- 28 Haziran 2018
- 139
- 148
- 32
Dikişler düştükten sonra batikon kullnmayi bırak tahriş olmasın benimki öyle hep şişti 1 ay olucak benimkide yeni iyileşti doktor uyarsaydi batikon konusunda 15 güne belkide iyileşir di yeni rahat oturmaya başladım.dikislerini kurula sürekli temiz tut düşene kadar nemli bırakma kesinlikle kuruttuktan sonra batikon sür. BU arada Allah hayırlı evlat etsinDogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun. Bende gecen hafta normal dogum yaptim. Pazartesi kontrolde 2 cm açılman var dedi doktor, o gece nişanım geldi sonra gece 1 gibi sancılar başladı evde biraz beklemek istedim sıklaşmasını. Gece 4 gibi hastaneye gittim 3 cmdi açılma ama sancılarım 2 dk birdi ve çok şiddetlydi. Doğum hızlı ilerler diye beklerken cok uzun sürdü ertesi gün saat 11 de doğum yaptım. Bebeğimin kordonu omuzlarına dolandığı icin aşağı inmedi beni cok zorladı. Bağırmaktan hastaneyi yıkmışım Neyseki hepsi bebegini kucağına aldığın an geciyor. Çok sükür bebegim iyi.
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz ne durumda? Benimkiler cok yanıyor normal mi acaba? Bakımını nasıl yapıyorsunuz? Bana sadece batikonlu su verdi doktor.
[/QUOTE]
Batikonu kurttuktan sonra mı sürmek lazım, ben batikonlu sudan sonra fön makinesiyle kurutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba?