Buda geçer deyip durucaz napalımLohusalık geçti bu ter geçmiyor canım
Bende onu ekliycektim tamda hatırlattığın için sagolAytanesii canım ağustos epilasyon günlerinide yazarmıaın acaba
Enson 2 de yattı yeni uyandı uyudu ama ben kaldırıp emziriyorum şimdide emdi yine uyudu uyan8pta ağlamıyor sesi geliyir ama ağlama degil meme arıyor bede dalarsam oda dalıyor anlamadm gin icinde meme diye ağlayan kız gece öğlene kadar uyuyor öncesinde saatli emzirdiğim icin sadece o saatlerde emme isteği geliyor aranıyor kalk8yorum dalıyor alıp zorla emziriyorum bazen cenesini bile açmıyor üşsngec bayaKaç saat uyuyor aralıksız yani canım?
Benimkide 4-5 saat uyuduğu oluyor bende korkuyorum aslında iyi mi ediyorum kötü mü diye uyandırıyorum 5 saat dolunca
Nasıl olup bittiğini bile anlamadm ben alttan muayene aletini sokuyor zannettim meğer smearı almış. Tabii ben alttan muayeneye baya alıştm hamilelikte bol bol yapıldı o yüzden korkmuorm pek ondan da olabilir.Smear testi acıtmıyor dimi?
Şehir dışındayım canm evde kalmış kağıt, ptesi yazacağım bulupBulup yazsan iyi olur canım bakmak isterim prospektüsüne
Cezeretta falanmı öyle bir ilaç varmış ama tamam pazartesi yazarsın adınıŞehir dışındayım canm evde kalmış kağıt, ptesi yazacağım bulup
Bugün hem üstten hem alttan baktı. Biraz mantara meyillenmisim. O yüzden fitil verdi. Sezeryan dikişi dıştan tutmuş, içten iyileşmesi çok uzun zaman alacak dikkat et dedi. 6 ay korunma prezervatifle.Ben de Cumartesi gideceğim,nasıl muayene ettiğini yazar mısın?
Benim tüm kilolarım 30 gün içinde gitmişti ama bence bu durum biraz genetik. Ablamda kilolar 1 senede gitmişti>baba tarafına benzer daha çok.Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne
İnşallah benimki de geçer ya can sıkıcı bir durum.Evet canım bende de oldu bi ara cok şükür su an öyle bi durum yok inşallah da olmaz tekrar
Benim de ürtiker gibi değişik bişey oldum artık en sonunda kortizona başladım kaşınmak çok zorBenim tüm kilolarım 30 gün içinde gitmişti ama bence bu durum biraz genetik. Ablamda kilolar 1 senede gitmişti>baba tarafına benzer daha çok.
Ben de 30 günde gitti>anne tarafına benzerim daha çok.
Kilo dediginiz gider kafaniza takmayın. Keşke kilolar gitmeseydi de şu ki bel,kalça agrım olmasaydı. Bi de üstüne ürtiker oldum.
Sağlık olsun gerisi bi şekilde hallolur. Kazanır takmayın.
Benim 20. Günde 10 kilo fln gitmişti şimdi 3 kilo fazlam var ama beslenmem çok düzensiz..kahvaltı genelde yapamıyorum hurma ceviz yiyorum.. öğlen fırsat bulursam yiyorum tatlı tüketiyorum bol bolMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne
Sürekli emziriyorum derken kaç saatte canımBenim 20. Günde 10 kilo fln gitmişti şimdi 3 kilo fazlam var ama beslenmem çok düzensiz..kahvaltı genelde yapamıyorum hurma ceviz yiyorum.. öğlen fırsat bulursam yiyorum tatlı tüketiyorum bol bol ☺ Akşamda 9 gibi anca karbonhidrat ağırlık besleniyorum
Sürekli emziriyorum bence çok faydası var su tüketimini artırsam biraz sulu ev yemekleri yesem eminm fazla fazla gidicek
Benim 12 kilom gitti, 4 kilo fazlam kaldı.Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne
Off arkadaşlar inanılmaz tatlıya düştüm çok acıkıyorum ve çok yiyorum ne güzel ilk 2-3 hafta canım yemek vs asla istemiyodu. Ama iştahım inanılmaz açıldı hiç adetim değildir gece uyandığımda ya çikolata yiyorum ya da artık ne bulursam
Normal değil bence daha minikler uyuması lazım bol nol uykusu nasıl ben zorla kaldırıyorum karnını doyurup altını temizlemeye benim kız mı cok tembel anlamadm gaz sorunumuz yok ondanmı ne çok güzel gaz çokartıyor nazar deymesinde amannArkadaşlar oğlum 53 günlük oldu, hep öyleydi sürekli emmek istiyor, emzik veremedim tutmadı, üç emzik aldık olmadı, aventin ,%98 garantili emziğini aldık onu da sevmedi. En fazla 1 saat oyalayabiliyorum iki emme arasında. Normal mi bu durum böyle olan var mı?
Gündüz en fazla yarım saat deliksiz uyuyor, ama kesin şu saatte uyur dediğim bir zamani yok. Her emdiginde uyuyor, yatiriyorum çoğunda geri uyanıyor on dk sonra. Yatırmasam kucağımda 1 saat uyur. Uyku düzeni oturtamadim gündüz için ama gece uykusu iyi maşallah. Gazı yoksa güzel uyuyor gece.Normal değil bence daha minikler uyuması lazım bol nol uykusu nasıl ben zorla kaldırıyorum karnını doyurup altını temizlemeye benim kız mı cok tembel anlamadm gaz sorunumuz yok ondanmı ne çok güzel gaz çokartıyor nazar deymesinde amann