- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Ben bugun sordum vurmuyorlarmis canimDemekki bende oldumda haberim yok :) hamilelikte vuruyormular acaba bu aşıyı
Benimki psikolojik sanirim hamilelikte aserme oldugunu biliyom ya ondan kesin :)) gerci benim her zamanki halimde boyleBen buradan kaçıcam bende aserme yok ama siz konuştukça canım bişeyler istemeye başladı :)))
@brn88 hoş geldin aramıza hayırlı olsun hamileliğin
Aldim dediginiz kitabi
Teşekkürler
Bende okuyunca paylasirim yorumumu
Doktor bir folik asit verdi . vitamin vermedi . ozel doktorda misin ? Su an soda ictim kizalrin onerisi ile baya baya iyi geldi . malum bu donemler cok uyuyoruz uyuyunca zor . uyanmayi istemiyrum gozlerimi acar acmaz yanma basliyor . bulantida az eklwnince kivraniyorum yatakta . mecbur zar zorda olsa hazirlanip ise gidiyorum . Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun cok zormus
Vallaha canım çok canım çekti yemeseydim o gece uyuyamazdım herhalde yeterki canım istesin üşenmemGece gece usenmedin mi
Öğrendiğim iyi oldu canım çok sağolBen bugun sordum vurmuyorlarmis canim
ben kusmadan duramıyorum midem yanıyor sıkışıyor bazen boğuluyorum bulanıyor ben de kkusuyorum
Ben de canimin istedigini kalkip yaparim usenmem derdim ta ki senin sarmayi gorunceye kadarVallaha canım çok canım çekti yemeseydim o gece uyuyamazdım herhalde yeterki canım istesin üşenmem. Zaten küçük bi tencere sardım sadece.
Belki haberin yokken gecirip bagisiklik kazanmissindirGeçirmedim herhalde geçirdiysem bile benim haberim yok
Merhaba siz kalbini duydunuz muCanım hamilelikte kadınların %75i bizimle aynı şeyleri yaşıyor, merak etme 12. haftadan sonra azalacakmış. O zamana kadar çok yağlı şeyler yememeye çalış, bir de az ve sık yemenin buşantıları azalttığı yönünde bir şeyler okudum. Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, işe yaradığını gördüklerimi sizlerle de paylaşırım, dilerim daha fazla bulanı yaşamadan hamileliğini tamamlarsın sağlıkla. Geçmiş olsun
Ayy aynı benCanım ben özeldeyim, folik asitle başlamıştım ama Decavit ile devam ediyorum. Decavit’in içinde folik asit olduğu için mecburen Folbiol’ü bıraktım. Folbiol de mide bulantısı yapıyordu bu arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben işyerinde bile aralarda kestirmeye başladım, sabahları kalkıp işe gitmek ölüm gibi, eve gelince kendimi ilk gördüğüm kanepeye atıyorum ev dandini maalesef :)
Canınızı sıkmayın bazen densiz insanlar denk geliyor insallah bundan sonra anlayışlı olur
Arkadaşlar ağrı çeken varmı kasik ağrısı bide kabız olan varmı aranizda
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere :)Kizlar bende yarin keseyi gormek icin gidiyorum doktora cok endiseliyim. Umarim guzel haberler alirim..
Insallah. Yavas yavas herkesten mujdeli haberler geliyor ama cok stresli bir surec..İnşallah güzel haberler verirsin bizlere :)