2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mi?
ben hamile kalmadan başlamıştım canım benmkide folidoce die bi marka.
tasarimcibayan tasarimcibayan valla rahatlıkta tam benim kafadansın arkadaşım bende 5+3 ün bugün hafta sonu gitmeyi düşünüyorum doktora eşimin ısrarı ile oda yoksa daha dururdum ben:KK48: belirti olarakta göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı yüz üstü yatmayı severdim normalde ağrısına yatamıyorum. Bide neden bilmiyorum çok başım dönüyo iştahımda açıldı :emir_bebek:
ben aslında çatlıyorum bi an önce gitmek için ama gitsemde keseyi görebilecek mi vs die gitmedim 7+5 olcam belki kalbini bile duyarım diyorum şimdi 4 gün kaldı gün sayıyorum resmen :)
Oldu canım ama çok önce. Bende taşikari varda kalbim olması gerekendne hızlı atıyor belki onunla alakalı bi durumdur :/
geçmiş olsun canım sen yine kendine çok dikkat et.
Ben aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim
canım düşük riskin varsa onunla ilgili mutlaka bilgi al ama ben gidince genel sorular soracağım mesela kahve içmemde sıkıntı var mı cinsel ilişki de sıkıntı var mı gibi ...
Kızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.

: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizde

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah:KK200::KK200::KK200::KK200:

Aynen Kuzum ben cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 4+4 oluyorum gözükür inşallah:KK200:
Seninle aramızda 2-3 gün var sanırım sadece :21: doktorum karından görmese bile vajinal bakmasını söyleyeceğim yoksa rahat edemem ben o gece yatamam bile ama işde bi sakıncası olurmu diye korkuyorum
Ben de cmt 4+3 olacagim benim 2 gunluk gec döllenme oldu yumrtlamam 2 gun gec oldu cunku sakincasi yok diyorlar ama benim icim rahat etmez yao_O

Kizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz @Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin @pinar0 Flowers26 Flowers26 . @Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim
Canım ben 25 eylüle randevu almıştım iptal ettim 1 kasımda gideceğim insallah

İnternettede öyle yazıyor canım normalmiş hamilelikte bende napıcağımı bilemedim yattıkça daha da çok hissettim dolaştım evde falan ama balkona çıkmak aklıma gelmedi. Çok sağol inşallah bi daha yaşamam ama olursa dediklerini yapıcam.
sağlık ocağına gittim dün. kalp çarpıntısı var mı diye sordu. Hamilelikte de olabiliyormuş. Rahatsızlığından dolayı kontrollerin falan varsa yine aksatma sen ama hamilelik de etken olabilir şu an.
Bu arada tabloya benim yaşımı 29 yazmışsın. 34 şekerim :) yanlış olmuş

Jandarmaya gittim ifade verdim ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim yarın da oraya dilekçe verceğim gidip savcıyla da görüştüm bu işin peşini bırakmayacağım ama bu süreçte olması çok kötü oldu uzun süredir tedavi gördüğümü ne kadar uğraştığımızı biliyor yeni hamile olduğumu biliyor buna rağmen yaptı bunları ALLAH büyük ne diyeyim
Canınızı sıkmayın bazen densiz insanlar denk geliyor insallah bundan sonra anlayışlı olur

Duyulur inşallah canım ama duyulmayadabilir. Eğer olurda duymazsan stres sıkıntı yapma bazıları 7. Haftada filan anca duyuyor. Çok stress yapıyoruz sanırım aslında onun yaşayacağı ömür varsa neyaparsan yap yaşar inşallah ama eğer o ruh dünyaya gelmiyecekse neyaprsak yapalım yine gelmez. Ben 8 aylık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra rabbimden geldi evet çok zor günlerden geçtim halada öyle ama toparlanmak zorundayım. Hayat devam ediyor rabbim sevdiği kullarına imtihan verip sınarmış onları sabırlarıyla, bebeğim bana şefaatçi olacak inşallah tek tesellim bu.
Öncelikle basın sağolsun canım imtihan dünyası. Bilinçli bir annesin masallah Rabbim cennette buluştursun insallah

X