Dünden beri ilave ediyoruz bağırsak çalıştırma etkisini görmedim henüz ama çok çıkarsa tabiki koymamAma her mamaya ilave edersen zeytinyağı fazla gelmez mi bir gün içinde canım bir de zeytinyağı çok tuvalete çıkarır o şekilde nasıl kilo alacak? Belki de genetik olabilir kilo almaya elverişli değildir vücudu. Boyu falan iyiyse bence kiloyu çok da sorun etme
Günde bir defa yeterli koyman doktor banada tavsiye etmişti birde onun yemesinden çok senin tüketmen daha önemli vitamin vsDünden beri ilave ediyoruz bağırsak çalıştırma etkisini görmedim henüz ama çok çıkarsa tabiki koymam
:) Bakıcam yayınlandıysa paylaşıcam nezamandır yapıyorsun bugünlerde faydasını gördün mü merak ettimKasım ayı epilasyon günlerini bilen varsa paylaşabilir mi :)
Daha paylaşılmamış yarın paylaşım yapılır bende buraya kopyalarım olurmu zaten ben takib ediyordum hep buraya sizlerle paylaşıyorumKasım ayı epilasyon günlerini bilen varsa paylaşabilir mi :)
Bende vermicektim kan ilacını doktora önce bi kanına baksak ona göre versek dedim doktorda ben bakmam gereken zamanı biliyorum şuanda ek gıda almayan her çocukta kan eksik olur kullanman lazım yani dedi..Ben kan tahlili zamanı gelince eksikse vercem, şu an 5,5 aylık ikizlerim, kullanmıyorum. İhtiyacı yoksa neden kullanayım, kabızlık da yapıyor, mideye de ağır gelir. Sadece d vitamini veriyorum, ben de alıyorum. D herkeste eksik çünkü..
Tamam canım sağol yok ben yapmadım ama deneyeceğim ona göre lazer epilasyona gidiyordum hamileyken yarım kaldı ona devam edeceğim:) Bakıcam yayınlandıysa paylaşıcam nezamandır yapıyorsun bugünlerde faydasını gördün mü merak ettim
Vegaforon canmMerhaba arkadaşlar kan ilacı hangi markayı kullanıyosunuz?
Sidefer kullanıyorum sağlıkocağının verdiğinde paraben varmış çünkü.Merhaba arkadaşlar kan ilacı hangi markayı kullanıyosunuz?
Gündz iki kez toplamda 4saat civarı anca uyuyor gece 8-9 saatKızlar bebekleriniz gün içinde kaç kez uyuyor?
Yani bi uyuduğunda 2 saat kadar uyuyor gündüz demi?Gündz iki kez toplamda 4saat civarı anca uyuyor gece 8-9 saat
Bazen 2 saat bazen bir saat uyuyor bir uyyduğndaYani bi uyuduğunda 2 saat kadar uyuyor gündüz demi?
8-9 saat araliksiz hic uyanmadan mi uyuyorGündz iki kez toplamda 4saat civarı anca uyuyor gece 8-9 saat
Toplamda 8-9saat iki kere falan uyanyo gece8-9 saat araliksiz hic uyanmadan mi uyuyor