2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bebekleriniz ne kadar uyanık kalıyor? Benimki sürekli ayakta ya bebek dediğin sürekli uyumaz mı ben anlamadım zar zor uyutuyoruz bi saat sonra hop yine uyanıyor
Benimkinin uykusu da.cok az
Surekli uyaniyor ağlıyor
Kakasini yaparken gaz çıkarırken
Banyo yaptırdığımizda biraz guzelce uyuyabiliyor. Sizler kac gunde bir yıkıyorsunuz ?
Bazen emerken cok hircinlasiyor. Memeyi cekistiriyor agziyla baya bi canimi yakıyor.
Annelik zormus gerçekten
Allah hepimize yardim etsin

Lansinoh elektrikli pompa aldım bugün kızlar. Sütüm ilaçlı olduğundan bebeğime veremiyorum. Ama sürekli sağmam da gerekiyo haliyle süt olması için. Pompa 10 dk boyunca en yüksek çekişli ayarda çalıştı ama 1 damla süt gelmedi normal mi bu tecrübeliler cevap verebilir mi?
Önce masaj kısmında sağmayı dene canım.. Göğsünde sertlik vs oluştu mu

Bebekleriniz ne kadar uyanık kalıyor? Benimki sürekli ayakta ya bebek dediğin sürekli uyumaz mı ben anlamadım zar zor uyutuyoruz bi saat sonra hop yine uyanıyor
Beslenme alt temizliği vs dişinda gündüz 2 saat gece 2 saat uyanik kaliyordu bugünü saymazsak bugün bölük pörçük 15 20 dklik uyu uyan modundaydik en uzun uyudugu 1 saat falandi

bebegine tiryak veren var mi
Bizim bursa herkes 2 3 sise tiryak veriyor bebeğine söylenilene gire böcek isirmasi gibi durumlarda faydali oluyormuş ilerde .
Ben içinde seker ve sodyum benzoat oldugu icin vermedim yine de acaba verilmeli mi diyorum?
Hic duymayanlar icin Tiryak: içinde tarcin zencefil zerdeçal gibi baharatlar içeren şekerli bi sivi

Dün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Allah anali babalı büyütsün gözün aydın 😊

Günaydın kızlar benim bebeğim hep uykuda çok zor uyanıyor uyandıramadığım için çok uzun aralıklarla emiyor gece mesela 2de emip uyudu şu saate kadar emmedi az önce emdi. Bu şekilde sütüm de artmıyor hiç ne yapabilirim bir akıl verin lütfen
Çok uzun süre canım aç kalmasın o kadar, bende altını değişiyorum öyle uyanıyo anca yada ayağına vuruyorz hep mecbur.

Oğlumda da yaşamıştım şimdi kızım da oldu fito krem ile madecasol kremi karıştırıp günde 3-4 kez makata hafif içeri de girecek şekilde uyguluyorum tavsiye ederim bizim de çocuk doktorumuzun tavsiyesi.
Saol canim zeytinyagi biraz rahatlatti bebek rahatsizlandi onun derdine dustum kendimi unuttum

Bu süt nasıl artacak ya :KK43: stres yapmayayım diyorum ama artacağına azalıyor

Canım benimde öleydi, humana still tea iyi geldi sanırım. Karpuz yiyorum bolca ve su içiyorum. Karpuzuda suyuda oda sıcaklığında tüketiyorum ben. Soğuk yiyecekler gaz yaparmış bebeğe büyüklerin tavsiyesi ne kadar doğru bilmiyorum ama benim sütüm çok arttı

Selam kızlar son bir haftadır pek bakamadım ama herkes doğurmuş sanırım gördüğüm kadarıyla. Ben de ptesi günü spinal anestezi ile sezeryan oldm. Gebelk şekeri vardı ve bebek düşük kiloluydu drum daha fazla bekleme taraftarı değildi, çok şükür sağlıkla kavuştum oğluma🥰 2700 , 51 cm doğdu, yenidoğan yoğun bakımda yer durumuna fln bakılmıştı çok şükür gerek kalmadı. Annelik çok güzelmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inş 🙏

X