2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Banada soyledi doktorum ilkinde de simdide iciyorum
Limonli alisik oldugum icin sade sadece beypazari icebiliyorim bende

kızlar akşam çıkışta kontrole gitmeye karar verdim
dr salı gel dmeişti ben cuma gtmeyi düşnüyordum
bu akşama karar verdim,
inanılmaz bir heyecan var
anlatamam
5+6 yız
Kalp atışı içinmi gidiyorsun canım. Ay vallaha ben heyecanlandım senin yerine hayırlı haberlerle gel inşallah yaz buraya mutlaka

bende de çok fazla var ben kusmadan rahatlayamıyorum.

Kızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum

Eklentiler

• 960D3D57-23DA-4D0A-AA35-37C2F0518F46.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 58
annem başladı benim :-D
Allahım annem az önce annem aramış hastane çıkışı bakıyorum torunuma şöyle erkeğe de kıza giden bi renk mi alayım diyo anne nettin sen dedim daha keseyi bile görmedim ben ne alışverişi . Hayır diğerleri zaten hazır da bu da aradan çıksın dediydim diyo çok güldük eşimle

Canım mide yanması çok sık rastlanan bir durummuş, normalde yastıksız uyuyan ben, 2 yastık üstüste koyup yatıyorum en azından geceleri uykuya dalma ve gece mide yanması problemimi büyük miktarda kaldırdı. Gün içinde de vitamin kullanıyorsan sabah erken saatte değil öğleden sonra almanı öneririm benim yanmamın bir sebebi de oymuş, birkaç gündür bu ikisine dikkat ederek baya azalttım sayılır. Belki sana da faydası dokunur, geçmiş olsun

Canım bu tahlili tedavi başlangıcı doktorum istemişti benden . Yüksel olması iyi bişey vücudunun hepatit b aşısına karşı bağışıklılığı olduğunu gösterir benim sonucum 60 lardaydı telaş etme yani

Benim annem de aynı.. Mağazaya girmiş birkaç bişi almış. Amaaan nasıl olsa doğmayacak mı diyor. Aldığında ben de keseyi görmemiştim. Ortak Bi renk seçmiş hem kıza hem erkeğe diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…