- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
Canım hemşireler bol bol su içeceksin ve bol bol emzireceksin diyor. Emzirmediğin zamanlarda sağım yapabilirsin elleBu süt nasıl artacak ya stres yapmayayım diyorum ama artacağına azalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hemşireler bol bol su içeceksin ve bol bol emzireceksin diyor. Emzirmediğin zamanlarda sağım yapabilirsin elleBu süt nasıl artacak ya stres yapmayayım diyorum ama artacağına azalıyor
Sana da geçmiş olsun canım maşallah 2.5 kiloyu geçti mi sorun olmuyor.Selam kızlar son bir haftadır pek bakamadım ama herkes doğurmuş sanırım gördüğüm kadarıyla. Ben de ptesi günü spinal anestezi ile sezeryan oldm. Gebelk şekeri vardı ve bebek düşük kiloluydu drum daha fazla bekleme taraftarı değildi, çok şükür sağlıkla kavuştum oğluma 2700 , 51 cm doğdu, yenidoğan yoğun bakımda yer durumuna fln bakılmıştı çok şükür gerek kalmadı. Annelik çok güzelmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inş
alah sırgesın bnmkıde ınsallah yarın taburcu ederler dort gundr emzırmeye gıdıyom kuzumu buyukler dınlemıyolar yenıdogn bebek bn bıle opmeye kıyamıyom yavrumu ınsallah cabuk atlatır senınkıde allah safı esmasıyla sıfalandrsınKizlar virusluleri sakin yanastirmayin bebeginize buyugum gripti gitti geldi optu ufakligi 37.5 atesle yogun bakima aldilar yenidogan oldugu icin riskli dediler aman aman dikkat edin ben koruyamadim ve dualariniza talibim
Şimdi kullanmıyorum rahat çıkarıyor hatta benim birşey yapmama bile gerek kalmıyor alltan b8rakıyor hanım
Ne güzel:) Erkek bebekler daha gazlı olurmuş, biz bir süre daha idare edecek gibiyiz
Gaz sorununu hiçbirşey tam olarak çözmüyo, kimyon rahatlatıyor epeyce.Birebir ise yariyomu
Gözlerini kapatıp kundaklamayi denedinmiBebekleriniz ne kadar uyanık kalıyor? Benimki sürekli ayakta ya bebek dediğin sürekli uyumaz mı ben anlamadım zar zor uyutuyoruz bi saat sonra hop yine uyanıyor
canim benim ki de hastanede öyleydi altını değiştiriyordum ıslak pamukla yüzünü siliyordum ayağının altına sert vurup burnunu sıkıyordum. Biraz acımasız olman lazim:)) sonra sonra kendi kendine uyanıyor zaten
Canım sana aynı soruyu sorduysam kusura bakma :) bu zincoyu günde kaç defa kacar damla kullanıyorsun eczacı sabah tok karina 1 damla dedi başka yok bana biraz az geldi .
Birde benim de hastaneden çıktığımda göğsünün göğsümun biri tıkanmıştı. Eve gelince sıcak dus ve masaj yaptım . Çıktıktan sonra havlu ütüleyip bastım 5 6 defa . Yengem zeytinyağıyla 2 saat masaj yapıp eliyle sağdı çok canim yandı ama 2 güne göğsüm açıldı çok şükür bir 2 gün de kendim pompayla sağdım hem ucu da güzel cıktı. Belki işine yarar
Geliyoruz demiyorlar ki çat kapı daha hastaneden çıktığımız gün mieafir geldi burda anlamıyorlar gelenler bidaha bidaha geliyor amaçları ne anlamadm bırakın kendimizi topatlayalım kaynanm garip insan zaten doğumdan beri mama verelimde verelim diyor kızada babannen sana mama alsınmı diyor yanımda bala laf atıyor sütum bolken şimdi göğsümde sorun var demedim birsey şimdide boşver mamayı emsin daha iyi diyor kadın yanar dönermi ne zaten annemide üzdü kadın gitti bir hafta zor kaldı yanımda
Bebegi sadece anne sutu alanla bebeğinizin kakasi nasil?
Oglum
sert ve kaskati kaka yapiyor acaba kabiz mi oldu:/
Lansinoh elektrikli pompa aldım bugün kızlar. Sütüm ilaçlı olduğundan bebeğime veremiyorum. Ama sürekli sağmam da gerekiyo haliyle süt olması için. Pompa 10 dk boyunca en yüksek çekişli ayarda çalıştı ama 1 damla süt gelmedi normal mi bu tecrübeliler cevap verebilir mi?
Hardal rengi ve sulu bizimki
Allah yardimcin olsun canım son haftalarda baya kilo alıyorlar bebeğiniz kız miMrb kızlar benimde bi aksilik çıkmazss haziranın son bebeklerinden.29haziran sipinal sezaryenle doğum yapıcam kısmet olursa.
39 haftalık oluyoruz haftaya.aslında bi kaç gün daha önce alıcaktı ama bebek küçük dedi 2800 gr.inş bu hafta biraz daha gelişir
Allah yardimcin olsun canım son haftalarda baya kilo alıyorlar bebeğiniz kız mi
Rabbim tez zamanda sifasini versin inşallahKizlar virusluleri sakin yanastirmayin bebeginize buyugum gripti gitti geldi optu ufakligi 37.5 atesle yogun bakima aldilar yenidogan oldugu icin riskli dediler aman aman dikkat edin ben koruyamadim ve dualariniza talibim
Allah anali babali büyütsün inşallahSelam kızlar son bir haftadır pek bakamadım ama herkes doğurmuş sanırım gördüğüm kadarıyla. Ben de ptesi günü spinal anestezi ile sezeryan oldm. Gebelk şekeri vardı ve bebek düşük kiloluydu drum daha fazla bekleme taraftarı değildi, çok şükür sağlıkla kavuştum oğluma 2700 , 51 cm doğdu, yenidoğan yoğun bakımda yer durumuna fln bakılmıştı çok şükür gerek kalmadı. Annelik çok güzelmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inş
ErkekAllah yardimcin olsun canım son haftalarda baya kilo alıyorlar bebeğiniz kız mi
Amin hepimizinkini enfeksiyonmu oldu seninkidealah sırgesın bnmkıde ınsallah yarın taburcu ederler dort gundr emzırmeye gıdıyom kuzumu buyukler dınlemıyolar yenıdogn bebek bn bıle opmeye kıyamıyom yavrumu ınsallah cabuk atlatır senınkıde allah safı esmasıyla sıfalandrsın