2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Muhallebi veryorm azck..mandalina suyu ve ev yoğurdu
Yoğurdu hazır yoğurt la mı mayaladınız acaba maya olarak.mandalina suyu asitli ya pişik falan oldu mu muhallebiyi suyla mı yapıyorsunuz hazır pirin unlarıyla mı hazırlıyorsunuz acaba ?bugün itibariyle bende elma suyu verdim bir iki çay kaşığı yavaştan başlıyoruz bizde bakalm

Kızlar bebelerinize neler giydiriyosunuz bu havalarda. Ben iç zıbın üstüne tulum giydiriyodum sadece gece üstünü de açıyo bi baktım bacakları üşümüştü artık tulumun üstüne tayt ve 2.kat çorap geçirdim bugün itibariyle

Kolsuz bacaksız body pantalon çorap bluz

Kızlar bebeğinizin 4. Ay aşı yerinde sertlik olan var mı ? Salı günü vurulmuştuk bantı çıkardım şimdi farkettim fındık kadar bi sertlik var sol bacağında.
Havluyu sıcak suyla ıslatıp bacağın üzerine ver bir kaç defa yap sabah akşam oo şilşk dağılsın yoksa hep o şekilde kalır bende küçükken öyle kalmiş şuan ceviz büyüklüğünde bacağımda var annem bilmediği için kalmiş

Zıbın, kollu penye, bir mevsimlik kazak ama penye den biraz kalın, üzerine el örme yelek veya normal hırka, külotlu çorap üzerine pijama çorap, burası çok soğuk çünkü

Merhaba hanımlar benim kız demir ilacından sonra kusması artıyor bı ebe kullanma ben bile kullanmadım reflüye sebep olur dedi sizler neler yapıyorsunuz

İnek sütünden canm.. Kendi mayamdan hazr değl yani..zaten ben bikaç kaşık verdm tattrma amacıyla o da sevdi şükür sebze püresi denemeye başlycam haftaya da inş

İnek sütünden canm.. Kendi mayamdan hazr değl yani..zaten ben bikaç kaşık verdm tattrma amacıyla o da sevdi şükür sebze püresi denemeye başlycam haftaya da inş
Kaç aylık oldunuz canım biz tam 4 buçuk ay tattırmaya başlıyorum bende yavaştan bakalm

Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor. Dr demir ilacını emzirdikten 1 saat sonra ver en az yarım saat daha emzirme dedi. 5 aylık oldu tam ek gıdaya 180 günü yani 6 ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorum. Bu sıralar gece çok uyanıyor ilk uyuduktan 3 saat sonra uyanıyor ağlama alışkanlığı yok sesler çıkarıyor öyle uyanıyorum 10 15 dakika emiyor sonrasında 1 yada 1.5 saatte bir uyanıp emiyor saat 7.20 gibi emip uyudu şimdi sesler çıkarıyor yine atak dönemi geçer diye umuyorum. Kilosu 9 u geçti sanırım 4 kasımda kontrol var bakıcaz

çorap giydirme lütfen.
çok zararlı.
ya tulum ya ayaklı pijama giydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…