- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Muhallebi veryorm azck..mandalina suyu ve ev yoğurduKızlar ek besinlere yavaştan başlayanlar vardır artık pratik tarifleri burdan da yazarsak birbirimize fikir olur iyi olur ilerleyen zamanlar da da iyi olur diye düşünüyorum paylaşmak yapılan tarifleri
Muhallebi yi neyle yapıyosun ? Vücudunda tepki veriyo mu takip ediyo musun ?Muhallebi veryorm azck..mandalina suyu ve ev yoğurdu
Yoğurdu hazır yoğurt la mı mayaladınız acaba maya olarak.mandalina suyu asitli ya pişik falan oldu mu muhallebiyi suyla mı yapıyorsunuz hazır pirin unlarıyla mı hazırlıyorsunuz acaba ?bugün itibariyle bende elma suyu verdim bir iki çay kaşığı yavaştan başlıyoruz bizde bakalmMuhallebi veryorm azck..mandalina suyu ve ev yoğurdu
Kolsuz bacaksız body pantalon çorap bluzKızlar bebelerinize neler giydiriyosunuz bu havalarda. Ben iç zıbın üstüne tulum giydiriyodum sadece gece üstünü de açıyo bi baktım bacakları üşümüştü artık tulumun üstüne tayt ve 2.kat çorap geçirdim bugün itibariyle
Havluyu sıcak suyla ıslatıp bacağın üzerine ver bir kaç defa yap sabah akşam oo şilşk dağılsın yoksa hep o şekilde kalır bende küçükken öyle kalmiş şuan ceviz büyüklüğünde bacağımda var annem bilmediği için kalmişKızlar bebeğinizin 4. Ay aşı yerinde sertlik olan var mı ? Salı günü vurulmuştuk bantı çıkardım şimdi farkettim fındık kadar bi sertlik var sol bacağında.
Biz Vegaferon kullanıyoz kusma yok sadece kızım ağzına damlattoğımda içmek istemiyor sende dene istersenKızlar demir damlası sidefer kullanıyoruz ama kusma çok arttı. Demir damlalarının hepsi aynı mı acaba sidefer mi bu kadar kusturuyor
Zaten normal de aç karınla olması lazımFermix kullanıyoruz, çarşamba günü başladık kusma yok. Tok karnına mı veriyorsunuz ? Hafif aç karna verip sonradan süt vermeyi deneyin, hem o demir tadını bastırır.
Sabah aç karnına veriyom ben sonra biraz zaman geçince nama veya Emziriyom böyle bir dene bakalımİki beslenmenin arasında veriyorum aslında bi doktoruma sorayım
Zıbın, kollu penye, bir mevsimlik kazak ama penye den biraz kalın, üzerine el örme yelek veya normal hırka, külotlu çorap üzerine pijama çorap, burası çok soğuk çünküKızlar bebelerinize neler giydiriyosunuz bu havalarda. Ben iç zıbın üstüne tulum giydiriyodum sadece gece üstünü de açıyo bi baktım bacakları üşümüştü artık tulumun üstüne tayt ve 2.kat çorap geçirdim bugün itibariyle
Bişey olmadı canm evet 3 gün kuralıyla denyorm yiyecekleri ..süt yumurta nişasta şeker flnMuhallebi yi neyle yapıyosun ? Vücudunda tepki veriyo mu takip ediyo musun ?
İnek sütünden canm.. Kendi mayamdan hazr değl yani..zaten ben bikaç kaşık verdm tattrma amacıyla o da sevdi şükür sebze püresi denemeye başlycam haftaya da inşYoğurdu hazır yoğurt la mı mayaladınız acaba maya olarak.mandalina suyu asitli ya pişik falan oldu mu muhallebiyi suyla mı yapıyorsunuz hazır pirin unlarıyla mı hazırlıyorsunuz acaba ?bugün itibariyle bende elma suyu verdim bir iki çay kaşığı yavaştan başlıyoruz bizde bakalm
Kaç aylık oldunuz canım biz tam 4 buçuk ay tattırmaya başlıyorum bende yavaştan bakalmİnek sütünden canm.. Kendi mayamdan hazr değl yani..zaten ben bikaç kaşık verdm tattrma amacıyla o da sevdi şükür sebze püresi denemeye başlycam haftaya da inş
çorap giydirme lütfen.Kızlar bebelerinize neler giydiriyosunuz bu havalarda. Ben iç zıbın üstüne tulum giydiriyodum sadece gece üstünü de açıyo bi baktım bacakları üşümüştü artık tulumun üstüne tayt ve 2.kat çorap geçirdim bugün itibariyle
Şeker ve tuz yasakBişey olmadı canm evet 3 gün kuralıyla denyorm yiyecekleri ..süt yumurta nişasta şeker fln
Haftaya 5 aylık olacak canmKaç aylık oldunuz canım biz tam 4 buçuk ay tattırmaya başlıyorum bende yavaştan bakalm
Tuz yok şeker çok az varŞeker ve tuz yasak
Doktor söylemedi mi
Şekersiz ve tuzsuz pişirmen gerekiyor tüm yemekleri
Çorap neden zararlı bacakları tombul diye iz yapıyor biraz katlıyorum ama neden zararlı bilemedimçorap giydirme lütfen.
çok zararlı.
ya tulum ya ayaklı pijama giydir