2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kaç saat uyuyor aralıksız yani canım?

Benimkide 4-5 saat uyuduğu oluyor bende korkuyorum aslında iyi mi ediyorum kötü mü diye uyandırıyorum 5 saat dolunca
Enson 2 de yattı yeni uyandı uyudu ama ben kaldırıp emziriyorum şimdide emdi yine uyudu uyan8pta ağlamıyor sesi geliyir ama ağlama degil meme arıyor bede dalarsam oda dalıyor anlamadm gin icinde meme diye ağlayan kız gece öğlene kadar uyuyor öncesinde saatli emzirdiğim icin sadece o saatlerde emme isteği geliyor aranıyor kalk8yorum dalıyor alıp zorla emziriyorum bazen cenesini bile açmıyor üşsngec baya

Ağustos ayı epilasyon günleri hanımlar
Bu tarihlerde yaparsanız kıl sorununuz biraz da olsa azalır kıllar zayıflar alma süresi uzar ama sakın bu tarihlerde saç kesmeyin ha küsturmeyin kasta almayon sonra sac8m uzamıyor kaşım cıkmıyor derdi olmasın :KK66:
1.SEÇENEK

21 Ağustos 2019 08.39’dan 23 Ağustos 2019 08.33’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

30 Ağustos 2019 03.57’den 30 Ağustos 2019 12.33’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne

Ben de Cumartesi gideceğim,nasıl muayene ettiğini yazar mısın?
Bugün hem üstten hem alttan baktı. Biraz mantara meyillenmisim. O yüzden fitil verdi. Sezeryan dikişi dıştan tutmuş, içten iyileşmesi çok uzun zaman alacak dikkat et dedi. 6 ay korunma prezervatifle.
Hâlâ devam eden akintimin da fitille biteceğini dedi

Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kilo veren oldumu emzirmeyle gider kilo dediler ama 2 aylık oldu bebeğim 15 kilo fazlam var rejimde yapamıyorum sizde durumlar ne
Benim tüm kilolarım 30 gün içinde gitmişti ama bence bu durum biraz genetik. Ablamda kilolar 1 senede gitmişti>baba tarafına benzer daha çok.
Ben de 30 günde gitti>anne tarafına benzerim daha çok.
Kilo dediginiz gider kafaniza takmayın. Keşke kilolar gitmeseydi de şu ki bel,kalça agrım olmasaydı. Bi de üstüne ürtiker oldum.
Sağlık olsun gerisi bi şekilde hallolur. Kazanır takmayın.

Benim tüm kilolarım 30 gün içinde gitmişti ama bence bu durum biraz genetik. Ablamda kilolar 1 senede gitmişti>baba tarafına benzer daha çok.
Ben de 30 günde gitti>anne tarafına benzerim daha çok.
Kilo dediginiz gider kafaniza takmayın. Keşke kilolar gitmeseydi de şu ki bel,kalça agrım olmasaydı. Bi de üstüne ürtiker oldum.
Sağlık olsun gerisi bi şekilde hallolur. Kazanır takmayın.
Benim de ürtiker gibi değişik bişey oldum artık en sonunda kortizona başladım kaşınmak çok zor

Off arkadaşlar inanılmaz tatlıya düştüm çok acıkıyorum ve çok yiyorum ne güzel ilk 2-3 hafta canım yemek vs asla istemiyodu. Ama iştahım inanılmaz açıldı hiç adetim değildir gece uyandığımda ya çikolata yiyorum ya da artık ne bulursam 😵

Benim 20. Günde 10 kilo fln gitmişti şimdi 3 kilo fazlam var ama beslenmem çok düzensiz..kahvaltı genelde yapamıyorum hurma ceviz yiyorum.. öğlen fırsat bulursam yiyorum tatlı tüketiyorum bol bol ☺️ Akşamda 9 gibi anca karbonhidrat ağırlık besleniyorum
Sürekli emziriyorum bence çok faydası var su tüketimini artırsam biraz sulu ev yemekleri yesem eminm fazla fazla gidicek

Benim 20. Günde 10 kilo fln gitmişti şimdi 3 kilo fazlam var ama beslenmem çok düzensiz..kahvaltı genelde yapamıyorum hurma ceviz yiyorum.. öğlen fırsat bulursam yiyorum tatlı tüketiyorum bol bol ☺ Akşamda 9 gibi anca karbonhidrat ağırlık besleniyorum
Sürekli emziriyorum bence çok faydası var su tüketimini artırsam biraz sulu ev yemekleri yesem eminm fazla fazla gidicek
Sürekli emziriyorum derken kaç saatte canım

Benim 12 kilom gitti, 4 kilo fazlam kaldı.
Off arkadaşlar inanılmaz tatlıya düştüm çok acıkıyorum ve çok yiyorum ne güzel ilk 2-3 hafta canım yemek vs asla istemiyodu. Ama iştahım inanılmaz açıldı hiç adetim değildir gece uyandığımda ya çikolata yiyorum ya da artık ne bulursam 😵

Ben de öyleyim, mesela tahin pekmezi pek yemezdim önceden, şimdi o kadar seviyorum ki kaşık kaşık yiyorum gece aklıma geliyor yiyorum hamileymis gibi asermis gibi 😁 verdiğim kiloları almasam inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar oğlum 53 günlük oldu, hep öyleydi sürekli emmek istiyor, emzik veremedim tutmadı, üç emzik aldık olmadı, aventin ,%98 garantili emziğini aldık onu da sevmedi. En fazla 1 saat oyalayabiliyorum iki emme arasında. Normal mi bu durum böyle olan var mı?

Arkadaşlar oğlum 53 günlük oldu, hep öyleydi sürekli emmek istiyor, emzik veremedim tutmadı, üç emzik aldık olmadı, aventin ,%98 garantili emziğini aldık onu da sevmedi. En fazla 1 saat oyalayabiliyorum iki emme arasında. Normal mi bu durum böyle olan var mı?
Normal değil bence daha minikler uyuması lazım bol nol uykusu nasıl ben zorla kaldırıyorum karnını doyurup altını temizlemeye benim kız mı cok tembel anlamadm gaz sorunumuz yok ondanmı ne çok güzel gaz çokartıyor nazar deymesinde amann

Normal değil bence daha minikler uyuması lazım bol nol uykusu nasıl ben zorla kaldırıyorum karnını doyurup altını temizlemeye benim kız mı cok tembel anlamadm gaz sorunumuz yok ondanmı ne çok güzel gaz çokartıyor nazar deymesinde amann
Gündüz en fazla yarım saat deliksiz uyuyor, ama kesin şu saatte uyur dediğim bir zamani yok. Her emdiginde uyuyor, yatiriyorum çoğunda geri uyanıyor on dk sonra. Yatırmasam kucağımda 1 saat uyur. Uyku düzeni oturtamadim gündüz için ama gece uykusu iyi maşallah. Gazı yoksa güzel uyuyor gece.
Doktor emzik ver dedi ama olmadı o da.
Gündüz emzige alissaydi güzel uyurdu gibime geliyor. Çünkü uyurken dikkat ettim birden ağzını açıyor meme arıyor, memeyi göremeyince açıyor gözlerini uyanıyor.

Son düzenleme:
X