2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun. Bende gecen hafta normal dogum yaptim. Pazartesi kontrolde 2 cm açılman var dedi doktor, o gece nişanım geldi sonra gece 1 gibi sancılar başladı evde biraz beklemek istedim sıklaşmasını. Gece 4 gibi hastaneye gittim 3 cmdi açılma ama sancılarım 2 dk birdi ve çok şiddetlydi. Doğum hızlı ilerler diye beklerken cok uzun sürdü ertesi gün saat 11 de doğum yaptım. Bebeğimin kordonu omuzlarına dolandığı icin aşağı inmedi beni cok zorladı. Bağırmaktan hastaneyi yıkmışım 😩 Neyseki hepsi bebegini kucağına aldığın an geciyor. Çok sükür bebegim iyi.
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz ne durumda? Benimkiler cok yanıyor normal mi acaba? Bakımını nasıl yapıyorsunuz? Bana sadece batikonlu su verdi doktor.
Dikişler düştükten sonra batikon kullnmayi bırak tahriş olmasın benimki öyle hep şişti 1 ay olucak benimkide yeni iyileşti doktor uyarsaydi batikon konusunda 15 güne belkide iyileşir di yeni rahat oturmaya başladım.dikislerini kurula sürekli temiz tut düşene kadar nemli bırakma kesinlikle kuruttuktan sonra batikon sür. BU arada Allah hayırlı evlat etsin
[/QUOTE]
Batikonu kurttuktan sonra mı sürmek lazım, ben batikonlu sudan sonra fön makinesiyle kurutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba?

15. Günde gaz sancılarımız başladı😔 Bugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle:110: Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum
Biogaia bize hiç iyi gelmemişti şimdi zinco kullanıyoruz biogaidan daha iyi bize iyi geldi yani :)
Ama her bünye farklı oluyor inşallah size de iyi gelir

Ya kızlar Allah aşkına bütün Kaynanalar böyle mi .Geldi benm ki çocuğmu emzryorm 40-45 dakika ardından gaz çkarmamz gerekiyor sıkıntlanyor çock. Her kucağna alşında Doymadn nı kızm sen annesi al doyur bunu diyor doymadğnı düşnmyorm 6-7 kere altına yapuor çocuk .Kucağna alıyor sen babannene öi benzyon kızm dye dizelere başlıyor..Allahm sabır ver

Kaynanalar cins cins benimki çok yardım ediyo Allah için ama. 2 saatte bir doyurma gaz yapıyo tokluktan ağlıyo sonra diyo. Bi de başta sütüm gelmedi sanki ben zevkten emzirmiyomuşum gibi anlatıyo sağa sola gayret et diyo. Sanki ben sütü kendi evladımdan sakınıcam.

Biogaia bize hiç iyi gelmemişti şimdi zinco kullanıyoruz biogaidan daha iyi bize iyi geldi yani :)
Ama her bünye farklı oluyor inşallah size de iyi gelir

İkisini birlikte kullanıyoruz bizde. Zinco gaz için iyi gaz sıkıntımız çözüldü bile ama kakasını zor yaptığı için verdi biogaia yıda.Ikınıp duruyor kıyamam, İnşallah iyi gelir ölüyorum yorgunluktan:KK42:

Dikişler düştükten sonra batikon kullnmayi bırak tahriş olmasın benimki öyle hep şişti 1 ay olucak benimkide yeni iyileşti doktor uyarsaydi batikon konusunda 15 güne belkide iyileşir di yeni rahat oturmaya başladım.dikislerini kurula sürekli temiz tut düşene kadar nemli bırakma kesinlikle kuruttuktan sonra batikon sür. BU arada Allah hayırlı evlat etsin
Batikonu kurttuktan sonra mı sürmek lazım, ben batikonlu sudan sonra fön makinesiyle kurutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba?
[/QUOTE]
Ben once peçeteye kuruluyidum üstüne batikon sürüyodum fon makinesini senden duydum

Ya kızlar Allah aşkına bütün Kaynanalar böyle mi .Geldi benm ki çocuğmu emzryorm 40-45 dakika ardından gaz çkarmamz gerekiyor sıkıntlanyor çock. Her kucağna alşında Doymadn nı kızm sen annesi al doyur bunu diyor doymadğnı düşnmyorm 6-7 kere altına yapuor çocuk .Kucağna alıyor sen babannene öi benzyon kızm dye dizelere başlıyor..Allahm sabır ver

Şu doymadı mı, aç mı bu, yalanıyor bu sözlerinden kafamı duvarlara vurucam vallahi sinir geldi yahu çocuğun emme refleksi var tabii yapacak. Emzirmekten çocuk gaz doldu. Boşver arkadaşım en iyi anneler bilir aç mı tok mu, tok de geç

Kucağına vermeyin o zaman benim yaptığım gibi 😀

Kızlar bebeğim(25 günlük) emdiğinde emerken bile kusuyor fakat mama verdiğimde kusma problemi olmuyor. Böyle bir durum yaşayan ya da yaşamış birilerini duyan var mı? Sebebi ne ola ki? :KK43:

Son düzenleme:
Şu doymadı mı, aç mı bu, yalanıyor bu sözlerinden kafamı duvarlara vurucam vallahi sinir geldi yahu çocuğun emme refleksi var tabii yapacak. Emzirmekten çocuk gaz doldu. Boşver arkadaşım en iyi anneler bilir aç mı tok mu, tok de geç
Demi ama çok emse gaz yapar çocuk gel anlat.Her dakika aç bu çocuk demelerinden illlalah geldi ben de terslyorm artık napiyim

X