Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah daim olsun :))Colex değil canım bizimkinde sadece şurup yazıyor bunda şırınga yok
1ml yaklaşık çay kaşığı gibi ölçtüm öyle verdim bende şuan uyuyor şaşkınım ☺
Bende 1 çay kaşığı veriyorum biraz midesi bulanıyor ama bende çok memnun kaldım biogia ile birlikte baya rahatladı Dün kızımın 40da çıktı uykuları düzene girmeye başladı..Belkide sıcak deniz havası iyi geldiGunde 4 defa tatlı kasigiyla veriyorum
Uyku yapip gazini cikariyor güzel memnunum
Tatil nasil anlatsana. Bebekle
Tam 2 aylık oldu bugün4 satte uyandir istersen kac günlük oldunuz
Benimki yarın 2 aylık olacak sürekli uyuyor toplasan 3 saati bulmaz uyanık hali neden az uyuyor ki sizin ki gazlımıKızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyuyolar. Benim ki sabah ortalama 7 gibi uyanıp uyku saati olan akşam 9a kadar maksimum 3 saat uyuyo mesela bugün 1 saat uyudu sadece. Ve 47 günlük. Bu kadar az uyuması normal mi
Size kendi hikayemi anlatayım. 31 mayısta 3720 gram bir kızım oldu. İlk günden sonra spinal anesteziden kaynaklı 2 gün boyun ağrısı yaşadım. Hastanede ilk günden sonra bebeğin şekeri sınıra yakın olduğu için şırınga ile mama verdik.2 gün yattık hastanede taburcu olduktan sonra boyun ağrısı yerini nefes darlığına bıraktı 5 gün yakındaki bir özel hastaneye gittim 1 saatte evde olurum diyerek ama durum biraz ciddi çıktı akciğere pıhtı atmış olma şüphesi ile doğum yaptığım Ankara üniversitesi hastanesine yattım. Sanırım doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne yapmamışlar. İlaçlı tomografi kalp eko EKG vs sonrası akciğerlerin ciddi su topladığı ortaya çıktı zatürree olmuşum. Kızıma evde ablam baktı bu arada 3 gün hastanede yattım. Tomografiden ve çekilen filmlerden kaynaklı ilk 2 gün sağıp attım sütümü. Mama ile beslendi 2 gün sonra sağıp gönderdim taburcu olduktan sonra bir gün daha arada mama verdim sonra bıraktım. Aralıksız emzirdim yarım saatte bir oluyordu bazen. Ablam annem baskı yaptılar mama vereyim diye inat ettim emzirdim hep. 10 günde taburcu olduğumuz güne oranla 200 gram almıştı doğum kilosunun altındaydı ama yine vazgeçilmedim. 1 ay kontrolünde 4290 gram olmuştu cuma günü 2 ay kontrolü vardı 6 kg olmuştu annemler çok kilo almış dediler bu sefer bugün 2ay aşıları yapıldı 6200 çıktı kilosu uzun lafın kısası sürekli emzirin süt gelir illaki gaz vs problemi hiç olmadı
Bilmiyorum canım gittiğimde tekrar tekrar sordular hemen yaptılar zatenMasallah canim
Kilosu cok iyi
Tebrik ederim seni
Hastane nais iğne yapmaz inanamadım
Biraz gazlı bi bebek ama bu kadar da uykusuz olunmaz ya ben koca insan gözlerim kapanıyo onun gözler hep fıldır fıldır. Tuvalete zor gidiyorum. Eşimle nöbetleşe yemek yiyoruzBenimki yarın 2 aylık olacak sürekli uyuyor toplasan 3 saati bulmaz uyanık hali neden az uyuyor ki sizin ki gazlımı
2 aylıkken göz muanesi de var dendi bize canım sağlık ocağından kalça ultrasonu göz muanesi aynı gün yaptırcam bakalm nasıl yapıldığını yazarım tekrar buradan yaptırınca göz muanesiniArkadaşlar doğumdan sonra bana sadece kan ilacı verdi doktor. Sadece onu kullanıyorum. Sizin kullandığınız başka neler var?
Bir de bebeğinizi göz muayenesine ne zaman goturdunuz? Bizim doktorumuz iki aylıkken kalça ultrasonu yapılacak dedi, o gün geldiğinizde tekrar anlatacağım neler yapılacağını dedi ama burada sizlerden göz muayenesine gidenler oldu. bize henüz bahsetmedi doktorumuz.
2 ay alışı ateş yaptı mı acaba bizimse az kaldı da. Bana Doğum sonrası da 10 günlük iğne verdiler kan sulandırıcı. Çok çok geçmiş oldun bebişe de maşallah rabbim nazarlardan korusun Azmin için de tebrik ederim istemek gerçekten en önemlisiSize kendi hikayemi anlatayım. 31 mayısta 3720 gram bir kızım oldu. İlk günden sonra spinal anesteziden kaynaklı 2 gün boyun ağrısı yaşadım. Hastanede ilk günden sonra bebeğin şekeri sınıra yakın olduğu için şırınga ile mama verdik.2 gün yattık hastanede taburcu olduktan sonra boyun ağrısı yerini nefes darlığına bıraktı 5 gün yakındaki bir özel hastaneye gittim 1 saatte evde olurum diyerek ama durum biraz ciddi çıktı akciğere pıhtı atmış olma şüphesi ile doğum yaptığım Ankara üniversitesi hastanesine yattım. Sanırım doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne yapmamışlar. İlaçlı tomografi kalp eko EKG vs sonrası akciğerlerin ciddi su topladığı ortaya çıktı zatürree olmuşum. Kızıma evde ablam baktı bu arada 3 gün hastanede yattım. Tomografiden ve çekilen filmlerden kaynaklı ilk 2 gün sağıp attım sütümü. Mama ile beslendi 2 gün sonra sağıp gönderdim taburcu olduktan sonra bir gün daha arada mama verdim sonra bıraktım. Aralıksız emzirdim yarım saatte bir oluyordu bazen. Ablam annem baskı yaptılar mama vereyim diye inat ettim emzirdim hep. 10 günde taburcu olduğumuz güne oranla 200 gram almıştı doğum kilosunun altındaydı ama yine vazgeçilmedim. 1 ay kontrolünde 4290 gram olmuştu cuma günü 2 ay kontrolü vardı 6 kg olmuştu annemler çok kilo almış dediler bu sefer bugün 2ay aşıları yapıldı 6200 çıktı kilosu uzun lafın kısası sürekli emzirin süt gelir illaki gaz vs problemi hiç olmadı
Tesekkürler ateş olmadı hiç yola çıktık bu sabah bayramda eşimin köyünde olacağız uyuyor sürekli. İlk kızımda 2 saatte bir sağarak vs verdim sütümü emziremedim sonra emzik de kullandık emzik kullanımı da emmeyi etkiliyor. Cemre 2.aya doğru verdim almadı emziği. Emzik olarak beni kullanıyor ama şikayetim yok 3.aydan sonra azalır diye düşünüyorum bu durum2 ay alışı ateş yaptı mı acaba bizimse az kaldı da. Bana Doğum sonrası da 10 günlük iğne verdiler kan sulandırıcı. Çok çok geçmiş oldun bebişe de maşallah rabbim nazarlardan korusun Azmin için de tebrik ederim istemek gerçekten en önemlisi
Canı yanarken nasıl uyusun garibim benimki kendide cıkarıyor ondan dolayı rahatım biraz fazla kısa giydirmiyorum üşütüyor olabilirmi sizinki sıcakta olsa malum anne karnı suandan dahada sıcak biraz sıcak tutmayı dene canım kindak yapınca duuyormu arada karnına ayakları altona masaj yap grvşiyir durmadığında ben öyle yapıyorum sakinleşiyor sonra gazı oldugunu anladpğımda cokarmadan bırakmıyorum alta gexince baya kıvranıyor ağlamıyor ama anlıyorum bacaklqrına egzersiz yapınca hemeen üst üste çıkarıyor benim kız baya dayanıklı anlasılan okadar gaza banamısın demiyorBiraz gazlı bi bebek ama bu kadar da uykusuz olunmaz ya ben koca insan gözlerim kapanıyo onun gözler hep fıldır fıldır. Tuvalete zor gidiyorum. Eşimle nöbetleşe yemek yiyoruz
Bize demedi canım sağol, ben kendim sorayım bari doktora2 aylıkken göz muanesi de var dendi bize canım sağlık ocağından kalça ultrasonu göz muanesi aynı gün yaptırcam bakalm nasıl yapıldığını yazarım tekrar buradan yaptırınca göz muanesini
Ben multivitamin ocean mummy kullanıyorumArkadaşlar doğumdan sonra bana sadece kan ilacı verdi doktor. Sadece onu kullanıyorum. Sizin kullandığınız başka neler var?
Bir de bebeğinizi göz muayenesine ne zaman goturdunuz? Bizim doktorumuz iki aylıkken kalça ultrasonu yapılacak dedi, o gün geldiğinizde tekrar anlatacağım neler yapılacağını dedi ama burada sizlerden göz muayenesine gidenler oldu. bize henüz bahsetmedi doktorumuz.
Göz taramasını doktor kendi yaptı muayanede 6 aylık olana kadar yaptırmanıza gerek yok herşey yolunda dediBen multivitamin ocean mummy kullanıyorum
Kalça ultrasonu 37 günlükken çektirdim aynı gün bide idrar tahlili ve ultrasonda organ taraması yapıldı.
idrar tahlilinide gaz sancısı var dediğimde bazen enfeksiyonla karıştırılıyor diye istedi doktor