2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar benim kız demir ilacından sonra kusması artıyor bı ebe kullanma ben bile kullanmadım reflüye sebep olur dedi sizler neler yapıyorsunuz
Ben kan tahlili zamanı gelince eksikse vercem, şu an 5,5 aylık ikizlerim, kullanmıyorum. İhtiyacı yoksa neden kullanayım, kabızlık da yapıyor, mideye de ağır gelir. Sadece d vitamini veriyorum, ben de alıyorum. D herkeste eksik çünkü..

Kızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda

Kızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda
Ben de henüz olmadım. Eğer emziriyorsanız yumurtlama baskılanıyor o yüzden

Kızlar bebeğimin kilo alımı doğduğu günden beri alması gereken gramı ya ucu ucuna yakalıyor ya da altında kalıyor. Bugün doktorumuz yaptığın her mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave et dedi. Aptamil, hip combiotic, smilac, sma hepsinde aynı şekilde oldu. Artık aklımı oynatmak üzereyim niye kilo alımı az diye. Bugün hipin pirinçli kaşık mamasını aldım formül mamaya karıştırarak Günde 2 öğün o şekilde vermeyi planlıyorum. Tecrübe ettiğiniz kilo aldıran bi mama var mı

Ama her mamaya ilave edersen zeytinyağı fazla gelmez mi bir gün içinde canım bir de zeytinyağı çok tuvalete çıkarır o şekilde nasıl kilo alacak? Belki de genetik olabilir kilo almaya elverişli değildir vücudu. Boyu falan iyiyse bence kiloyu çok da sorun etme

Ben de o saydğn mamalaerı denedm 2.5 aylkken 4700 kg udu bebeğim bilen bilir buradan yazyodm canm sürekli ağlyodm anne sütünn yannsa onları veryodm tek kilo als. Dye yine alamadı Dr nutricia dye bir özel mama yazdı devlet katkısı ile bir miktar para ödedk rapor .çktı günde iki uç kez verdk sana ywmn edyorm 2 ayda 3 kg aldı akranlarını geçti ..Dedğm gbi özel bir mama doktor yazmştı inş sana da verirler gör bak dua edersn kullannca

Onu özel olarak alamıyo muyuz illa rapor mu lazım

Normal canım bende olmadım özellikle emzirmelerde süre daha uzun olabiliyor ağrım sözün varsa tabiki git dr ama 5 ay normal yani olmaması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…