaka uyanıyor. Ne yapmam lazım uzun soluklu uyuması için?

Karnını iyice doyue ve banyo yaptr canm yatrmadn önce

Haklısın kucak zor benim sağ kol iptal mesela,kanguru kullanmıyor musun?
Kanguru var canım ama tek yönlü oda bana dönük durmayı hiç sevmiyor illa dışarıya dönük durucak 2 kez falan dışarıya dönük taktık sevdi ama riskli işte o şekildede tutmak bacakları ayrık duruyor çünkü baya

Vegafron demir ilacı kullanmayalı kızım daha huzurlu uyuyor bulantı kusması da azaldı yakında doktora götürücem hangisini önerecek sorucam iki çeşit paraben var baktım da sizede atayım dedim
Bakın
1 ml (20 damla) solüsyonda, 50 mg elementer demir’e eşdeğer miktar demir III hidroksit polimaltoz kompleksi
Yardımcı maddeler:
Metil paraben 54 mg, propil paraben 6 mg ve sodyum hidroksit

Hani öyleyse kanguruya mı taksan bebeği en azından bel desteği vs var ya daha rahat edersin
6 aydan once kanguru bebege zararlı dıye bılıyorum dogrumu yurutec de oyle bnmkıde durmuyor devmlı tut bnı kucnda oturmaya calısıyor yatınca kalkıyor 6 gun snr 5 aylık olck

6 aydan once kanguru bebege zararlı dıye bılıyorum dogrumu yurutec de oyle bnmkıde durmuyor devmlı tut bnı kucnda oturmaya calısıyor yatınca kalkıyor 6 gun snr 5 aylık olck
Kalça çıkıkpığı yapıyormuş ikiside bir araştırma atmıştım buraya yürüteç bebek bezleri ile ilgili emzirme hepsi vardı

Bizde 5 gün sonra 5 aylık olcaz ben yavaştan ek gıdaya pürelere ve yoğurda başlıycam ve hafiften tadımlık başladım

Kızlar bebeğim egzama olmuş inek sütü alerjisi olabilir dedi. Ama ben baldan kaynaklandığını düşünüyorum. Kahvaltıda bal yemeye başladıktan sonra oldu çünkü yüzündeki pütürlü. Var mı bebeği egzama olan , kaç günde geçti acaba?

Merhaba kızlar, biz dün 5 aylık olduk ve alerjik bi bebek olduğu için de ek gıdaya başladık. Ilk defa kabak verdim yüzünde biraz kızarıklık oldu ama çok önemsemedim bugün biraz daha fazla verdim çok şükür Herhangi bir tepkime olmadı.Bundan sonra da havuç denicem. Yavaş yavaş çorba ve meyvelere geçicem. Sizler ek gıdaya geçtiniz mi nasıl ilerliyosunuz

Kızlar coresatin kullanan var mı? Prospektüsü bi garip, ilaç değil zehir sanki. Bebeğimin yüzüne süreceğim ama elim varmıyor. Pahalı da bişey anlamadım

Merhaba kızlar bizde 5 ay 1 haftalik olduk 2 tane dişimiz çıktı süt mama ilerliyoruz fakat oğlum çok huzursuz gündüz yarım saatten fazla uyumuyor aksamlarida 2 saatte bir kalkmaya başladi gazimiz yok çok şükür 3 aylıkken bitti uyku promlemi için ne yapmam lazim

Benim bebegiminde yanaginda çıktı, doktora daha göstermedim. Temre duası okuyorum üstüne bakalım geçer inşallah.

Vegafronda paraben olduğu için kullanmadım ben bestiron damla aldım. İçinde hiçbir katki maddesi yok ve kusma vs hicbir yan etki yaşamadık çok şükür. Tavsiye ederim.

Maşallah 2 diş çıkardı ha. Benimkide diş çıkaracak galiba çok huzursuz uykuları hep parça parça. Diş çıkarmayı kolaylaştıracak ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…