Benimki 2 buçuk aylık 5 buçuk kilo çok ağlarmi bide kestiklerinde kan çok oluyomuBen 12.gun yaptırdım canım 5 kilo altı olduğu için lokal anestezi yaptılar işlem sırasında biraz ağladı ama can acısından değildi büyük ihtimalle ellerini tutuyoduk hareket edemediği için ağladı. Eve geldiğimizde de çok şükür öyle ağlaması olmadi biraz mırıldandı o kadar 3 gün sonra duş aldırdık 1 hafta olmadan da iyilesmisti . Ama seninki biraz daha büyümüş nasıl olur bilmiyorum
Ben bütün aşıları yaptırmayı düşünüyorum. Meningokok da 2den itibaren başlıyo kısmetse ona da başlıcaz. Rotavirüs 200 küsürdüKızlar özel aşıları yaptırıyor musunuz bebeklere? Bizim yarın 2 ay aşımız var. Rotavirüs aşısı yaptıran varmı aranızda? Kaç tl bir de bilgisi olan varmı
elktrkli pompalar çok canımı acıtmıştı nrdeyse sütüm keslyordu mochi kullanyrm smdi hiç acı yok zamanla sütüm daha çoğaldıE bebekte pekte indirimli ürün yoktu ben özdilekte gördüm aventi almadım bende çok kararsızım daha önce elektrikli bebedordan hiç verim alamamıştım indirim genel olarak heryerde az çok var yarında joker e bakıcam
Çok kan yoktu canım çok da bakamadım ama canı çok yanmadı daha küçük olduğu için anlamadı. İnşallah sizinki de kolay geçer böyle erkenden yaptırmak rahat oluyoBenimki 2 buçuk aylık 5 buçuk kilo çok ağlarmi bide kestiklerinde kan çok oluyomu
Onu instagramda gördüm de çok kararsızım ya faydası var mı nasıl kullanılıyoelktrkli pompalar çok canımı acıtmıştı nrdeyse sütüm keslyordu mochi kullanyrm smdi hiç acı yok zamanla sütüm daha çoğaldı
Yaptırıyim o zmn daha fazla gecikmedenÇok kan yoktu canım çok da bakamadım ama canı çok yanmadı daha küçük olduğu için anlamadı. İnşallah sizinki de kolay geçer böyle erkenden yaptırmak rahat oluyo
Ben banyoda kucağıma yatirıp yıkoyorum kiveti sanki bosuna almışomEki Görüntüle 2296938 Eki Görüntüle 2296939
Kızlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Herhangi birini kullanan var mı? Hangisi daha kullanışlı acaba? Tek başıma yıkarken hangisi daha rahat olur lütfen kullananlar cevap yazsın
vakumla göğse yerleşiyo ve çıkmıyoda bna kolaylık sağladı ama en sevidiğm tarafı ağrı yapmaaması, tavsye ederimOnu instagramda gördüm de çok kararsızım ya faydası var mı nasıl kullanılıyo
Aynn canım bi sor bakalım her yerde aynıdır aslındaBize demedi canım sağol, ben kendim sorayım bari doktora
Bende ama her seferinde ben de sırılsıklam oluyorum. Kışın daha rahat yıkamak için küvet yerine bunlardan biri daha mantıklı olur diye düşündüm ama ikisinden hangisi daha kullanislidir bilmiyorum.Ben banyoda kucağıma yatirıp yıkoyorum kiveti sanki bosuna almışom
Galiba bi memeyi emzirirken diğer memede bunu kullanmak gerekiyomuş özellikle dimivakumla göğse yerleşiyo ve çıkmıyoda bna kolaylık sağladı ama en sevidiğm tarafı ağrı yapmaaması, tavsye ederim
Alacaksan üstteki daha kullanışlı geldi alttakinde bebeği ellemek zor olur sırtını ceviremezsin hem delikli olmasıda iyi suyun akması için hem küçük hemde kullanışlı bana göreEki Görüntüle 2296938 Eki Görüntüle 2296939
Kızlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Herhangi birini kullanan var mı? Hangisi daha kullanışlı acaba? Tek başıma yıkarken hangisi daha rahat olur lütfen kullananlar cevap yazsın
Mantıklı, doğru diyon teşekkür ederimAlacaksan üstteki daha kullanışlı geldi alttakinde bebeği ellemek zor olur sırtını ceviremezsin hem delikli olmasıda iyi suyun akması için hem küçük hemde kullanışlı bana göre
Peki bu küvet filelerinde kaç aya kadar yıkanabiliyorlar?Mantıklı, doğru diyon teşekkür ederim
tabiki limonlu su ve patates haşlamasıKızlar vucudum çok kopuk geçen gün temizlik yaptım cereyanda kalmışım ve ishalde gidiyorum.
Dun serum aldım ama hala iyi değilim evde birşey yapamıyorum ne yesem ne içsem bilemedim oğluma da üzülüyorum ben birşey yiyemıyorum o da beslenwmıyor diye hazır dışarıdan ne soyleyebilirim be iyi gelir
Yoğurt da tüketeblrsntıbbî limonlu su ve patates haşlaması