2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım ben özeldeyim, folik asitle başlamıştım ama Decavit ile devam ediyorum. Decavit’in içinde folik asit olduğu için mecburen Folbiol’ü bıraktım. Folbiol de mide bulantısı yapıyordu bu arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben işyerinde bile aralarda kestirmeye başladım, sabahları kalkıp işe gitmek ölüm gibi, eve gelince kendimi ilk gördüğüm kanepeye atıyorum ev dandini maalesef :)

ben kusmadan duramıyorum midem yanıyor sıkışıyor bazen boğuluyorum bulanıyor ben de kkusuyorum

Canım hamilelikte kadınların %75i bizimle aynı şeyleri yaşıyor, merak etme 12. haftadan sonra azalacakmış. O zamana kadar çok yağlı şeyler yememeye çalış, bir de az ve sık yemenin buşantıları azalttığı yönünde bir şeyler okudum. Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, işe yaradığını gördüklerimi sizlerle de paylaşırım, dilerim daha fazla bulanı yaşamadan hamileliğini tamamlarsın sağlıkla. Geçmiş olsun

Vallaha canım çok canım çekti yemeseydim o gece uyuyamazdım herhalde yeterki canım istesin üşenmem. Zaten küçük bi tencere sardım sadece.
Ben de canimin istedigini kalkip yaparim usenmem derdim ta ki senin sarmayi gorunceye kadar onu yapmam sanirim hamilelik de belli olmaz tabi onun disinda:)) kucuk tencere de olsa sarma yav 1 saatini almistir en az

Merhaba siz kalbini duydunuz mu

Ayy aynı ben ben de öyle valla uyuyorum her arada uyumasam da kafamı koyuyorum eve gelince de tam olarak dediğin gibiyim bı sure yatmadan hiç bısey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…