Amin amiin inşallah canım çok sağol o güzel duaların için. Elden gelen bişey yok sabredip dediğin gibi cennete kavuşacağız meleğimle.Ah be kuzum ya allah o miniğin ömrünü karnındaki bebeğine versin inş rabbim evlattan yana yüzünü bundan sonra güldürsün çok üzüldüm ama cennette seni bekleyen bir miniğin var
Vallaha canım bendede hiç birşey yok sık idrara çıkmak dışında gayet normalim.Selam canim senle
Günlerimiz ayni
Gecen haftadan farkli
Hissediyorum bu hafta
Sende bir değişiklik var mi
ACaba gecen hafta adet haftamiz oldugu icin mi vucudumuz tepki veriyordu
Su an hic hamile degil gibiyim
Sen nasi hissediyosun
İnşallah kuzum inşallahCok üzüldüm Allah sabir versin
Bu sefer güzel olur insallah hersey
Ole tabi.benimde ilk bebegim 6 aylikken karnimda durdu kalbi sonra kizim geldi mucizem gibi.aradan 10 yil sonra bir bebek daha simdi.Duyulur inşallah canım ama duyulmayadabilir. Eğer olurda duymazsan stres sıkıntı yapma bazıları 7. Haftada filan anca duyuyor. Çok stress yapıyoruz sanırım aslında onun yaşayacağı ömür varsa neyaparsan yap yaşar inşallah ama eğer o ruh dünyaya gelmiyecekse neyaprsak yapalım yine gelmez. Ben 8 aylık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra rabbimden geldi evet çok zor günlerden geçtim halada öyle ama toparlanmak zorundayım. Hayat devam ediyor rabbim sevdiği kullarına imtihan verip sınarmış onları sabırlarıyla, bebeğim bana şefaatçi olacak inşallah tek tesellim bu.
Al benden de o kadar. Gündüz çalışıyorum akşam eve gel yemek ye yat uyu.. Hem de ne uyumak sanki bana ilaç vermişler de uyutuyolarGünaydın kızlar ben bu erken yatmalar sebebiyle hiç katılamıyorum artık size :))))
kese görünmesi için sadece beta değeri yeterli değil diye biliyorum. haftan daha erken.. güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
Beta değerin yüksek ama haftan daha çok erken.. 4+1 de görmemen normalkızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
canım benim 6 yasında bir kızım var evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım 1 yıldır bebek istiyorduk iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım kendi düştü kese oluşmadan şimdi gene kendiliğinden hamile kaldım herşeyim temiz rahim kan vs dün kan verdim işte değer öle çıktı anlamadım çok korktum keske biri bana umut olsa başına böle seyler gelen varmı acaba nolur dua edelim birbirimize rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallah moralim çok bozukBeta değerin yüksek ama haftan daha çok erken.. 4+1 de görmemen normal
İkiz olma ihtimali var mı.. Normal mi tüp bebek mi
inş dediğin gibidir canım benim ben en son 11 eylülde adet olmuştum bugün tam 1 ay olmuşBeta değerin yüksek ama haftan daha çok erken.. 4+1 de görmemen normal
İkiz olma ihtimali var mı.. Normal mi tüp bebek mi
Moral veriyosunuz çok teşekkür ederim, bugün başka doktora gidicem bakalım, Allah herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına versinBu süreçte olumsuz doktorlardan uzak durun bence hep olumlu dusunelim olumlu olsun neden insanları böyle strese sokuyorlar anlamıyorum canım bol bol dua et ALLAH a güven meryem suresini oku evham yapmamaya çalış ınsallah tıp tıp atar kalbi bebeğinin
canım d&r dan aldım ben günlü k gibi aynı :)Nerden alınıyor nasıl bişey
benim ilk çocuğum ama ben de rahat davranmay açalışıyorum :) 7+5 de gideceğimm kontrole ilk kez. içimi ferah tutmaya çalışıyorum normalde çok sabırsızımdır ama arkadaşlarım hep ağırdan almamı ilk başta gitsem kese görünmeyeceğini boşuna evham yapabileceğimi söylediler , ben de biraz ağırdan aldım kanama vs olsa direk giderim ama çok şükür bi sıkıntı yok.Ohhh masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz böyle Allah muhabbetinizi artırsınFeeling07 Canım gözün aydın çok mutlu oldum darısı gruptaki herkesin başına insallah
Çalışan bayanlar sizin günleriniz nasıl geciyor. Ben bugün ayakta fazla kaldım iş çıkışı da misafirim vardı belim kopabilir her an şimdi uzanıyorum. Normalde akintim olmadı ama bugün geldi epey acaba ayakta fazla kalmaktan mi kaynaklı.
Birde benim gibi daha kontrole gitmeyen var mı? Ayın 25 ine randevu aldım acaba 30 ekime mi alsam diyorum. Galiba ikinci cocuklar da daha rahat olunuyor
ben de bu kitabı okumaya başladımKızlar ben Bi kitaba başlamaya karar verdim. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye bir kitap. Çocuğun hayatının anne karnında başladığını anlatıyor. İnternette onla ilgili yazılar var. İlginizi çekerse okuyun. Bu arada başka kitap tavsiyeleri olan var mı? Dün biraz kitapçıda karıştırdım ama karar veremedim.
Merhaba kan değerim 6binken doktor keseyi göremedi aynı sana dediği gibi rahim kalınlaşmış kese oluşuyordur haftaya gel dedi ama ben kafayı yedim dış gebeliktir kesin diye çünkü 6 bin değerle kesin gözükmesi gerekir falan yazıyor nette ama hiç öyle değil haftaya gittim kese gözüktü bebek yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi yani dün hem bebeği hem kalp atışını duyduk merak etme seninde öyle olucak :)kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
Ağrın kanaman var mı ?kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
Aynısıkızlar belirtileriniz ne alemde ?
ben de şuan sadece göğüs hassasiyeti ve halsizlik var. akşamları yemek yedikten sonra uyuyakalıyorum
bende de arada sancı giriyor sadece. Onu hatırlattıığı için o sancıyı bile seviyorumAynısı
Extrası da kasık ağrısı