Yüz üstü biraz köy depinsin kendi haline karnı üzerine olunca daha çabuk çıkarır benim kız kendi çıkarıyor gazını daha 5 ay dolmadı5 ay doldu herşey iyiydi güzeldi de gaz ağrılarımız geri geldi. Oyuncakları ağzına sokuyor, elini emiyorken hava mı yutuyo acaba. Şu an uyuyor ve karnından gurul gurul sesler yükseliyor, çıkaramazsa da ağlayarak uyanıyor. Sizde de oluyor mu
5aylk olacak bnmki de bir haftaya bizimkinn hiç geçmedi bazen gecelrfi 1saate yskn masaj yapyorm gaz masajı öyle çkyor ve uyuyor anca ..Bazı günler saatlerce gaz masajı yapyorm çok zorlyor valla ne zman bter meral eduormm5 ay doldu herşey iyiydi güzeldi de gaz ağrılarımız geri geldi. Oyuncakları ağzına sokuyor, elini emiyorken hava mı yutuyo acaba. Şu an uyuyor ve karnından gurul gurul sesler yükseliyor, çıkaramazsa da ağlayarak uyanıyor. Sizde de oluyor mu
Sideferimi? Evet canım.Feeling07 doktor mu önerdi canım ?
Kolsuz zibin uzerine alt ust takim 1 cift corap giydiriyorum, yatarkende pijamalarini giydiriyorum coraplarini cikartyorumKızlar bebelerinize neler giydiriyosunuz bu havalarda. Ben iç zıbın üstüne tulum giydiriyodum sadece gece üstünü de açıyo bi baktım bacakları üşümüştü artık tulumun üstüne tayt ve 2.kat çorap geçirdim bugün itibariyle
Anne sutu mu kullabiyorsunuz ?Bişey olmadı canm evet 3 gün kuralıyla denyorm yiyecekleri ..süt yumurta nişasta şeker fln
Ben de olmadım daha bekliyorum...Kızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda
Vegaferon verdiler saglık ocağından ama paraben var diye kullanmak istemedim bemde daha hiç vermedim kan ilacı 5 aylık şuan. Hangi marka iyidir acaba. Sidefer damla şeklinde miSidefer kullanıyorum sağlıkocağının verdiğinde paraben varmış çünkü.
Damlalığı var canım onunla kilosu kadar damlatıyosun tadıda güzel severek yiyor ben araştırdım en iyi kan damlalarından bi kaç marka var zatenBen de olmadım daha bekliyorum...
Vegaferon verdiler saglık ocağından ama paraben var diye kullanmak istemedim bemde daha hiç vermedim kan ilacı 5 aylık şuan. Hangi marka iyidir acaba. Sidefer damla şeklinde mi
Neden zararlı çorap giydirmek acabaçorap giydirme lütfen.
çok zararlı.
ya tulum ya ayaklı pijama giydir
Bizde de durumlar ayni. Gaz agrilari geri geldi gece uykulari bozuldu. Aglayarak uyaniyoruz, gun icinde hep huzursuz sikinip duruyor5 ay doldu herşey iyiydi güzeldi de gaz ağrılarımız geri geldi. Oyuncakları ağzına sokuyor, elini emiyorken hava mı yutuyo acaba. Şu an uyuyor ve karnından gurul gurul sesler yükseliyor, çıkaramazsa da ağlayarak uyanıyor. Sizde de oluyor mu
Bizimki sadece mamayla besleniyo. Ne yaptıysam parmağımı 1 kere batırıp herşeyden emdiriyorum. Kabak tatlısı, mıhlama, türk kahvesi tadını alıyo mu bilmiyorum ama damak tadının gelişmesini istiyorum. Çok kurallı giden bebekler sonra çok iştahsız oluyomuş diyolarKızlar benim kızım dış ağrısı başladı nasıl birşeyse yavrum kıvranıyor eli ağzında dış kaşıyıcı ile kaşırsam sakinleşiyor dayanamadım fırçalı kaşıyıcı ile jel aldım sanki biraz rahatlamış gibi bu arada birşeyler vermeye başlayan varmı ben en küçük yeriyle armut rendeledim çok güzel yedi fazla vermedim denemek için vermiştim
Bende veriyorum limon bile emiyor yüzünü ekşitmiyor bile çorbalarda da tattırıyorum aşurede tattırdım geçen de ben normal ek gıda için söylemiştimBizimki sadece mamayla besleniyo. Ne yaptıysam parmağımı 1 kere batırıp herşeyden emdiriyorum. Kabak tatlısı, mıhlama, türk kahvesi tadını alıyo mu bilmiyorum ama damak tadının gelişmesini istiyorum. Çok kurallı giden bebekler sonra çok iştahsız oluyomuş diyolar
Gaz çıkarıyor ama ne bitmez gaz, uyurken kendiliğinden çıkarsa keşkeYüz üstü biraz köy depinsin kendi haline karnı üzerine olunca daha çabuk çıkarır benim kız kendi çıkarıyor gazını daha 5 ay dolmadı
Ben ilk 3 ay kimyon kaynatıp vermiştim. Yine başladım kaynatmaya. Birkaç yudum içirdim, gece odanın ısısını yükselttim ve her emzirmeye kalktığımda kiraz çekirdeği ısıtıp ayaklarına ve karnına uyguladım biraz daha rahat geçti gecemiz.Bizde de durumlar ayni. Gaz agrilari geri geldi gece uykulari bozuldu. Aglayarak uyaniyoruz, gun icinde hep huzursuz sikinip duruyor
Canım her yemeğine kimyonlu köy eksik etme ben çok seviyorum sürekli kullanıyorumGaz çıkarıyor ama ne bitmez gaz, uyurken kendiliğinden çıkarsa keşke
bizimkide oyle artı kabızlık oluyor oksuruk var devmlı gaz cıkarıo balgmlı oksuruk sekrol verdıler daha kotu oldu oksurugu devmlı okanus suyuyla temzlıom burnunu5 ay doldu herşey iyiydi güzeldi de gaz ağrılarımız geri geldi. Oyuncakları ağzına sokuyor, elini emiyorken hava mı yutuyo acaba. Şu an uyuyor ve karnından gurul gurul sesler yükseliyor, çıkaramazsa da ağlayarak uyanıyor. Sizde de oluyor mu
Teşekkürler, bende sidefer kullancam galiba. Sırf kan damlası sormak için Hastaneye gitmek istemiyorum cunkuDamlalığı var canım onunla kilosu kadar damlatıyosun tadıda güzel severek yiyor ben araştırdım en iyi kan damlalarından bi kaç marka var zaten
Yoğurt verdim buğün patetes ve bir havucu çorbasını yapcam blendirdan geçirip meyvelerden pek başlamıycam tatlı meyvelerden çünkü tadını seviyorlar ve sebze yoğurt yemiyorlarKızlar benim kızım dış ağrısı başladı nasıl birşeyse yavrum kıvranıyor eli ağzında dış kaşıyıcı ile kaşırsam sakinleşiyor dayanamadım fırçalı kaşıyıcı ile jel aldım sanki biraz rahatlamış gibi bu arada birşeyler vermeye başlayan varmı ben en küçük yeriyle armut rendeledim çok güzel yedi fazla vermedim denemek için vermiştim