- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Hanimlarin hic bir zaman hayir demeyecegi sey Alışveriş sanirimEn sevdiğim
Ben de canim 20 sinde gidicem kesesyi gorurum diye dusunuyorum beta takibi icin dun gittim dr cuma gel dedi yarin gidicem
kıyafetler patikler battaniyeler bi de kendi örüyor kocaman ayı almışlar . bazı kıyafetler büyük ama ilk torunum beğendiğimi aldım diyor. kız istiyoruz sağlıklı olsun inşallah ama eşim de anne o neden pembe deyip duruyor :-DNeler aldi:)
Hepatit aşısı olmadımki ama ben hiçCanım bu tahlili tedavi başlangıcı doktorum istemişti benden . Yüksel olması iyi bişey vücudunun hepatit b aşısına karşı bağışıklılığı olduğunu gösterir benim sonucum 60 lardaydı telaş etme yani
ben de bi kalbini duyalım alma diyorum yok alcakmış kötü düşünmemeliymişimAllahım annem az önce annem aramış hastane çıkışı bakıyorum torunuma şöyle erkeğe de kıza giden bi renk mi alayım diyoanne nettin sen dedim daha keseyi bile görmedim ben ne alışverişi . Hayır diğerleri zaten hazır da bu da aradan çıksın dediydim diyo çok güldük eşimle
Doktor bir folik asit verdi . vitamin vermedi . ozel doktorda misin ? Su an soda ictim kizalrin onerisi ile baya baya iyi geldi . malum bu donemler cok uyuyoruz uyuyunca zor . uyanmayi istemiyrum gozlerimi acar acmaz yanma basliyor . bulantida az eklwnince kivraniyorum yatakta . mecbur zar zorda olsa hazirlanip ise gidiyorum . Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun cok zormusCanım mide yanması çok sık rastlanan bir durummuş, normalde yastıksız uyuyan ben, 2 yastık üstüste koyup yatıyorum en azından geceleri uykuya dalma ve gece mide yanması problemimi büyük miktarda kaldırdı. Gün içinde de vitamin kullanıyorsan sabah erken saatte değil öğleden sonra almanı öneririm benim yanmamın bir sebebi de oymuş, birkaç gündür bu ikisine dikkat ederek baya azalttım sayılır. Belki sana da faydası dokunur, geçmiş olsun
ben kusmadan duramıyorum midem yanıyor sıkışıyor bazen boğuluyorum bulanıyor ben de kkusuyorumCanım mide yanması çok sık rastlanan bir durummuş, normalde yastıksız uyuyan ben, 2 yastık üstüste koyup yatıyorum en azından geceleri uykuya dalma ve gece mide yanması problemimi büyük miktarda kaldırdı. Gün içinde de vitamin kullanıyorsan sabah erken saatte değil öğleden sonra almanı öneririm benim yanmamın bir sebebi de oymuş, birkaç gündür bu ikisine dikkat ederek baya azalttım sayılır. Belki sana da faydası dokunur, geçmiş olsun
ben benhamileliğini öğrendiğinden beri kilo alan var mı aranızda???
Senin sat ne zaman canim beta en son kac ciktiBenimki senden biraz daha geride olabilir artık doktor hesaplayacak haftamı ben yuvarlak birşeyler hesapladım. Bu arada ben de yarın kana gidicem.
Benim 7+1 ama esimle benim haricimde kimse bilmiyor. Ailelerimizden uzak illerdyiz. Bi de bekarlikta bende yumurtlama adina cok sorhn vardi . yasim da 31 olunca korunmak istemedim . ilk ayda bebisimin suprizini yasadik ve cok saskiniz .soylemeye hem cekiniyoruz hem utaniyoruzben de bi kalbini duyalım alma diyorum yok alcakmış kötü düşünmemeliymişimonlardaki de farklı bi heyecan
Ooo bitmis sizin hazirliklarkıyafetler patikler battaniyeler bi de kendi örüyor kocaman ayı almışlar . bazı kıyafetler büyük ama ilk torunum beğendiğimi aldım diyor. kız istiyoruz sağlıklı olsun inşallah ama eşim de anne o neden pembe deyip duruyor :-D
Ben de oyleyim normalde de sulugozumdur ama iyice fena oldum ufacik seyden icimi ceke ceke agliyorumAy ben çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum konuşamıyorum eşim oğlum ne oldu konuşurken neden ağlıyorsun diyorlar ama elimde degil.Kesinlikle sinirleniyorum onun yerine ağlıyorum
Yogurda az muzda koy ekmek dogra on numara bes yildiz cok cok iyi geliyor . bi de sodaya basla . su an cok rahatladim 2haftadir agridan gozlerim doluyorduben kusmadan duramıyorum midem yanıyor sıkışıyor bazen boğuluyorum bulanıyor ben de kkusuyorum
canım korkma iyi birşey hepatit e karsı koruyuculugun varmıs bağışıklığın varmıs demekKızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum
Senin sat ne zaman canim beta en son kac cikti
Cok yakiniz o zaman benimde 41 ilk degerim 2. Yi henuz olcturemedimSat 31 Ağustos ama geç döllenme oldu çok büyük ihtimalle en son 78 değerim.
Cok yakiniz o zaman benimde 41 ilk degerim 2. Yi henuz olcturemedim
maşallah çok güzel gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına :)KızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.