2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki 2 buçuk aylık 5 buçuk kilo çok ağlarmi bide kestiklerinde kan çok oluyomu

Kızlar özel aşıları yaptırıyor musunuz bebeklere? Bizim yarın 2 ay aşımız var. Rotavirüs aşısı yaptıran varmı aranızda? Kaç tl bir de bilgisi olan varmı
Ben bütün aşıları yaptırmayı düşünüyorum. Meningokok da 2den itibaren başlıyo kısmetse ona da başlıcaz. Rotavirüs 200 küsürdü

Kızlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Herhangi birini kullanan var mı? Hangisi daha kullanışlı acaba? Tek başıma yıkarken hangisi daha rahat olur lütfen kullananlar cevap yazsın

elktrkli pompalar çok canımı acıtmıştı nrdeyse sütüm keslyordu mochi kullanyrm smdi hiç acı yok zamanla sütüm daha çoğaldı

Alacaksan üstteki daha kullanışlı geldi alttakinde bebeği ellemek zor olur sırtını ceviremezsin hem delikli olmasıda iyi suyun akması için hem küçük hemde kullanışlı bana göre

Şuan çok endişeliyim bu duumu yaşayan varsa bilgi almaknisterim netten bakınca baya bi korktum kızım bugün iki aylık aşısını oldu üçlü neyse bu sorun değil hemsire hanım bas muayenesi yaptı ve bıngıldağın kapanmak üzere oldugunu söyledi bir çocuk doktoruna göster dedi ordaki uzmana baktırdım oda cocuk doktoru görsun sorun olacağını sanmıyorum ama dedi netten baktığımda ameloyat gerekebiliyormus normalde bir yaşa dogru kapanıyormuş erken kapanması demek beyin gelişimi k9tü etkilenecği anlamına heliyormus zeka geriligine sebep olabiliyormuş cerrahi m7dahale gerekebilirmis şuan nekada rkötü oldugumu anlatamam hanımlar bayramdan sonra gidicem esim suan misait.degil diye o birsey olmaz dedi ama netten bakınca xok kkrktum çocuk doktoruna görinecek olanlar varsa sorabilirmi benim.icin

Kızlar vucudum çok kopuk geçen gün temizlik yaptım cereyanda kalmışım ve ishalde gidiyorum.
Dun serum aldım ama hala iyi değilim evde birşey yapamıyorum ne yesem ne içsem bilemedim oğluma da üzülüyorum ben birşey yiyemıyorum o da beslenwmıyor diye hazır dışarıdan ne soyleyebilirim be iyi gelir

tabiki limonlu su ve patates haşlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…