2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tasarimcibayan valla rahatlıkta tam benim kafadansın arkadaşım bende 5+3 ün bugün hafta sonu gitmeyi düşünüyorum doktora eşimin ısrarı ile oda yoksa daha dururdum ben belirti olarakta göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı yüz üstü yatmayı severdim normalde ağrısına yatamıyorum. Bide neden bilmiyorum çok başım dönüyo iştahımda açıldı

Sağol canım benim. İlk zamanlar çok zorlandım depresyonlara filan girdim ama çok şükür hiç bir zaman niye ben diyerek isyan etmedim.rabbim imtihanımızla beraber sabrını veriyor.

Oldu canım ama çok önce. Bende taşikari varda kalbim olması gerekendne hızlı atıyor belki onunla alakalı bi durumdur :/

İnternettede öyle yazıyor canım normalmiş hamilelikte bende napıcağımı bilemedim yattıkça daha da çok hissettim dolaştım evde falan ama balkona çıkmak aklıma gelmedi. Çok sağol inşallah bi daha yaşamam ama olursa dediklerini yapıcam.

İş yerinde oda arkadaşın saatlerdir mouse u tıklatarak oyun oynuyor
Gerildikçe geriliyorum
Bıktım usandım lanet olsun kaç kere uyardım
Evde üst komşu işte bu adam lanet olsun ya geriliyorum çok
Bebek için üzülüyorum

Kızlar belirtilerden bahsetmişsiniz kimse de duymadım benim ilk hamileliğimde de öyleydi bunda da en başından beri deli gibi hapşırık var

Ben aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim

Tatlım herkes cevap vermiş gerçi ama bak benim değerlerim 10000 olana kadar doktor çağırmadı bile beni tanıdık bi ablam var hastanede gelme dedi 10000 olduğunda sadece küçücük bi kese göründü her hastanenin referans aralığı farklı cihazlar farklı ayrıca hafta olarak gerçekten çok küçük ben 5+3de gördüm o küçük keseyi düşün yani sen gönlünü ferah tut Rabbim güzel haberlerini nasip etsin sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…