- 13 Ağustos 2018
- 165
- 90
ağrım şöyle hafiften kasık bel ağrım vardı oda dünden beri yok kanama leke yokAğrın kanaman var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrım şöyle hafiften kasık bel ağrım vardı oda dünden beri yok kanama leke yokAğrın kanaman var mı ?
Ay hepimiz aynı durumdayız demek ki :))) gündüz iş akşam erken uyuma derken sosyal hayat falan bitti vallaAl benden de o kadar. Gündüz çalışıyorum akşam eve gel yemek ye yat uyu.. Hem de ne uyumak sanki bana ilaç vermişler de uyutuyolar
kanaman yoksa endişelenme canım. haftaya fln tekrar gidersin görünür kese hiç olumsuz düşünme ,ağrım şöyle hafiften kasık bel ağrım vardı oda dünden beri yok kanama leke yok
canım okadar rahatlattınkı beni anlatamam çok korktum doktor kötü bişi demedi sadece rahim kalınlaşmış daha çok yeni kese görünmemesi normal dedi ama ben evham yaptım nette en az 2000 de kese görünür yazıyo yoksa dış gebelik yazıyoMerhaba kan değerim 6binken doktor keseyi göremedi aynı sana dediği gibi rahim kalınlaşmış kese oluşuyordur haftaya gel dedi ama ben kafayı yedim dış gebeliktir kesin diye çünkü 6 bin değerle kesin gözükmesi gerekir falan yazıyor nette ama hiç öyle değil haftaya gittim kese gözüktü bebek yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi yani dün hem bebeği hem kalp atışını duyduk merak etme seninde öyle olucak :)
hepiniz nekadar iyisiniz annelik böle birşey herhalde allah hepinizin gönlüne göre versin inş dediğiniz gibi olurkanaman yoksa endişelenme canım. haftaya fln tekrar gidersin görünür kese hiç olumsuz düşünme ,
canım sakın olumsuz düşünme , ben daha doktora bile gitmedim 7 haftalık oldu bilerek ağırdan aldım içim ferah ama, bi sıkıntı olsaydı mutlaka belirti olurdu sen de öyle düşün..hepiniz nekadar iyisiniz annelik böle birşey herhalde allah hepinizin gönlüne göre versin inş dediğiniz gibi olur
suenmuver sen içini ferah tut kese görünmesi sadece değerle ilişkili değil inşallah haftaya göreceksindir
Bende de uyku dışında hiç belirti yok gibi bişey uyku ilacı almışım gibi uyuyorum :)) birkaç kez de yemek yediğim esnada midem bulanır gibi oldu çok korktum ama devamı gelmedi şükür
Ben de ben de günümn yarısı uyumakla geçiyor .Göğüs ve bel ağrısı da cabasıAy hepimiz aynı durumdayız demek ki :))) gündüz iş akşam erken uyuma derken sosyal hayat falan bitti valla
Neyse bebişler sağlıklı olsun da
Bende senin gibiydim geçen haftlarda 2 binle kese gözükmezse dış gebelik diye bişey yok benim değerim 6 binken gözükmedi düşün. Bu süreçte sabretmek gerekiyor ama stresten uzak durmalıyız bak için rahatladı en azından artık kötü düşünme :)canım okadar rahatlattınkı beni anlatamam çok korktum doktor kötü bişi demedi sadece rahim kalınlaşmış daha çok yeni kese görünmemesi normal dedi ama ben evham yaptım nette en az 2000 de kese görünür yazıyo yoksa dış gebelik yazıyo
Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydükızlar belirtileriniz ne alemde ?
ben de şuan sadece göğüs hassasiyeti ve halsizlik var. akşamları yemek yedikten sonra uyuyakalıyorum
sıkıntı yoktur o halde yaağrım şöyle hafiften kasık bel ağrım vardı oda dünden beri yok kanama leke yok
evde olmak çok güzel bu günlerdecanım sakın olumsuz düşünme , ben daha doktora bile gitmedim 7 haftalık oldu bilerek ağırdan aldım içim ferah ama, bi sıkıntı olsaydı mutlaka belirti olurdu sen de öyle düşün..
aynen benmde canım cidden sürekli uyku halindeyim keşke öyle 1 hafta işten izin alsamda sadece uyusam diyorm
Demek ki normal benim de izin alıp bi hafta uyumak gibi bi hayalim var aslında ama izinlerimi bitirmek istemiyorum malum bundan sonra çok lazım olacak o izinler bizedemekki çoğumuzda uyku sorunu var şu an
Canım geçmiş olsun o neden oldu ki acabaBelirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
Merhaba hanımlar
Benim son adet başlangıç tarihi 7 Eylül.
Hala regl olmadım. 6 gün geçti. Buarada 33 aylık bir oğlum var. Tam bir sene önce yine bu zamanlar hamileydim ama boş gebelikmiş. 10.haftaya kadar bekledikten sonra kürtaj oldum. Şimdi çok korkuyorum ya hamileysem ve yine kalp atışını duymak için dra gittiğimde o kötü haberi alırsam diye.
Kızlar ben Bi kitaba başlamaya karar verdim. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye bir kitap. Çocuğun hayatının anne karnında başladığını anlatıyor. İnternette onla ilgili yazılar var. İlginizi çekerse okuyun. Bu arada başka kitap tavsiyeleri olan var mı? Dün biraz kitapçıda karıştırdım ama karar veremedim.
aa çok geçmiş olsun canım , peki daha önce hiç olmuş muydu böyle bi durumun ??Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü
aynen canım çalışınca bişey yapmasan bile yoruluyorsun sabah kalk hazırlan işe git derken o bile yoruyor şuanevde olmak çok güzel bu günlerde
işe gel binbir telaş
iş yerinde sürekli tetktesin ev gibi değil,
kıyafet vs yoruluyoruz tüm gün........
Demek ki normal benim de öyle bı hayalim var aslında ama izinlerimi bitirmek istemiyorum malum bundan sonra çok lazım olacak o izinler bize
Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü