2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar ben bu erken yatmalar sebebiyle hiç katılamıyorum artık size :))))
Bende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummm

Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Bu çarpıntı nefes darlığı bikaç gün bende de oldu geçti şimdi çok şükür.
Bol bol su için suyu az içince daha çok oluyo sanki

Canım internette gördüysen eğer lütfen güvenme. Internet her şeyi abartıyor egerki sıkıntılı bir durum olsaydı doktorun uyarırdı haftan o kadar yeni ki stres yapma rahat nefes al ver. bir hafta sonra keseyi insallah bebisi de görürsün canım

Masallah sabrına hayran kaldım ben ilk hamilelikte üç farklı doktora gidiyordum bir ay çok uzun diye üçüne de bir hafta arayla gidiyordum

Bende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummm
Ayy seninki de zormuş canım ya inşallah sen de rahat rahat uyuyabilirsin

Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Çok geçmiş olsun canım balkona çıksaydın iyi geliyor oyle bir durumda. Inşallah bir daha yaşamazsın canım çok çok geçmiş olsun

Yasemin onder Annelik rehberi tavsiye ederim

Tamameeeeen hormonların etkisi canım merak etme arkana yaslan deriiiin bir nefes al ve bebeğini düşün bu günler geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…