ben de 1 hafta da 1 kilo aldım. gözüm korktuben benilk hamileliğimde 28 kilo almıştım Bunuda öğrenmeden rejim yapıyodum ne güzel doktor hamilesin deyince salış o salış tabi sen iki canlısın yii yii demeleride cabası
Öyleymiş canım biraz araştırdımda çok sağol :)canım korkma iyi birşey hepatit e karsı koruyuculugun varmıs bağışıklığın varmıs demek
2. Cok guzel artmis bundada oyle olur insAllah canimbenim ilk 35 ikinci 78 üçüncüye yarın baktırıcam inşallah düzgün artmışsa artık direk kontrole giderim 1 hafta sonra.
Allah korktugundan muhafaza eylesin canimkızlar nolur bana dua edin inş dış gebelik değilimdir çok korkuyorum değerim çok yüksek çünkü
2. Cok guzel artmis bundada oyle olur insAllah canim
Bizde eşimle konuşmuştuk ne zaman aşı olduk diye e nabızdan baktım bi çocukken olmuşum bide yalnış hatırlamıyosam geçen sene kasım da umre ye gitmiştik yurt dışına gitmeden önce vurulmustukHepatit aşısı olmadımki ama ben hiç
Ah bu anneler iyiki varlarBenim annem de aynı.. Mağazaya girmiş birkaç bişi almış. Amaaan nasıl olsa doğmayacak mı diyor. Aldığında ben de keseyi görmemiştim. Ortak Bi renk seçmiş hem kıza hem erkeğe diye
BenBen gibi Şimdiden aşeren var mi:)
Benimde gecen gun su boregi çekmişti canim aradim bulamadimBengeçen hafta su böreği istedim yemek programında gördüm de iki gün önce de gece künefe yemeye gittik. Bu boğazla fil gibi olurum ben
Sarilik yada hepatit gecirdin miKızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum
Yoğurt aşeriyorum. Öğle yemeğinde hem haydari yedim hem de yoğurt. Yemekten sonra üzerine ayran içtim. Akşam da yine 1 kase yoğurt hayali kuruyorumBen gibi Şimdiden aşeren var mi:)
Yogurt vazgecilmezimdir her yemekte cok da saglikli yogurt hamilelik boyu aserelimYoğurt aşeriyorum. Öğle yemeğinde hem haydari yedim hem de yoğurt. Yemekten sonra üzerine ayran içtim. Akşam da yine 1 kase yoğurt hayali kuruyorum
hayırlı olsun.Ben de Haziran annesi olucaaamm
hayırlı olsun.
Ben gibi Şimdiden aşeren var mi:)