- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.848
- 39
Ben hamileligimde 14-15 kilo aldim, kizim neredeyse iki aylik oldu 6-7 kilom kaldi vermedigim. Bu kilo isi tabi yedigin ictiginle alakasi var ama yapiyla da cok alakali bence, ben de suan kilo vermek icin caba harcamiyorum, tam tersine sut olsun diye baya da yiyiyorum, kilolar da zamanla gidiyor. Siz de sikmayin caninizi, 2 ay olmus daha.Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne
Kilo alımı normal mi canm bnmli aç olduğu için emmek istyor fazla kilo alamıyor gündüzleri hep memede.Sennkinn kilo almı normalse skntı yoktur senn kokunu arypdr 4 aydan sonra düzelyor dyolarArkadaşlar oğlum 53 günlük oldu, hep öyleydi sürekli emmek istiyor, emzik veremedim tutmadı, üç emzik aldık olmadı, aventin ,%98 garantili emziğini aldık onu da sevmedi. En fazla 1 saat oyalayabiliyorum iki emme arasında. Normal mi bu durum böyle olan var mı?
Kucağında ya da memede,uykuya tam dalmadan yatağına koyman gerek.Gündüz en fazla yarım saat deliksiz uyuyor, ama kesin şu saatte uyur dediğim bir zamani yok. Her emdiginde uyuyor, yatiriyorum çoğunda geri uyanıyor on dk sonra. Yatırmasam kucağımda 1 saat uyur. Uyku düzeni oturtamadim gündüz için ama gece uykusu iyi maşallah. Gazı yoksa güzel uyuyor gece.
Doktor emzik ver dedi ama olmadı o da.
Gündüz emzige alissaydi güzel uyurdu gibime geliyor. Çünkü uyurken dikkat ettim birden ağzını açıyor meme arıyor, memeyi göremeyince açıyor gözlerini uyanıyor.
Gün içinde her istediğinde emziriyorum canım bazen yarım saatte bile oluyor.Çünkü havalar sıcak terliyor su ihtiyacınıda sütten alıyor. Her ağladığnda gazını çıkarıp meme veriyorum. Tabi aralarda uyuyor. Geceleri de max 3 saatte emziriyorum (hatta 1.5 saat sonra uyanırsa yine emziriyorum ). Birkaç kez 4 saat uyumasına izin verdim.Sürekli emziriyorum derken kaç saatte canım
Bnce çok normal bizde öyleyiz, hiç emzik vermek istemedim Yapışık ikiz gibi geziyoruzKilo alımı normal mi canm bnmli aç olduğu için emmek istyor fazla kilo alamıyor gündüzleri hep memede.Sennkinn kilo almı normalse skntı yoktur senn kokunu arypdr 4 aydan sonra düzelyor dyolar
Kilo alımı normal canım galiba kokuma alıştı. Düzelir değil mi? Haftaya memlekete gideceğiz bayramda, kayınvalidemlerde de kalacağız ve Orası çok kalabalık olacak. Ben nasıl yaparım diye düşünüyorumKilo alımı normal mi canm bnmli aç olduğu için emmek istyor fazla kilo alamıyor gündüzleri hep memede.Sennkinn kilo almı normalse skntı yoktur senn kokunu arypdr 4 aydan sonra düzelyor dyolar
Biz de gdeceğz valla BN de aynı dertten muzdaribim Üstelik bir de süt sağıyorum milletin yanında nasıl olacak bilmiyorum vallahi bir müddet katlanacağız galibaKilo alımı normal canım galiba kokuma alıştı. Düzelir değil mi? Haftaya memlekete gideceğiz bayramda, kayınvalidemlerde de kalacağız ve Orası çok kalabalık olacak. Ben nasıl yaparım diye düşünüyorum
5 saat uyumasında bi sıkıntı yok o zaman acıkmıyolae gece çok demekkiEnson 2 de yattı yeni uyandı uyudu ama ben kaldırıp emziriyorum şimdide emdi yine uyudu uyan8pta ağlamıyor sesi geliyir ama ağlama degil meme arıyor bede dalarsam oda dalıyor anlamadm gin icinde meme diye ağlayan kız gece öğlene kadar uyuyor öncesinde saatli emzirdiğim icin sadece o saatlerde emme isteği geliyor aranıyor kalk8yorum dalıyor alıp zorla emziriyorum bazen cenesini bile açmıyor üşsngec baya
Aynı beni anlattınn..Gündüz en fazla yarım saat deliksiz uyuyor, ama kesin şu saatte uyur dediğim bir zamani yok. Her emdiginde uyuyor, yatiriyorum çoğunda geri uyanıyor on dk sonra. Yatırmasam kucağımda 1 saat uyur. Uyku düzeni oturtamadim gündüz için ama gece uykusu iyi maşallah. Gazı yoksa güzel uyuyor gece.
Gündüz emzige alissaydi güzel uyurdu gibime geliyor. Çünkü uyurken dikkat ettim birden ağzını açıyor meme arıyor, memeyi göremeyince açıyor gözlerini uyanıyor.
Gece uyandırmıyorsan bebekler bir vakti emmek için ayırıyormuş bu normal ozaman gece uykusunda sorun yoksa iyidir gece kalkmadıkları için refleks olarak emmek istiyorlar cok huysuz değilse sorun olmaz gündiz sütin yetiyormu gece emmediği zamanlarda sütinü sağ gündüz takviye yaparsın verdiginde eğr uyursa gündüz doymuyorda olabilirGündüz en fazla yarım saat deliksiz uyuyor, ama kesin şu saatte uyur dediğim bir zamani yok. Her emdiginde uyuyor, yatiriyorum çoğunda geri uyanıyor on dk sonra. Yatırmasam kucağımda 1 saat uyur. Uyku düzeni oturtamadim gündüz için ama gece uykusu iyi maşallah. Gazı yoksa güzel uyuyor gece.
Uykuda vücut fazla enerji harcamadığı icin ihtiyaç duymuyorlar tasarruf moduna giriyorlar galiba5 saat uyumasında bi sıkıntı yok o zaman acıkmıyolae gece çok demekki
Merhaba hanımlarGece uyandırmıyorsan bebekler bir vakti emmek için ayırıyormuş bu normal ozaman gece uykusunda sorun yoksa iyidir gece kalkmadıkları için refleks olarak emmek istiyorlar cok huysuz değilse sorun olmaz gündiz sütin yetiyormu gece emmediği zamanlarda sütinü sağ gündüz takviye yaparsın verdiginde eğr uyursa gündüz doymuyorda olabilir
Memede uyuyor, kendi bırakırsa iyi ama ben çekersem uyanıyor.. dediğini dün uyguladım canım sağolasın 35 dk uyudu, bugün de hep o şekilde yatıracağım. İnşallah alıştıracagim.doktor da üç aya kadar normal dediKucağında ya da memede,uykuya tam dalmadan yatağına koyman gerek.
Uykuya nerde dalarsa gözünü araladığında orayı görmek ister,göremeyince de basar çığlıgı...
Uykuya dalmadan sarhoşlaşınca yavaş yavaş yatağına yatır.
Birden kolunu çekme.
Zamanla uyku süresi uzar inş.3.aya girince zamanla düzeliyor zaten.
Hafif sarhoşken memeden al omzunda gazını çıkar. Birazda omzunda dursun,tam uykuya dalmadan yavaş yavaş yatağına yatır.Memede uyuyor, kendi bırakırsa iyi ama ben çekersem uyanıyor.. dediğini dün uyguladım canım sağolasın 35 dk uyudu, bugün de hep o şekilde yatıracağım. İnşallah alıştıracagim.doktor da üç aya kadar normal dedi
Evet ya emzirmek ya da sağmak inanılmaz iştah açıyor. Kendimle savaş halindeyim :)Off arkadaşlar inanılmaz tatlıya düştüm çok acıkıyorum ve çok yiyorum ne güzel ilk 2-3 hafta canım yemek vs asla istemiyodu. Ama iştahım inanılmaz açıldı hiç adetim değildir gece uyandığımda ya çikolata yiyorum ya da artık ne bulursam
Ben se öyle hem emzirp hem süt sağanlardanm laf aramızda kilo kilo tahinli helva yiyormEvet ya emzirmek ya da sağmak inanılmaz iştah açıyor. Kendimle savaş halindeyim :)
Almanyadan getirtitiğiniz ilacın adı nedir ?Merhaba hanımlar ❤
Bende afada giriyorum okuyorum ama muhabbet etmeye kimse olmuyor
Çok şükür bizde iyiyiz 42 günlüğüz
Gece uykumuz iyi elhamdülillah
Gündüz bir kere uzun uyuyor 3 saat kadar sonra ben uyandırıyorum. Haricinde gündüz kısa süreli uykuları..
Kanamaya gelince sarı olarak günde 3 damla kadar akıntım devam ediyor, benim gibi olan varsa namaz kılarken özür haline girdiğimiz için her vakitte abdest yenilemesi gerekiyor , bakalım ne zaman kesilecek..
Gaz sancıları için almanyada bir krem var içeriğinde ana ham madde olarak kimyonyağı bulunan doğal bir krem onu yeni getirdi arkadaşım kullanmaya başladım
Çok gaz problemimiz yok ama bu krem daha da kolaylaştırdı diyebilirim
Başka diyeceğim var mıydı acaba
Heh evet
Birisi demiş idrar kaçırma oluyor diye
Bende ilk zaman çok oldu
Her aklıma geldiğinde ve idrar çıkışında Kegel yaptım
Şu an maaşAllah düzeldi