2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Benim açtığım konuylamı birleştirildi?

Merhaba kızlar sayfalar hızla ilerliyormu ne :-)
doktordan geldik kesesi görüldü bin şükür bebişin 2 hafta sonrasına randevu aldık.
nasıl geçecek zaman şimdi ya hiç fark yok aynı heyecan bir kızım olmasına rağmen... tahmini doğum 6.6.19 :KK73:ama tahminen daha erken olur sezeryan olmuşdum daha önce kızım makat gelişdi hiç dönmedi sıpa hamileliğim boyunca.
bu arada Ankaradan olan varmı?
Canım sat kaçtı birde son beta hcg kaç çıkmıştı senin? Benim kese gözükmemeşti endişeliyim ya.

Canım sat kaçtı birde son beta hcg kaç çıkmıştı senin? Benim kese gözükmemeşti endişeliyim ya.
endişelenme canım herkesde farklılık gösterebilir ben cuma aldırmışdım kan 1230 du aradan 4-5 gün geçdi 10000 bin felan olmuşdur hcg sat 30 ağustos

endişelenme canım herkesde farklılık gösterebilir ben cuma aldırmışdım kan 1230 du aradan 4-5 gün geçdi 10000 bin felan olmuşdur hcg sat 30 ağustos
Benim sat 23 ağustos en son perşembe günü verdim 6381 çıktı ama çarşamba günü kese gözükmedi doktor rahim kalınlaşmış haftaya gözükür dedi ama genede korkuyorum ya arkadaşım benmle aynı anda hamile kalmıştı dış gebelikmiş çünkü :KK43:

Sunrise82 Sunrise82 hadi hayırlı olsun sıra diğer arkadaşların başına :KK66: ben de haftaya cuma gidicem tekrar inşallah kalp atışlarını duyarız ve kesenin içini görürüz

Benim sat 23 ağustos en son perşembe günü verdim 6381 çıktı ama çarşamba günü kese gözükmedi doktor rahim kalınlaşmış haftaya gözükür dedi ama genede korkuyorum ya arkadaşım benmle aynı anda hamile kalmıştı dış gebelikmiş çünkü :KK43:

Kafana takma canım herkeste aynı zamanlarda gözükmüyor belli ki. Bı de keseyi görmek de kesin değil ki burda okuyoruz kalp atışlarını duyduktan sonra bile neler yaşıyor insanlar. Endişelenmek elde değil biliyorum ama böyle düşünüp Allah'a sığınmak lazım herhalde.. ben kendime de aynılarını söylüyorum çünkü keseyi görsem de acaba boş gebelik mi falan diye endişeleniyorum elde degil

Kafana takma canım herkeste aynı zamanlarda gözükmüyor belli ki. Bı de keseyi görmek de kesin değil ki burda okuyoruz kalp atışlarını duyduktan sonra bile neler yaşıyor insanlar. Endişelenmek elde değil biliyorum ama böyle düşünüp Allah'a sığınmak lazım herhalde.. ben kendime de aynılarını söylüyorum çünkü keseyi görsem de acaba boş gebelik mi falan diye endişeleniyorum elde degil
Haklısın canım ama işte arkadaşımın öyle olunca korktum açıkcası bide o benden 1 hafta öndeydi sonrada kanama olabiliyor yani. Yarından sonra randevum ama nasıl beklicem bilmiyorum. Birde dış gebelik çok tehlikeliymiş o yüzden bu endişem :KK43:

Az kalmış inşallah görürsün keseyi canım kötüyü düşünme :KK66: sata göre kaç haftalıktın sen canım belki kalp atışlarını bile duyarsın gittiğinde

Az kalmış inşallah görürsün keseyi canım kötüyü düşünme :KK66: sata göre kaç haftalıktın sen canım belki kalp atışlarını bile duyarsın gittiğinde
5+5im canım sata göre. Bak buda ultrason fotom doktor kese yok ama oluşmaya çalışıyor gibi Rahim kalınlaşmış demişti

Eklentiler

• F7D1E49E-8261-4CC9-B787-B9EB96EC8729.png
    F7D1E49E-8261-4CC9-B787-B9EB96EC8729.png
    268,4 KB · Görüntüleme: 72
5+5im canım sata göre. Bak buda ultrason fotom doktor kese yok ama oluşmaya çalışıyor gibi Rahim kalınlaşmış demişti
güzel düşünelim güzel olsun herşey inşallah sağlıklı gebeliğin olacak hepimizin inşallah arkadaşında dediği gibi neler olabiliyor bende çok okudum gördüm çevremde Hayırlısını dileyelim herşeyin

güzel düşünelim güzel olsun herşey inşallah sağlıklı gebeliğin olacak hepimizin inşallah arkadaşında dediği gibi neler olabiliyor bende çok okudum gördüm çevremde Hayırlısını dileyelim herşeyin
İnşallah canım allahım herkesin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

bazen aletlerden de değişebilir diyorlar. iyi bi yer mi gittiğiniz? bir de kilolu insanlarda daha zor gözükürmüş. eğer bel çevreniz kalınsa ondan kaynaklı da olabilir. beta hcg ye çok takılma.

bazen aletlerden de değişebilir diyorlar. iyi bi yer mi gittiğiniz? bir de kilolu insanlarda daha zor gözükürmüş. eğer bel çevreniz kalınsa ondan kaynaklı da olabilir. beta hcg ye çok takılma.
Kilolu değilim canım ama devlete gitmiştim cihaz eskiydi umarım o yüzdendir. 2 gün var randevuma özele gidicem ama doktorla görüşcem bugün boş yer bulursak yarın gitmek isticem evde duramıyorum çünkü. Arkadaşımın dış gebelik olduğunu öğrenince çok korktum :KK43:

Selam kızlar
Akşamları bakıyorum gündüz işyerinde vakit olmuyor bir bakayım dedim

X