- 29 Ekim 2018
- 272
- 190
- 34
Bende anlamadım neden zararlı acaba çorap ben sürekli giydiriyorum yoksa ayakları bacakları soğuk oluyorÇorap neden zararlı bacakları tombul diye iz yapıyor biraz katlıyorum ama neden zararlı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anlamadım neden zararlı acaba çorap ben sürekli giydiriyorum yoksa ayakları bacakları soğuk oluyorÇorap neden zararlı bacakları tombul diye iz yapıyor biraz katlıyorum ama neden zararlı bilemedim
Bacaklarina baskı yaptığı için kan akışını engelleyip beynine kan gitmemesini sağlıyormuş ve bu da zamanla hasar veriyormuş...Çorap neden zararlı bacakları tombul diye iz yapıyor biraz katlıyorum ama neden zararlı bilemedim
Internette doktor videolari var.Bende anlamadım neden zararlı acaba çorap ben sürekli giydiriyorum yoksa ayakları bacakları soğuk oluyor
Kan dolaşımını etkileyecek kadar sıkı giydirmiyorum soket çorap zaten tesekkürlerInternette doktor videolari var.
Hepsi yasak diyor.
Ve açıkladim okursanız sevinirim ☺
Ben kan tahlili zamanı gelince eksikse vercem, şu an 5,5 aylık ikizlerim, kullanmıyorum. İhtiyacı yoksa neden kullanayım, kabızlık da yapıyor, mideye de ağır gelir. Sadece d vitamini veriyorum, ben de alıyorum. D herkeste eksik çünkü..Merhaba hanımlar benim kız demir ilacından sonra kusması artıyor bı ebe kullanma ben bile kullanmadım reflüye sebep olur dedi sizler neler yapıyorsunuz
Yok ya daha neler..Bacaklarina baskı yaptığı için kan akışını engelleyip beynine kan gitmemesini sağlıyormuş ve bu da zamanla hasar veriyormuş...
Ben de henüz olmadım. Eğer emziriyorsanız yumurtlama baskılanıyor o yüzdenKızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda
Doktor video link atabilir misiniz çok merak ettimInternette doktor videolari var.
Hepsi yasak diyor.
Ve açıkladim okursanız sevinirim ☺
Bende olmadım ya sinir bozucu ama bekliycezKızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda
Ama her mamaya ilave edersen zeytinyağı fazla gelmez mi bir gün içinde canım bir de zeytinyağı çok tuvalete çıkarır o şekilde nasıl kilo alacak? Belki de genetik olabilir kilo almaya elverişli değildir vücudu. Boyu falan iyiyse bence kiloyu çok da sorun etmeKızlar bebeğimin kilo alımı doğduğu günden beri alması gereken gramı ya ucu ucuna yakalıyor ya da altında kalıyor. Bugün doktorumuz yaptığın her mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave et dedi. Aptamil, hip combiotic, smilac, sma hepsinde aynı şekilde oldu. Artık aklımı oynatmak üzereyim niye kilo alımı az diye. Bugün hipin pirinçli kaşık mamasını aldım formül mamaya karıştırarak Günde 2 öğün o şekilde vermeyi planlıyorum. Tecrübe ettiğiniz kilo aldıran bi mama var mı
Ben de o saydğn mamalaerı denedm 2.5 aylkken 4700 kg udu bebeğim bilen bilir buradan yazyodm canm sürekli ağlyodm anne sütünn yannsa onları veryodm tek kilo als. Dye yine alamadı Dr nutricia dye bir özel mama yazdı devlet katkısı ile bir miktar para ödedk rapor .çktı günde iki uç kez verdk sana ywmn edyorm 2 ayda 3 kg aldı akranlarını geçti ..Dedğm gbi özel bir mama doktor yazmştı inş sana da verirler gör bak dua edersn kullanncaKızlar bebeğimin kilo alımı doğduğu günden beri alması gereken gramı ya ucu ucuna yakalıyor ya da altında kalıyor. Bugün doktorumuz yaptığın her mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave et dedi. Aptamil, hip combiotic, smilac, sma hepsinde aynı şekilde oldu. Artık aklımı oynatmak üzereyim niye kilo alımı az diye. Bugün hipin pirinçli kaşık mamasını aldım formül mamaya karıştırarak Günde 2 öğün o şekilde vermeyi planlıyorum. Tecrübe ettiğiniz kilo aldıran bi mama var mı
Ben de olmadım, normalKızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda
Onu özel olarak alamıyo muyuz illa rapor mu lazımBen de o saydğn mamalaerı denedm 2.5 aylkken 4700 kg udu bebeğim bilen bilir buradan yazyodm canm sürekli ağlyodm anne sütünn yannsa onları veryodm tek kilo als. Dye yine alamadı Dr nutricia dye bir özel mama yazdı devlet katkısı ile bir miktar para ödedk rapor .çktı günde iki uç kez verdk sana ywmn edyorm 2 ayda 3 kg aldı akranlarını geçti ..Dedğm gbi özel bir mama doktor yazmştı inş sana da verirler gör bak dua edersn kullannca
Doktor rapor çıkarttı bize 3/aylık mama verdi 130 lira verdk raporsuz baya pahalıya denk gelirOnu özel olarak alamıyo muyuz illa rapor mu lazım
Git canm doktora muhakkak kullan bu mamayı Allahn iznyle hemen göreceksn etkisiniOnu özel olarak alamıyo muyuz illa rapor mu lazım
Kullanımı nasıl mamanın tüm öğünler mi onu kullanıyosunuzGit canm doktora muhakkak kullan bu mamayı Allahn iznyle hemen göreceksn etkisini
İki göğsüöü emzrdyodm sonra 60cc mama günde iki uç defa süt miktarına göre doktor veriyor bana dedki doktpr iki göğsünfen ne kadar sütt geliyor dye sordu ben de 90-100/cc dedm o zman 60cc mama vereceksin dediKullanımı nasıl mamanın tüm öğünler mi onu kullanıyosunuz
Normal canım bende olmadım özellikle emzirmelerde süre daha uzun olabiliyor ağrım sözün varsa tabiki git dr ama 5 ay normal yani olmaması benceKızlar ben daha adet olmadım yaw normal mi sizce nerdeyse 5 ay oldu doğum Yapalı beni ameliyata alan doktora bir randevu blp gidemedm 15 gün sonra anca gdecem normal mi sizce adet olamamak çok sinirlym laf aramzda