- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
ben hamile kalmadan başlamıştım canım benmkide folidoce die bi marka.Merhaba arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mi?
ben aslında çatlıyorum bi an önce gitmek için ama gitsemde keseyi görebilecek mi vs die gitmedim 7+5 olcam belki kalbini bile duyarım diyorum şimdi 4 gün kaldı gün sayıyorum resmen :)tasarimcibayan valla rahatlıkta tam benim kafadansın arkadaşım bende 5+3 ün bugün hafta sonu gitmeyi düşünüyorum doktora eşimin ısrarı ile oda yoksa daha dururdum ben belirti olarakta göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı yüz üstü yatmayı severdim normalde ağrısına yatamıyorum. Bide neden bilmiyorum çok başım dönüyo iştahımda açıldı
geçmiş olsun canım sen yine kendine çok dikkat et.Oldu canım ama çok önce. Bende taşikari varda kalbim olması gerekendne hızlı atıyor belki onunla alakalı bi durumdur :/
canım düşük riskin varsa onunla ilgili mutlaka bilgi al ama ben gidince genel sorular soracağım mesela kahve içmemde sıkıntı var mı cinsel ilişki de sıkıntı var mı gibi ...Ben aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim
Kızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.
: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizde
hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah