2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun canım en iyisi tabiki dr gitmek bize de haber ver sonucu benimki de genzine tükürüğünü falan çok kaçırıyor bazen uyku arasında yapıyor nasıl yapıyorsa bende hemen sırtına falan vuruyorum çabucak büyüseler keşke

Sağol canım haber verdigin için inşallah ciddi bişey değildir yine haberlerini bekliyoruz. Bende araştırmıştım hep reflu cıktı karşıma eğer öyleyse elde yapılcak çok bişey yok geçmesini beklicez

Canım kaç günlük bebeğin. Kaç saat yolculuk yaptınız. Bizde 1 ay sonra 20 saatlik yolculuk yapıcaz tatile gidicez 2bucuk aylık olucaz o zaman da nasıl yol geçer bilemiyorum bizdede yoğun gaz sancısı var zinco ve maflorkullanıyoruz faydasını gördük ikisininde bide sancı geldikçe sırtına beline zeytinyağı ile masaj yapıyorum rahatlatıyor. Sancı halinde karın üstü yatırmam çok rahatlatiyo bebeği. Zinco bitsin bende nurse harvey kullanıcam canım

Benee de aynısı vardı doktorumuz reflüsü olduğunu söyledi reflü yatağında yatırıyoruz

Ben kullanıyprum içinde sırıngası var zaten o şekilde veriyorum gunde 4-5 defa veriyordum birkaç gündür 2 defa veriyorum rahatlarıyor bizi :)

Üçgin sonra iki aylık olucaz ve bir haftadır k8zomdaki değisiklikler hem güzel mutlu edici hemde huysuzlanması endise verici uykusunda cok g7zel kahkaha ile güliyor sesi cok güzel artık memeyi bulabiliyor kıyafet üzerinden bile kayıp yerini bu komik geliyor bana her hareketimize tepki vermeye başladı artık agulamayada basladı ikigündir 7zerinde battaniye birakmoyor bi tepikle açıyor sıpa gündüz uykusu azalmaya gece uykusu artmaya basladı ama eskisi gibi emdirdigimde gazını aldıktan sonra hemen uykuya geçemiyor koluma yatırıp poposuna vurarak uykuya geçiyor sol koluma koyuyorum hem memeye yakın huzursuz olmuyor hemde kalp atışı onu sakinleştiriyor ve kolay uyuyor ikigindir bu sekilde uyuyor tam dalmadan yerine koyamıyorum uyanıyor daha güzel emmeye basladı ama sud avar her strese girdiginde ağzı birsey arıyor versem akşama kada rmemede duracak tarzda ama dayanıyorum omzumda uyudugunda tam dalamıyordu yerine koyarkende uyanıyordu kolumda uyudugunda yatar vaziyette oldugu için uykuya cabuk dalıp daha uyanmıyor şükür sizlerinki nasıl agulamaya basladılarmı yoksa daha erkenmi başladı bizimki

Bugün 39 günlük olduk canım 4saatlik yol geldik.. Bizimki pusette hiç durmuyordu ama uyku saatine getirdik bide arabanın sallanmasıyla sanırım sorunsuz geldik..
Mersin çok sıcak dün adapte olamadı ama bugün iyi uyuyor çok şükür
Maflor ve zinco dan bende memnundum yani idare ediyorduk canım onlar olmadan gün geçmezdi fakat yeni doktorumuz biogia en iyisi dedi.. Bu arada nurse harveys şurup olanını önerdi bizim doktor colex yada damla değil aklında olsun biraz zor bulunuyor 7 yada 8. eczanede bulabildik

Ben kullanıyprum içinde sırıngası var zaten o şekilde veriyorum gunde 4-5 defa veriyordum birkaç gündür 2 defa veriyorum rahatlarıyor bizi :)
Colex değil canım bizimkinde sadece şurup yazıyor bunda şırınga yok
1ml yaklaşık çay kaşığı gibi ölçtüm öyle verdim bende şuan uyuyor şaşkınım

Başka bir uzmana gittim sonuçlarla ve çoklu besin alerjisinden şüphelendi. Nefes problemi için de büyük ihtimal reflü dedi fakat öncelik alerji testinde. O da tetikliyor olabilir çünkü sonuçları görelim dedi. Daha önce verdiğimiz kan sonuçlarından çok alerjik bir bebek olduğunu söyledi bu yüzden alerji doktorunun yapacağı testlerle hangi besinleri tüketmemem gerekiyor onu öğrenmemizi istedi.

Canm son durumu haber vermek istedim. Başka bir doktora gösterdik kan, idrar, ultrason ve röntgen sonuçlarımızı. Çok alerjik bir bebek olduğunu söyledi ve çoklu besin alerjisi testi için alerji doktoruna yönlendirdi. Nefes probleminin reflü olduğunu ve besin alerjisinin bu durumu tetiklediğini düşünüyor.

Kan sonuçlarında ne çıkmıştı canim

Rica ederim reflüde kusuyor baya.
Sosyal hayatımizi etkiliyor ama bebek reflüsü ömür boyu kalmıyor neticede.
Bir günde "neden üstün başın çamur olmuş "diye kızarız inş...

Kızlar 2.ay göz muanesi yaptıran var mı nasıl oluyor bebeklerde damla mı damlatıp bakıyorlar damlaysa ne kadar bekliyoruz yorumlarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an evvel geçer bu durum

Kızlar 2.ay göz muanesi yaptıran var mı nasıl oluyor bebeklerde damla mı damlatıp bakıyorlar damlaysa ne kadar bekliyoruz yorumlarınızı bekliyorum
Damlayı 3 defa 5 dk arayla damlatiyorsun. Biz devlette yaptık siran gelince de içeri alıyorlar ama orada nasıl muayene ettiler tam hatırlamıyorum bizimki katılarak ağladığı için panik atak geciriyordum az daha:)) ama cani yanmıyor diye belirtti doktor

Aaa uygulama değilmiş mi

Mama alıyirmu can8m benimkindede alerjik bir durum olabilirmi acaba diye düş7ndüm de çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…