Çorba verdim yedi suyunu limonda veriyorum yiyor blender kaynanam aldı onda versin bende çorbaları çekerim patates kabız yapar bizimkini yaYoğurt verdim buğün patetes ve bir havucu çorbasını yapcam blendirdan geçirip meyvelerden pek başlamıycam tatlı meyvelerden çünkü tadını seviyorlar ve sebze yoğurt yemiyorlar
Zeytin yağıyla yap canım çorbayıÇorba verdim yedi suyunu limonda veriyorum yiyor blender kaynanam aldı onda versin bende çorbaları çekerim patates kabız yapar bizimkini ya
Limon verme fazla bir kere verdiysen yeter bence çünkü ekşi olduğu için miğdeyi ekşitirÇorba verdim yedi suyunu limonda veriyorum yiyor blender kaynanam aldı onda versin bende çorbaları çekerim patates kabız yapar bizimkini ya
Ben ikizlerden bi dakka boş duramıyorum valla. Fırsat buldukça okuyorum burayı ama çok yazamıyorum. 5 ay 21 günlük oldularHerkes nerde napıyonuz gurup çok sessiz burası sohbet etmeyi unuttuk valla
5 ay 18 günlüğüz bizde. Maşallah sana tek başına bakmıyorsun demi? Ben iki tane olsa napardım düşünemiyorum gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. Bide ikizlerin gelişimi nasıl doğum kiloları çok iyiydi merak ediyorum senin ikizleriBen ikizlerden bi dakka boş duramıyorum valla. Fırsat buldukça okuyorum burayı ama çok yazamıyorum. 5 ay 21 günlük oldular
Başlamadım ben daha henüz doktorum 6. Ayı bekle dedi. Ama bizim yediğimiz yemekler tuzlu olduğu için bence verme genede sen bilirsin. Ben sebzeyle başlamayı düşünüyorum meyvenin tadını aldıkları zaman sebze yemiyorlarmış çünkü.İyi akşamlar kızlar, hiç bildirim gelmeyince muhabbetleri kaçırmışım. 4 buçuk aylık olduk, ebe yemeklerin suyundan bir çay kaşığı ver dedi damak tadı oluşsun dedi. İlk oğlumda 5,5 aylıkken başlamıştım o da kilosu az diyeydi. Sizler başladınız mı?
Aynen ilkinde nerdeyse 1 yaşına kadar ayrı yapmıştım tuzsuz şekersiz yağsız, ben de 3 gün kuralıyla vermiştim ilk sebze sonra bir sebze bir meyve olarak gitmiştim. Patates, elma, havuç armut kabak diye diye artmıştıBaşlamadım ben daha henüz doktorum 6. Ayı bekle dedi. Ama bizim yediğimiz yemekler tuzlu olduğu için bence verme genede sen bilirsin. Ben sebzeyle başlamayı düşünüyorum meyvenin tadını aldıkları zaman sebze yemiyorlarmış çünkü.
MaşallahBende 6 ay dolduktan sonra başlamayı planlıyorum Dr da öyle söyledi. 5 ay 7 günlük 9.6 kg. Emziriyorum sadece ama yemek vs yerken çok bakıyor rahatsız olmaya başladım. Demir ilacı ferrum kullanıyorum arkasından kaşıkla su veriyorum sadece tadı kötü diye. İlk kızımda ayran ile başlamıştım ek gıds6ys hala yoğurt ve ayran delisi bakalım bu kızım nasıl olucak. Ek gıdaya geçince kilo alımının yavaşlayacağını düşünüyorum ayda 1 kg alıyor çünkü.
Zaten evde olmuyor limon vardı bı de eşim kapacak diye emiyor daha vermedimLimon verme fazla bir kere verdiysen yeter bence çünkü ekşi olduğu için miğdeyi ekşitir
Resmen bizi anlattın4 gun sonra bizde 5 aylik olucaz. Kilomuz 6250. Sadece anne sutu aliyor. Damaklari cok kasiniyor. Elleri surekli agzinda. Biseyleri tutmak icin uzaniyir onlari guzelce kavrayabiliyor ama hala donemiyor. Gaz problemimiz ara ara geri geliyor. Ozellikle gaz yapan seyler yedigimde cok huysuzlaniyor. Reflusunden dolayi cok kusuyor ve uykusundan uyandiriyor. Gunduz uykulari cok az. Yarim saat uyuyp uyaniyor. Gunduz az uyudugunda gece derin uyuyor. Gece gazdan ya da refluden uyuyamazsa gunduz uyudugu zaman 3 saat uyanmıyor. Bizde durumlar bi sekilde kizlar.
Emziğe aliştirma derimEmzik nasıl tutturabilirim kızlar? Pekmez denedim ama almıyor. Damakları kaşındıgı için herşeyi agzına almasındansa emzik alsın daha iyi.
Aynen canım bende öyle yaparım inşallah severlerAynen ilkinde nerdeyse 1 yaşına kadar ayrı yapmıştım tuzsuz şekersiz yağsız, ben de 3 gün kuralıyla vermiştim ilk sebze sonra bir sebze bir meyve olarak gitmiştim. Patates, elma, havuç armut kabak diye diye artmıştı
Yok bakıcı var. 8,5 ve 7,5 kiloları. Genel olarak sakinler, dişten dolayı gece uykuları bölünüyo çok 2 haftadır, o da geçecek elbet.. seninki nasıl bu aralar?5 ay 18 günlüğüz bizde. Maşallah sana tek başına bakmıyorsun demi? Ben iki tane olsa napardım düşünemiyorum gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. Bide ikizlerin gelişimi nasıl doğum kiloları çok iyiydi merak ediyorum senin ikizleri
Maşallah çok iyiYok bakıcı var. 8,5 ve 7,5 kiloları. Genel olarak sakinler, dişten dolayı gece uykuları bölünüyo çok 2 haftadır, o da geçecek elbet.. seninki nasıl bu aralar?