2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar çok kötüyüm.. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğim 34 günlük, uyurken öter gibi ses çıkarıyor yani iç geçirir gibi oluyor önce, daha sonra da içinde düdük var gibi ötüyor. Sonra ağzından köpüklü tükürük çıkıyor ve midesi bulanır gibi olup nefessiz kalıyor. Sonra ben müdahale edip yan çeviriyorum ya da kaldırıyorum o zaman öksürüp ağlıyor. Burnunu da temizliyorum. Yine aynı.. Off... Ya gece ben uyuduğum zaman farkemezsem diye kafayı yiyeceğim. Yarın doktora gideceğiz. İki gündür böyle.. Sizde de böyle şeyler oldu mu? Ne yapmam lazım

Bizimki de değişik sesler çıkarıyo bazen uyurken hatta gerinirken de ama sürekli değil hatta eşimle yavru ejderha diyerek dalga geçiyoruz. Şüphelendiğin nedir ki? Doktor kontrolünde zaten kalbini ciğerlerini hep dinliyolar hani Allah korusun bişey olsa tespit edilirdi.

Canm gazını iyice çıkardığından emin ol öyle yatır bazen bebekler uykularında iniyor önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum kalbini ferah tut bence

Biizde de buna benzer şeyler oluyo bende çok korkuyorum ama kendi kendine toparlıyo sonra doktora gidince neden oluyomuş buraya da yazar mısın canım bende gerek olursa giderim

En son cuma günü kontrolümüz vardı. O zaman sadece hırıltı problemi mevcuttu ve doktor baktı sorun yok dedi. Cuma akşamından beri böyle. Zaten ağlayarak gerinerek ses çıkararak uyanıyor hep. Ona alıştık da, uykuda nefessiz kalması beni çok korkutuyor. Bugün en uzun uykusu yirmi dakika sürdü mesela.. Uyuduğu zaman da nefessiz kalıp uyanıyor ağlayarak. Uykudan gözünü açamıyor ama çığlık çığlığa.. Gece ben derin bir uykudayken nefessiz kalırsa diye korkuyorum. Yarın sabahı bekliyorum. Göbeğimiz de kurumadı, karaciğer enzimleri ve tsh değeri de yüksek çıktı. Çocuk cerrahisine gideceğiz. İnşallah bir şey çıkmaz.

Canm gazını iyice çıkardığından emin ol öyle yatır bazen bebekler uykularında iniyor önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum kalbini ferah tut bence

İnleme var zaten fakat bu daha farklı, düdük ötmesi şeklinde ve sonra nefessiz kalıyor. Gazını çıkarmak için çok uğraşıyorum. Gaz damlası da başladık zaten çok gazlı bir bebek. Uyurken, uyanırken, ağlarken sürekli alttan faz çıkarıyor ama bitmiyor. Sürekli ağlıyor.

Biizde de buna benzer şeyler oluyo bende çok korkuyorum ama kendi kendine toparlıyo sonra doktora gidince neden oluyomuş buraya da yazar mısın canım bende gerek olursa giderim

Tabi, elbette yazarım. Yarın sabah randevumuz var en geç akşama yazarım inşallah bir problem yoktur.

Malesef var evet tuvaletim gelince acilen gitmezsem kaçıracak gibi oluyorum

Tuvalet ihtiyacım olduğunda gitmezsem değil de o sırada öksürür ya da hapşırırsam biraz kaçabiliyor fakat her zaman değil.

Kaka yapma sorunu varmı bizimkide aynıydı dedigin gibi nefes nefese kalıp aglayarak uyanıyordu bi ara nefesi gitti yan8mda yatıroyordum korkudan iyiki yanımdaydı uyuyorsum farkedip aniden kalktım Rabbim bebekleri koruyor belliki bunun başka açıklaması olamaz bizimki fazla kabızlık çekti geriniyorsa altta gazı vardır gaz yoksa kabızlık vardır bizimki öyle gerinip gaz cıkarmaya çalışıyor birde büyik idrarını ıkonarak yapıyor hep reflü olabilirmi bebeginizde ağzondan borseyler geliyorsa basını yiksekte tutun birde s8rt üstü asla yat8rma ben nezaman yat8rmayı denesem aynı oluyordu inşaAllah birsey yoktur bizede haber et durumundan belki hava falan verirler

Kaka yapma sorunu yok ama dediğiniz gibi gaz problemimiz var. Sırt üstü yatırınca yapıyor, kafasını hep sağa ya da sola çeviriyorum. Yan yatırıyordum bir hafta öncesine kadar. Kilosu arttığı için midir bilmiyorum yan yatırınca yattığı taraftaki kolu morarıyor.

Reflü yatağı var sevibebenin. Beşiğin içine bile onunla koyuyorum. Başka bir yerde yatmıyor hiç. Başı yukarı eğimli olduğu halde böyle. Sanki geniz akıntısı var ve bununla baş edemiyor gibi hissediyorum.

Kızlar merhaba Tatilin ikinci gününden bildiryorum yolculuk çok güzel geçti nasıl geldik anlamdım uyudu uyandı emdi
Ama sıcaktan sanırım gece 11e kadar ağladı.. tek yaptığım aktivite duşa girmek oldu ama alışacak inanıyorum..
Bu arada doktorumuzu değiştirmiştik zinco yerine nurse harveys şurup verdi kullanan var mı acaba ? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ?
Probiyotik olarakta maflor ı bırak biogia dan devam et dedi umarım yavrumun sancıları azalır ağlarken bişey olcak diye çok korkuyorum

Reflüye benziyor belirtiler.
Aşırı gazı varsa kolik olabilir.

Ağzında köpük bizde de oldu. Sanki balgam var çıkaramiyor gibi.
Sabret 3 aya girince biraz rahatlarsin inş.
Çok geçmiş olsun annesi

Reflüye benziyor belirtiler.
Aşırı gazı varsa kolik olabilir.

Ağzında köpük bizde de oldu. Sanki balgam var çıkaramiyor gibi.
Sabret 3 aya girince biraz rahatlarsin inş.
Çok geçmiş olsun annesi

Doktor acile yönlendirdi, burnunu açıp ciğerlerine bakacaklarmış. Göbeğimiz kurumamıştı, onun için gittiğimiz çocuk cerrahı da Reflüye benziyor belirtiler tekrar görünün başka bir doktora dedi.

Evet aynı balgam var gibi, genizde akıntı var gibi oluyor. İnşallah dediğiniz gibi rahatlarız iki ay sonra.

Çok teşekkür ederim

Kendi doktorumuz yokmuş başka doktor baktı ama hiç ikna olmadım pek ilgilenmedi. Acile yönlendirdi burnu tıkalı açsınlar diye bir de ciğerlere bakacaklarmış.

Çocuk cerrahına da geldik bugün göbeği kurumadığı için. Ona da anlattım. Reflüye benziyor şikayetler, bir doktora daha görünün dedi. Öğleden sonra gitmek için doktor arayışındayız şu an. Bayramdan önce halledelim istiyorum. Acilden farklı bir şey söylerlerse yine yazarım buraya canım.
Kalbini, sırtını dinlediler bir de röntgen istediler bizden bu arada. Sonuçları alıp onları başka bir uzmana götüreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…