2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay ben çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum konuşamıyorum eşim oğlum ne oldu konuşurken neden ağlıyorsun diyorlar ama elimde degil.Kesinlikle sinirleniyorum onun yerine ağlıyorum

Canım bu tahlili tedavi başlangıcı doktorum istemişti benden . Yüksel olması iyi bişey vücudunun hepatit b aşısına karşı bağışıklılığı olduğunu gösterir benim sonucum 60 lardaydı telaş etme yani
Hepatit aşısı olmadımki ama ben hiç :KK64:

Allahım annem az önce annem aramış hastane çıkışı bakıyorum torunuma şöyle erkeğe de kıza giden bi renk mi alayım diyo:KK48: anne nettin sen dedim daha keseyi bile görmedim ben ne alışverişi . Hayır diğerleri zaten hazır da bu da aradan çıksın dediydim diyo :KK70: çok güldük eşimle :KK73:
ben de bi kalbini duyalım alma diyorum yok alcakmış kötü düşünmemeliymişim :KK70: onlardaki de farklı bi heyecan

Canım mide yanması çok sık rastlanan bir durummuş, normalde yastıksız uyuyan ben, 2 yastık üstüste koyup yatıyorum en azından geceleri uykuya dalma ve gece mide yanması problemimi büyük miktarda kaldırdı. Gün içinde de vitamin kullanıyorsan sabah erken saatte değil öğleden sonra almanı öneririm benim yanmamın bir sebebi de oymuş, birkaç gündür bu ikisine dikkat ederek baya azalttım sayılır. Belki sana da faydası dokunur, geçmiş olsun :KK43:
Doktor bir folik asit verdi . vitamin vermedi . ozel doktorda misin ? Su an soda ictim kizalrin onerisi ile baya baya iyi geldi . malum bu donemler cok uyuyoruz uyuyunca zor . uyanmayi istemiyrum gozlerimi acar acmaz yanma basliyor . bulantida az eklwnince kivraniyorum yatakta . mecbur zar zorda olsa hazirlanip ise gidiyorum . Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun cok zormus

Canım mide yanması çok sık rastlanan bir durummuş, normalde yastıksız uyuyan ben, 2 yastık üstüste koyup yatıyorum en azından geceleri uykuya dalma ve gece mide yanması problemimi büyük miktarda kaldırdı. Gün içinde de vitamin kullanıyorsan sabah erken saatte değil öğleden sonra almanı öneririm benim yanmamın bir sebebi de oymuş, birkaç gündür bu ikisine dikkat ederek baya azalttım sayılır. Belki sana da faydası dokunur, geçmiş olsun :KK43:
ben kusmadan duramıyorum midem yanıyor sıkışıyor bazen boğuluyorum bulanıyor ben de kkusuyorum

ben de bi kalbini duyalım alma diyorum yok alcakmış kötü düşünmemeliymişim :KK70: onlardaki de farklı bi heyecan
Benim 7+1 ama esimle benim haricimde kimse bilmiyor. Ailelerimizden uzak illerdyiz. Bi de bekarlikta bende yumurtlama adina cok sorhn vardi . yasim da 31 olunca korunmak istemedim . ilk ayda bebisimin suprizini yasadik ve cok saskiniz .soylemeye hem cekiniyoruz hem utaniyoruz

kıyafetler patikler battaniyeler bi de kendi örüyor kocaman ayı almışlar . bazı kıyafetler büyük ama ilk torunum beğendiğimi aldım diyor. kız istiyoruz sağlıklı olsun inşallah ama eşim de anne o neden pembe deyip duruyor :-D
Ooo bitmis sizin hazirliklar:KK73:

Ay ben çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum konuşamıyorum eşim oğlum ne oldu konuşurken neden ağlıyorsun diyorlar ama elimde degil.Kesinlikle sinirleniyorum onun yerine ağlıyorum
Ben de oyleyim normalde de sulugozumdur ama iyice fena oldum ufacik seyden icimi ceke ceke agliyorum

Kızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum :KK43:
canım korkma iyi birşey hepatit e karsı koruyuculugun varmıs bağışıklığın varmıs demek

Kalp atışını duyanlar... Doktor bir daha ne zaman çağırdı sizi? 11-14. Haftalar arası ikili test var. Ancak bu arada hiç doktor kontrolü var mı acaba?

X