Canm normalde Midende bir rahatszlk var mı reflü gbi fln mide çok asit salglyor bu dönemde bol su içmen lazm soda yoğurt bir nebze faydası olur daha da geçmezse endokrinoloji ye bir görün geçmiş olsunKizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
Hayırlı olsuun Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)Ben de Haziran annesi olucaaamm
Ben de bir yerde gördm erik istedim eşim şaşkın adamcağıza bu mevsimde erik arattmBengeçen hafta su böreği istedim yemek programında gördüm de iki gün önce de gece künefe yemeye gittik. Bu boğazla fil gibi olurum ben
Amin canım :)) Hepimize inş :))Hayırlı olsuun Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben bugün lahmacun aşerdim resmen burnuma kokusu geldi. Dışarıdan yemek istemesem de mecbur yedim :)))Ben gibi Şimdiden aşeren var mi:)
Geçirmedim herhalde geçirdiysem bile benim haberim yokSarilik yada hepatit gecirdin mi
Demekki bende oldumda haberim yok :) hamilelikte vuruyormular acaba bu aşıyıBizde eşimle konuşmuştuk ne zaman aşı olduk diye e nabızdan baktım bi çocukken olmuşum bide yalnış hatırlamıyosam geçen sene kasım da umre ye gitmiştik yurt dışına gitmeden önce vurulmustuk
Arkadaşım Merhaba :)
Tam bir kitap kurdu ve meraklı anne adayı olarak sana önerebileceğim başucu kitabım “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?”. Yazarı Heidi E. Murkoff ve Sharon Mazel. Dünyanın en popüler ve 14 milyondan fazla satan gebelik rehberi. Ben D&R’dan 75tl’ye aldım 2 hafta önce. Gerçekten her sorunuzun cevabını bulabileceğiniz bir ansiklopedi:) Eşimle birlikte akşamları okuyoruz, çok keyifli :)
Benim dün canım yaprak sarması çekti kalktım gece kendi kendime sardım.Ben gibi Şimdiden aşeren var mi:)
Kizlar imkaniniz varsa gebelik okuluna muhakkak katilin ben dun katildim cok iyi geldi masaj nefes egzersizi falan gosterdi bilgilendirdi.ilerleyen haftalarda cok faydadi olacagina inaniyorum
Tum turkiye genelinde hastanelerde vs bazi aile saggligi merkezleride gebelik dogum ve bebek bakimi ile ilgili verilen egitim faaliyeti canimGebelik okulunedir?
Gece gece usenmedin miBenim dün canım yaprak sarması çekti kalktım gece kendi kendime sardım.
Meslektaşız :) İngilizce öğretmeniyim bendebaya öğretmen var heralde?
Kimler var?
Ben sınıf öğretmeniyim
Hiç acelem yok bi de 2. olunca çok ağrım var ama 7. hafta gideyim diyrm
Gozun aydin Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin