Calsiyumu fazla çıktı ama hala Aralık var dedi doktor deviti vermeye devam et dedi önce deviti fazla verdiğinden şüphelendi ama bazı zamanlarda unutuyorum bile nasıl fazla verebilirim ki devam et bugünden son kapansada sorun olmaz dedi bir parmak mesafe var dedi birde çalışıyormuydun fazla olduğundan erken dış çıkarıyor dişleri Beyaz Beyaz belli oluyordu damakta yakında üç gösterir bir ebe anne karnındayken fazla yemişsin süt ürünlerinin dedi birşey olmaz dedi bakalım aklımda hep orası habire bakmak istiyorum inşallah zamanında kapanır diycemde erken kapanacak belli :) niye sordunuz ki sizdedemi sorun varBıngıldağı erken kapanmasıyla ilgili birisi yazıyordu buraya, son durum nedir acaba ?
Saati belki uymayabilir ama düzenli öğün öğün ^90Gaz damlasını saatli vermek gerekiyormuş bi de 15 gün düzenli kullanımdan sonra tam anlamıyla etki edermiş
Evet canım ateş yok ama huzursuzluk bizde de oldu alidandır bir kaç güne geçer4.ay aşısı huzursuzluk yaptı mı kızlar dün vurulduk aşıyı 2 gündür huzursuzuz ateş falan yok şükür ama çok huzursuz yavrum
Calsiyumu fazla çıktı ama hala Aralık var dedi doktor deviti vermeye devam et dedi önce deviti fazla verdiğinden şüphelendi ama bazı zamanlarda unutuyorum bile nasıl fazla verebilirim ki devam et bugünden son kapansada sorun olmaz dedi bir parmak mesafe var dedi birde çalışıyormuydun fazla olduğundan erken dış çıkarıyor dişleri Beyaz Beyaz belli oluyordu damakta yakında üç gösterir bir ebe anne karnındayken fazla yemişsin süt ürünlerinin dedi birşey olmaz dedi bakalım aklımda hep orası habire bakmak istiyorum inşallah zamanında kapanır diycemde erken kapanacak belli :) niye sordunuz ki sizdedemi sorun var
Ben sab kullandım memnun kaldim canım öneririm 3 aylık olana kadar kullandık bırakınca gazı kalmadı 5 aylık olduk çok şükürKızlar bebeği çok fazlı olan varmı hangi gaz damlasını kullanıyonuz acaba kardeşmiş bebeği çok gazlı ve çok huzursuz ağlayıp duruyor uyumuyor ne tavsiye edersiniz
Olmaz endişe etme benide çok korkuttu normalde kendi hemşirenin degildi izne ayrılınca yerine gelendi biz kontrolleri yaptıralım da gerisi Allah kerimKapanmasına az kalmış dedi ama bu bir sorun değil, d vitamini bırakma devam dedi. Baş çevresini ölçtü, gelecek ay da bakılacak eğer baş çevresi ölçümü yerinde kalırsa beyin cerrahisine yönlendiririm dedi, inşallah bi sıkıntı olmaz :/
Bu saatten sonra hiç uğraşma bence emzikle, diş kaşıyıcı al benceEmzik nasıl tutturabilirim kızlar? Pekmez denedim ama almıyor. Damakları kaşındıgı için herşeyi agzına almasındansa emzik alsın daha iyi.
Bu saatten sonra hiç uğraşma bence emzikle, diş kaşıyıcı al bence
Emzik alsaydı bile bu kaçınılmaz bir süreç cnmTürlü türlü var evde 2 emip çıkarıyor ağzından onları daya elleri ağızda ya da oyun halısına yatırınca oyuncaklarını kapıyor falan
İnşallah canımSaati belki uymayabilir ama düzenli öğün öğün ^90
Evet canım ateş yok ama huzursuzluk bizde de oldu alidandır bir kaç güne geçer
Oda sabsiplex kullanıyor ama bir fayda etmiyor artıkBen sab kullandım memnun kaldim canım öneririm 3 aylık olana kadar kullandık bırakınca gazı kalmadı 5 aylık olduk çok şükür
İnşaAllah düzelir ve sağına kavuşur yavrun canımKızlar sofraya bebeklerinize oturuyormusunuz benimki yetişebilse karıştıracak ortalığı :) artık dirençler basıyor yürütmeye çalışıyorum yürüteç almıycam kalça USG sinde sol kalçasın sınırdaydı onedenle kalçasına baskı yapacak şeylerden uzak duruyorum birde bezi bir beden büyük aldım Küçük bezlerde kalça çıkığına sebep oluyormuş aslında doğru bildiğimiz bir yanlış var çocuklar düzgün bassın bacakları peltekleşmesin diye ince bezler alımı bunu herkes onaylar ama bu yanlışmış kalça eklemlerin gelişimi için geniş bezler kullanılması gerekiyormuş birkaç sayfa öncesinde linkini atmıştım inceleyenler bilir benimki kötü olacak diye korkuyorum kalçasının biri 60mm diğeri 65
İnşallah canım insan kendi canpndan geçiyor canının canı içinİnşq
İnşaAllah düzelir ve sağına kavuşur yavrun canım
Karnı zamanında doyduğu müddetçe uyuyor hatta öğlene kadar yatıyor nerdeyse bazen 10 da bazen 11 de kalkıyorHerkes aynı dertten muzdarp galiba diş meselesi bzmki de çok salya aktyor ve her şeyi ağzna götryor.Dr muayenesinde tekrar sorcağm bembeyaz alt damağı..bu ay göz muayenesi DW yaptracağm..Geceleri sizin bebişlernz kaç saat uyuyor kızlar
saglık ocagına asıya gıttıgımde bızım kız ınat edıp soluna donmedı ebede bana degısık bır ısım soyledı ozellıkle bır tarafa donmez emerken aglarmıs canı yandıgından boyun damrlarndan sıkıntı olabılır yınede bır goster dedı telefondn youtube acdk saga sola bakıyormu dıye cocuk bakıyor ama bızım kız ınatcı normalde donuyor orda donmedı bnımde aklıma dustumu smdı pazartesı dr goturcem daha yenı dort aya gırdık youtubeden netten arastrdım bazı cocuklarda olabılıyormus egzersızle bu aylarda duzelte bılıyorlarmıs hatta emerken aglayabılıyormus bu yuzdentabiki buna da şükür. Ama çevremdeki kimse beni anlamıyor. Eşim e de bi hastaneye gidelim bir şey desinler en azından içim rahat eder diyorum ama yok çocuk ağlaya ağlaya buyurmus
denedim ama bir kaç damla yutup ağlamaya başlıyor
eski rutinimdeyim 1 haftadır ama yok düzelmedi maleswf