Benim sırtım ve boynum bitmiş durumda. Sanki akşama kadar çimento taşıyorumBütün kemiklerim dayak yemiş gibi ağrıyor özellikle dizlerim berbat... böyle olan var mı
Geçmiş olsun canım en iyisi tabiki dr gitmek bize de haber ver sonucu benimki de genzine tükürüğünü falan çok kaçırıyor bazen uyku arasında yapıyor nasıl yapıyorsa bende hemen sırtına falan vuruyorum çabucak büyüseler keşkeArkadaşlar çok kötüyüm.. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğim 34 günlük, uyurken öter gibi ses çıkarıyor yani iç geçirir gibi oluyor önce, daha sonra da içinde düdük var gibi ötüyor. Sonra ağzından köpüklü tükürük çıkıyor ve midesi bulanır gibi olup nefessiz kalıyor. Sonra ben müdahale edip yan çeviriyorum ya da kaldırıyorum o zaman öksürüp ağlıyor.Burnunu da temizliyorum. Yine aynı.. Off... Ya gece ben uyuduğum zaman farkemezsem diye kafayı yiyeceğim. Yarın doktora gideceğiz. İki gündür böyle.. Sizde de böyle şeyler oldu mu? Ne yapmam lazım
Sağol canım haber verdigin için inşallah ciddi bişey değildir yine haberlerini bekliyoruz. Bende araştırmıştım hep reflu cıktı karşıma eğer öyleyse elde yapılcak çok bişey yok geçmesini beklicezKendi doktorumuz yokmuş başka doktor baktı ama hiç ikna olmadım pek ilgilenmedi. Acile yönlendirdi burnu tıkalı açsınlar diye bir de ciğerlere bakacaklarmış.
Çocuk cerrahına da geldik bugün göbeği kurumadığı için. Ona da anlattım. Reflüye benziyor şikayetler, bir doktora daha görünün dedi. Öğleden sonra gitmek için doktor arayışındayız şu an. Bayramdan önce halledelim istiyorum. Acilden farklı bir şey söylerlerse yine yazarım buraya canım.
Kalbini, sırtını dinlediler bir de röntgen istediler bizden bu arada. Sonuçları alıp onları başka bir uzmana götüreceğiz inşallah
Canım kaç günlük bebeğin. Kaç saat yolculuk yaptınız. Bizde 1 ay sonra 20 saatlik yolculuk yapıcaz tatile gidicez 2bucuk aylık olucaz o zaman da nasıl yol geçer bilemiyorumKızlar merhaba Tatilin ikinci gününden bildiryorum yolculuk çok güzel geçti nasıl geldik anlamdım uyudu uyandı emdi ☺
Ama sıcaktan sanırım gece 11e kadar ağladı.. tek yaptığım aktivite duşa girmek oldu ama alışacak inanıyorum..
Bu arada doktorumuzu değiştirmiştik zinco yerine nurse harveys şurup verdi kullanan var mı acaba ? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ?
Probiyotik olarakta maflor ı bırak biogia dan devam et dedi umarım yavrumun sancıları azalır ağlarken bişey olcak diye çok korkuyorum
Benee de aynısı vardı doktorumuz reflüsü olduğunu söyledi reflü yatağında yatırıyoruzArkadaşlar çok kötüyüm.. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğim 34 günlük, uyurken öter gibi ses çıkarıyor yani iç geçirir gibi oluyor önce, daha sonra da içinde düdük var gibi ötüyor. Sonra ağzından köpüklü tükürük çıkıyor ve midesi bulanır gibi olup nefessiz kalıyor. Sonra ben müdahale edip yan çeviriyorum ya da kaldırıyorum o zaman öksürüp ağlıyor.Burnunu da temizliyorum. Yine aynı.. Off... Ya gece ben uyuduğum zaman farkemezsem diye kafayı yiyeceğim. Yarın doktora gideceğiz. İki gündür böyle.. Sizde de böyle şeyler oldu mu? Ne yapmam lazım
Ben kullanıyprum içinde sırıngası var zaten o şekilde veriyorum gunde 4-5 defa veriyordum birkaç gündür 2 defa veriyorum rahatlarıyor bizi :)Kızlar merhaba Tatilin ikinci gününden bildiryorum yolculuk çok güzel geçti nasıl geldik anlamdım uyudu uyandı emdi ☺
Ama sıcaktan sanırım gece 11e kadar ağladı.. tek yaptığım aktivite duşa girmek oldu ama alışacak inanıyorum..
Bu arada doktorumuzu değiştirmiştik zinco yerine nurse harveys şurup verdi kullanan var mı acaba ? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ?
Probiyotik olarakta maflor ı bırak biogia dan devam et dedi umarım yavrumun sancıları azalır ağlarken bişey olcak diye çok korkuyorum
Bugün 39 günlük olduk canım 4saatlik yol geldik.. Bizimki pusette hiç durmuyordu ama uyku saatine getirdik bide arabanın sallanmasıyla sanırım sorunsuz geldik..Canım kaç günlük bebeğin. Kaç saat yolculuk yaptınız. Bizde 1 ay sonra 20 saatlik yolculuk yapıcaz tatile gidicez 2bucuk aylık olucaz o zaman da nasıl yol geçer bilemiyorumbizdede yoğun gaz sancısı var zinco ve maflorkullanıyoruz faydasını gördük ikisininde bide sancı geldikçe sırtına beline zeytinyağı ile masaj yapıyorum rahatlatıyor. Sancı halinde karın üstü yatırmam çok rahatlatiyo bebeği. Zinco bitsin bende nurse harvey kullanıcam canım
Colex değil canım bizimkinde sadece şurup yazıyor bunda şırınga yokBen kullanıyprum içinde sırıngası var zaten o şekilde veriyorum gunde 4-5 defa veriyordum birkaç gündür 2 defa veriyorum rahatlarıyor bizi :)
Sağol canım haber verdigin için inşallah ciddi bişey değildir yine haberlerini bekliyoruz. Bende araştırmıştım hep reflu cıktı karşıma eğer öyleyse elde yapılcak çok bişey yok geçmesini beklicez
Kaka yapma sorunu varmı bizimkide aynıydı dedigin gibi nefes nefese kalıp aglayarak uyanıyordu bi ara nefesi gitti yan8mda yatıroyordum korkudan iyiki yanımdaydı uyuyorsum farkedip aniden kalktım Rabbim bebekleri koruyor belliki bunun başka açıklaması olamaz bizimki fazla kabızlık çekti geriniyorsa altta gazı vardır gaz yoksa kabızlık vardır bizimki öyle gerinip gaz cıkarmaya çalışıyor birde büyik idrarını ıkonarak yapıyor hep reflü olabilirmi bebeginizde ağzondan borseyler geliyorsa basını yiksekte tutun birde s8rt üstü asla yat8rma ben nezaman yat8rmayı denesem aynı oluyordu inşaAllah birsey yoktur bizede haber et durumundan belki hava falan verirler
Kan sonuçlarında ne çıkmıştı canimBaşka bir uzmana gittim sonuçlarla ve çoklu besin alerjisinden şüphelendi.Nefes problemi için de büyük ihtimal reflü dedi fakat öncelik alerji testinde. O da tetikliyor olabilir çünkü sonuçları görelim dedi. Daha önce verdiğimiz kan sonuçlarından çok alerjik bir bebek olduğunu söyledi bu yüzden alerji doktorunun yapacağı testlerle hangi besinleri tüketmemem gerekiyor onu öğrenmemizi istedi.
Rica ederim reflüde kusuyor baya.Doktor acile yönlendirdi, burnunu açıp ciğerlerine bakacaklarmış. Göbeğimiz kurumamıştı, onun için gittiğimiz çocuk cerrahı da Reflüye benziyor belirtiler tekrar görünün başka bir doktora dedi.
Evet aynı balgam var gibi, genizde akıntı var gibi oluyor. İnşallah dediğiniz gibi rahatlarız iki ay sonra.
Çok teşekkür ederim
Hiç güzel beslenmiyorum sanırım. d vitamini de kullanmıyorum bi gidip tahlil yaptırayım en iyisiVitamin eksikliği yaşıyorsun muntemelen güzel besleniyormusun birde d vitamini kullanıyormusun
Çok geçmiş olsun canımCanm son durumu haber vermek istedim. Başka bir doktora gösterdik kan, idrar, ultrason ve röntgen sonuçlarımızı. Çok alerjik bir bebek olduğunu söyledi ve çoklu besin alerjisi testi için alerji doktoruna yönlendirdi. Nefes probleminin reflü olduğunu ve besin alerjisinin bu durumu tetiklediğini düşünüyor.
Damla damlatılmıyorKızlar 2.ay göz muanesi yaptıran var mı nasıl oluyor bebeklerde damla mı damlatıp bakıyorlar damlaysa ne kadar bekliyoruz yorumlarınızı bekliyorum
Damlayı 3 defa 5 dk arayla damlatiyorsun. Biz devlette yaptık siran gelince de içeri alıyorlar ama orada nasıl muayene ettiler tam hatırlamıyorum bizimki katılarak ağladığı için panik atak geciriyordum az daha:)) ama cani yanmıyor diye belirtti doktorKızlar 2.ay göz muanesi yaptıran var mı nasıl oluyor bebeklerde damla mı damlatıp bakıyorlar damlaysa ne kadar bekliyoruz yorumlarınızı bekliyorum
Damlayı 3 defa 5 dk arayla damlatiyorsun. Biz devlette yaptık siran gelince de içeri alıyorlar ama orada nasıl muayene ettiler tam hatırlamıyorum bizimki katılarak ağladığı için panik atak geciriyordum az daha:)) ama cani yanmıyor diye belirtti doktor
Mama alıyirmu can8m benimkindede alerjik bir durum olabilirmi acaba diye düş7ndüm de çok geçmiş olsun canım çabucak geçsinCanm son durumu haber vermek istedim. Başka bir doktora gösterdik kan, idrar, ultrason ve röntgen sonuçlarımızı. Çok alerjik bir bebek olduğunu söyledi ve çoklu besin alerjisi testi için alerji doktoruna yönlendirdi. Nefes probleminin reflü olduğunu ve besin alerjisinin bu durumu tetiklediğini düşünüyor.