2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün 47günlüğüz sünnet oldu bizimki. Çok panik oldum ya bakamıyorum bile pipisine bezini açıp. Bezini bi kere aldık bez pipisine deyince yüz ifadesi çok korkmuş bi şekilde şaşırıp ağlamaya başladı canını acıtmaktan çok korkuyorum. Altını değiştirirken nasıl silicem nerelerini silicem hiç bilmiyorum Allahtan eşim dirayetli. Tecrübeliler bi el atın bana

Geçmiş gitmiş olsun canım
Bir am önce iyileşsin inşaAllah kuzucuk

bnde sünnet yaptrdım 35 gunluk fılandı kremını sarı suyunu damlat bezı cok sıkmadan bagla azıcık bıle kaka yapsa degstr dedı doktor merak etme bezn ıcınde hemen ıyılesıo

bnde sünnet yaptrdım 35 gunluk fılandı kremını sarı suyunu damlat bezı cok sıkmadan bagla azıcık bıle kaka yapsa degstr dedı doktor merak etme bezn ıcınde hemen ıyılesıo
Sarı su nedir krem ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktorumuz. Bi de yüz üstü yatmak istiyo illaki sanki öyle daha çok canı yanacakmış gibi geliyo. Offf zor iş şu 3 günü atlatalım bi an önce internette ne kadar video varsa izledim tüm doktorlar bebeklerin 48 saatte iyileştiğini yazmışlar İnşâAllah allahım o çığlıkla ağladıkça ben de ağlıyorum

Rica ederim reflüde kusuyor baya.
Sosyal hayatımizi etkiliyor ama bebek reflüsü ömür boyu kalmıyor neticede.
Bir günde "neden üstün başın çamur olmuş "diye kızarız inş...
Ni
Mama alıyirmu can8m benimkindede alerjik bir durum olabilirmi acaba diye düş7ndüm de çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin

Amin canım inşallah. Hayır sadece anne sütüyle besliyorum. Alerji için kan verdik bugün. Süt ürünlerini bir hafta kadar tekrar tüketip bayram sonu kontrole getircem oğlumu. O şekilde anlaşılırmış alerjisi olup olmadığı. Kardiyoloji, cerrahi, göz hepsine gittik bugün, sonuçlar ayın sonuna doğru çıkacak canım. İnşallah bir sorun yoktur evlatlarımızda.

Bende damla şeklinde duymuştum canım tşkrler yorumun için ne kadar süre bekleniyor Damla’yla onu merak etmiştim bizimde az kaldı kontrole bakalm

bana bı toz verdı suya karıstrdım her altını degıstıgınde pıpısıne 3 -4 damla damlattım bıde bı kremle bepantol verdı onuda sabah aksam dıkıs yerıne mıkrop kapmasn bıde kabuklanmasın yumusak kalsn dıe sürdüm. ılk gun ılk 6-7 saat zor gectı ertesı gun acımıyodu nerdeyse 3. gunde tamamen gectı

İçime su serpildi. Darısı bize ve yaşayan herkese inşallah

Geçmiş olsun. Allah damatlığını da göstersin inşaallah. Genel mi lokalle mi oldu? 1 Aydan sonra genel yapılıyor diye duymuştum da. Bizde düşünüyoruz 70 günlük oldu bizimki. Babası biraz ağırdan alıyor yoksa bende çoktan yapmıştım İnan yarın herşey daha kolay ve ağrısız olacak.

İnşaAllah canım benimkinin bi ara nefsesi kesildi yanomda yatıyordu iyiki çırpondığını gördüm nasıl korktum ya yanimda olmasaydo diye oçim icimi yedi ya

Lokal anestezi ile yaptılar. 6ıncı aydan itibaren sanırım genel yapıyolarmış yani bizim hastanede öyle söylediler.

Yok cnaim uyandirma uykuda önemli onun icin o uyanir zaten

Gunde 4 defa tatlı kasigiyla veriyorum
Uyku yapip gazini cikariyor güzel memnunum
Tatil nasil anlatsana. Bebekle

Colex zaten şurup seklinde ama
Sizinki baskami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…