- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Aaa sen niye uyuyamıyosunhiç kıskanmadım canım ya ne kıskanacağım
Banada soyledi doktorum ilkinde de simdide iciyorumbol bol su iç. normalde karbonat iyi gelir ama hamilelikte karbonat kullanılır mı bir bilgim yok istersen araştır. Maden suyu içebilirsin.
Kızlar maden suyu hem mineral açısından iyi hem de gaz olayına iyi geliyor.bunu bi kenara yazın. bebikler doğunca da sütünüzden gaz geçmez. her öğün 1 tane içebilirsin demişti dr um. çooook faydasını gördüm. en iyi 3 marka vardı içindekiler açısından. biri kızılay biri sırma 3.yü hatrlamıyrm
Ay cok iyi o zmana eve gecerken maden suyu alayim . tesekkur ederim.Banada soyledi doktorum ilkinde de simdide iciyorum
Limonli alisik oldugum icin sade sadece beypazari icebiliyorim bende
Kalp atışı içinmi gidiyorsun canım. Ay vallaha ben heyecanlandım senin yerine hayırlı haberlerle gel inşallah yaz buraya mutlakakızlar akşam çıkışta kontrole gitmeye karar verdim
dr salı gel dmeişti ben cuma gtmeyi düşnüyordum
bu akşama karar verdim,
inanılmaz bir heyecan var
anlatamam
5+6 yız
çoook zor olurdu sanırım şimdi bile uykusuzluk halsizlik kusma zor dayanıyorum. allah yardımcın olsunÇalışan ilk anne adayları hem çalışıp hem hamile olup hem de akşam evde sizi bekleyen küçük bir canavar olduğunu düşünün
Ne için gittiğimi bilmiyorumKalp atışı içinmi gidiyorsun canım. Ay vallaha ben heyecanlandım senin yerine hayırlı haberlerle gel inşallah yaz buraya mutlaka
annem başladı benim :-DDaha simdiden Alisveris icin sabirsizlanan vaar miiiii
bende de çok fazla var ben kusmadan rahatlayamıyorum.Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
Sağol canım teşekkür ederim. Buradaki kitapçılarda Bi bakayım
Allahım annem az önce annem aramış hastane çıkışı bakıyorum torunuma şöyle erkeğe de kıza giden bi renk mi alayım diyoannem başladı benim :-D
Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
Canım bu tahlili tedavi başlangıcı doktorum istemişti benden . Yüksel olması iyi bişey vücudunun hepatit b aşısına karşı bağışıklılığı olduğunu gösterir benim sonucum 60 lardaydı telaş etme yaniKızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum
Benim annem de aynı.. Mağazaya girmiş birkaç bişi almış. Amaaan nasıl olsa doğmayacak mı diyor. Aldığında ben de keseyi görmemiştim. Ortak Bi renk seçmiş hem kıza hem erkeğe diyeAllahım annem az önce annem aramış hastane çıkışı bakıyorum torunuma şöyle erkeğe de kıza giden bi renk mi alayım diyoanne nettin sen dedim daha keseyi bile görmedim ben ne alışverişi . Hayır diğerleri zaten hazır da bu da aradan çıksın dediydim diyo çok güldük eşimle
Neler aldi:)annem başladı benim :-D
Ben de canim 20 sinde gidicem kesesyi gorurum diye dusunuyorum beta takibi icin dun gittim dr cuma gel dedi yarin gidicemCanım ben de daha hiç doktora gitmedim beta takibi yapıyorum ama seninle aynı gibiyiz ben de 20'sinde gitmeyi planlıyorum.