Bende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummmGünaydın kızlar ben bu erken yatmalar sebebiyle hiç katılamıyorum artık size :))))
Bu çarpıntı nefes darlığı bikaç gün bende de oldu geçti şimdi çok şükür.Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Al benden de o kadar. Gündüz çalışıyorum akşam eve gel yemek ye yat uyu.. Hem de ne uyumak sanki bana ilaç vermişler de uyutuyolar
Canım internette gördüysen eğer lütfen güvenme. Internet her şeyi abartıyor egerki sıkıntılı bir durum olsaydı doktorun uyarırdı haftan o kadar yeni ki stres yapma rahat nefes al ver.kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
Cok geçmiş olsun canim Allah bidaha yasatmasinBelirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Masallah sabrına hayran kaldım ben ilk hamilelikte üç farklı doktora gidiyordum bir ay çok uzun diye üçüne de bir hafta arayla gidiyordumcanım d&r dan aldım ben günlü k gibi aynı :)
benim ilk çocuğum ama ben de rahat davranmay açalışıyorum :) 7+5 de gideceğimm kontrole ilk kez. içimi ferah tutmaya çalışıyorum normalde çok sabırsızımdır ama arkadaşlarım hep ağırdan almamı ilk başta gitsem kese görünmeyeceğini boşuna evham yapabileceğimi söylediler , ben de biraz ağırdan aldım kanama vs olsa direk giderim ama çok şükür bi sıkıntı yok.
buarada ben de çalışıyorum masa başı olduğundan rahatım ama akşamları çok halsiz olup erkenden uyuyorum
ben de bu kitabı okumaya başladımbir de bebek bakımıyla ilgili bir kaç kitap aldım.malum ilk bebek ve tecrübesizim
Ayy seninki de zormuş canım ya inşallah sen de rahat rahat uyuyabilirsinBende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummm
Çok geçmiş olsun canım balkona çıksaydın iyi geliyor oyle bir durumda. Inşallah bir daha yaşamazsın canım çok çok geçmiş olsunBelirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Yasemin onder Annelik rehberi tavsiye ederimKızlar ben Bi kitaba başlamaya karar verdim. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye bir kitap. Çocuğun hayatının anne karnında başladığını anlatıyor. İnternette onla ilgili yazılar var. İlginizi çekerse okuyun. Bu arada başka kitap tavsiyeleri olan var mı? Dün biraz kitapçıda karıştırdım ama karar veremedim.
Masallah sabrına hayran kaldım ben ilk hamilelikte üç farklı doktora gidiyordum bir ay çok uzun diye üçüne de bir hafta arayla gidiyordum
Tamameeeeen hormonların etkisi canım merak etme arkana yaslan deriiiin bir nefes al ve bebeğini düşün bu günler geçecekİş yerinde oda arkadaşın saatlerdir mouse u tıklatarak oyun oynuyor
Gerildikçe geriliyorum
Bıktım usandım lanet olsun kaç kere uyardım
Evde üst komşu işte bu adam lanet olsun ya geriliyorum çok
Bebek için üzülüyorum
Aaa çok ilginçmiş ya valla ilk defa duydum Allah yardımcın olsun çok farklı bir belirtiKızlar belirtilerden bahsetmişsiniz kimse de duymadım benim ilk hamileliğimde de öyleydi bunda da en başından beri deli gibi hapşırık var
Kızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.
Inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz kızlar: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizde
Canım ilk çocuksa normal ben ilk çocukta 3 doktora gidiyordumBen de ile gidecegim icin zirt pirt gitmek istemiyorum ama meraktan olmemek icin gidicem o kadar bekleyemem:) sanirim biraz zor elde ettigim icin endiseleniyorum ya
Ikıncıler hep böyle bencebaya öğretmen var heralde?
Kimler var?
Ben sınıf öğretmeniyim
Hiç acelem yok bi de 2. olunca çok ağrım var ama 7. hafta gideyim diyrm
Çok sağol canım alışmam lazım sanki bu tempoyaAyy seninki de zormuş canım ya inşallah sen de rahat rahat uyuyabilirsin
Eve ilk ben hem devlete hem ozele mi gitsem diye dusunmuyor degilimCanım ilk çocuksa normal ben ilk çocukta 3 doktora gidiyordum
Yok canim simdi diyorum ne kadar evhamliymisim keske daha rahat bir hamilelik gecirseymisim bu kadar strese gerek yokmus bu yuzden herhalde bunda rahat duracagimcok mantiklii