- 9 Ağustos 2010
- 721
- 696
Benim 48. gün bitti leke canım, doktora sordum normal dedi.Kızlar bugün 37. Gundeyim ama hâlâ leke geliyor. Sizler ne zaman kesindiniz?
Hmm benim sanki kalem gibi bisey var icinde uyusuklugun yani sira doktora sordunmu canimVar benm uyuşuk gbi orası
Yarın gideceğim kısmet olursa..40. Çıkınca muayeneye gittiniz mi? Ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti doktorunuz?
Ben de Cumartesi gideceğim,nasıl muayene ettiğini yazar mısın?Yarın gideceğim kısmet olursa..
Doğum şekline göre değişir.40. Çıkınca muayeneye gittiniz mi? Ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti doktorunuz?
Canım ben sezaryen doğum yaptım bana alttan muayeneyle baktı sen her halükarda hazırlıklı git40. Çıkınca muayeneye gittiniz mi? Ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti doktorunuz?
Yok doktora gtmedm canmHmm benim sanki kalem gibi bisey var icinde uyusuklugun yani sira doktora sordunmu canim
Benim alttan baktı sezeryan olmama rağmen, karnımda dikiş yerine baktı sadece. Smear testi aldı bir de.Ben de Cumartesi gideceğim,nasıl muayene ettiğini yazar mısın?
40. Çıkınca muayeneye gittiniz mi? Ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti doktorunuz?
Demek ki duruma göre değişiyor.Ben de dogum sonrasi kontrolümu yaptirdim. Allattan bakti ultrasonla da bakti. Smear alındı. Dikis yerime baktı.
Korunma yöntemi olarak ilk 6 ay prezervatif. Sonra dogum kontrol hapi onerdi.
Çok geçmiş olsun maşallah ona en iyisini yapmişssınız erkenden yapmak daha iyiKızlar oğlum sünnet oldu, bugün 3. Günümüz. İlk gün her işediğinde fena ağladıgece de işeyince uyandı 2 saat uyumadı. 2. Gün ağladığında gaz mı çiş mi çok anlamadık. Bugün çok daha iyiyiz çok şükür. Darısı yaptıracaklara..
Ben gittim alttan dikislere ve ultrasonla baktı40. Çıkınca muayeneye gittiniz mi? Ultrasonla mı baktı, alttan mı muayene etti doktorunuz?
Gündüz saat başı emmek isterken gece nasıl o kadar aç kalıyolar anlamadım bendeDoktorumuz kilo alımı normal ise bırakmakta bir sakınca yok dedi. Bende bırakıyorum uyusun diye. Bazen 5 saat uyuyor bazen 2 saat snra uyanıyor, açlık durumuna göre.
Smear testi acıtmıyor dimi?Benim alttan baktı sezeryan olmama rağmen, karnımda dikiş yerine baktı sadece. Smear testi aldı bir de.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun maşallah ona en iyisini yapmişssınız erkenden yapmak daha iyi
Evet canım bende de oldu bi ara cok şükür su an öyle bi durum yok inşallah da olmaz tekrarNormal doğum yapan arkadaşlar, sizde de tuvalet ihtiyacınız olduğunda hemen gitmezseniz biraz kaçırma durumu oluyor mu? Bende mi bir sıkıntı var.. önceden böyle bir durum yaşamazdim, hamilelikte bile olmamıştı